reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Cyntia, dziękuję :* Co do bety, to lekarz powiedział, że mogło się pomylić. A co do cyklu bezowulacyjnego, to może jednak ten stres, bo ostatnio go mam za dużo ;/ Cykle zawsze miałam 28 dni. Szkoda, bo marzyłam o lipcówkach, ale pewnie będę musiała tylko pomarzyć (marzenia nie kosztują). Jeszcze liczę na cud.

lamorelko, dziękuję :*

natkusia, dziękuję:* Byłam pewna, że już masz zaproszenia do nas :D Jak mogłybyśmy mogły nie chcieć naszej kochanej natkusi :D

Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka lipiec jest nadal w zasięgu ręki... swoją drogą mój szacunek 3 dziecko, ja naprawdę musiałam siebie samą przekonać, że damy radę (oczywiście finanansowo) z drugim dzieckiem... rozum nadal podsuwa, że może lepiej nie, ale serce chce czego innego...

Miimi, o finanse się nie boję, ale czasami zastanawiam się, czy moja siła i psychika wytrzyma. Ale tak jak napisałaś "rozum nadal podsuwa, że może lepiej nie, ale serce chce czego innego..."

Malusiolka - dasz radę. No wiesz! Toć my - kobiety jesteśmy silne. Jeszcze będziesz chodziła z podkrążonymi oczami za dnia, bo niemowlak pół nocy będzie płakać z powodu ząbków! Zobaczysz :-D

Dobry wieczór wszystkim ...
Kurcze, nie wiem co się dzieje, @ brak (miała być 29.09) a nigdy nie zdarzało mi się takie długie przesunięcie miesiączki w czasie (3dni spóźnienia). Robiłam test dzień po terminie i dupa wyszła nie ciąża, dziś sie troszke @-owato czułam, ale mi przeszło, co to może być ...
Nie chce mi sie lecieć trwonić pieniadze na betę, która pewnie i tak pokaże zonka,ewentualnie zainwestuje jeszcze raz w test jutro, jak nie wyjdzie, tzn cos jest bardzo nie halo.
Asica86 ja mam niedoczynność, biore Euthyrox 75 od 3 miesiecy i była @ o czasie, a miałam wysokie TSH (ponad 20) dopiero teraz cos nie przyłazi (kiedy TSH mam w normie), wiec raczej to nie wina leku, choć na ulotce była wzmianka, że może wydłużyć cykl ...
Malusiolka gratki :D

Asica u mnie z tarczycą ok, ale mam cienkie endometrium i może byc problem z zagnieżdżeniem się zarodka:-( tez brałam duphaston. Najdłuższy cykl to 40 dniowy po poronieniu, ale teraz to chyba na złośc tak mi się wydłużył. A w poprzednim cyklu @ przyszła po 21 dniach. :szok: nic z tego nie rozumiem:no:...

Susel - ja tez wiesolka bralam 3 razy po 2 tabletki. Ja na Twoim miejscu bym sie normalnie zapisala na te szkolenie, a jak sie uda z fasolka to powiesz, ze w ciazy jestes i juz, zdarza sie.

Malusiolka Slonce gratuluje egzaminu i 3mam kciuki za Panstwowy. A lekarz powiedzial Ci dlaczego mialas pozytywna bete? Nie martw sie bedziesz miala jeszcze swojego chopca zobaczysz!!

SUSEL - życie lubi nam grać na nosie: jak się zapiszesz, to zajdziesz, a jak się nie zapiszesz to nie zajdziesz ;-) Co do wiesiołka - widziałam pytanie, ale ja nie brałam ani nie zgłębiam tematu, wiem tylko, ze do owulacji się go bierze.

Według kalkulatora przewidującego termin implantacji, to jeśli do niej dojdzie to jakieś objawy mogą wystąpić u mnie w najbliższych dniach. Mam nadzieje, ze cykl mi się wydłuży, bo boję się o długość fazy lutealnej (ostatnio 11 dni). Ciekawe czy można ja naturalnie wydłużyć. Zobaczymy ile będzie teraz.

reklama
witam z rana standardowo po 5 :-)
mąż już tak nie smarka i nie kicha, ale za to kaszle. Kupiłam mu wczoraj syrop, ale w nocy tez go dusiło i mnie ciągle budził. To nie jego wina, a serduszko bolało jak widziałam jak się męczy :baffled: do lekarza oczywiście nie pójdzie :wściekła/y: na szczęście sobie 3 dni urlopu wziął. Mam nadzieję, że mu przejdzie. Mnie coraz bardziej rozbiera - katar coraz większy i ból gardła, ale damy radę :tak:
w pracy w końcu po kilku miesiącach wczoraj zaczęłam projektować coś innego, bo tamto mi już bokiem wychodziło :-(
miłego i owocnego dnia dziewczyny :-D

Do góry