reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Mam dziś 13 dzień cyklu, ale owulację miałam wcześnie, bo byłam 7-go dnia i lekarz powiedział, że jest tuż przed owulacją. No ale to naprawdę mało prawdopodobne. Potem mój mąż wyjechał. Nawet nie wiedział, że jestem w szpitalu, nie chciałam go martwić na wyjeździe, a jak wrócił, to ja już byłam w domu.

piaska no to rzeczywiście trochę wcześnie, no ale kto wie...

lamorela dziś dopiero doczytałam posty z wczoraj, więc jeszcze dołączam się do gratulacji dla Męża - no, no aplikacja ważna sprawa, więc super, że się udało:)

ja się trochę stresuję, bo o 9.15 mam rozmowę kwalifikacyjną do takiego programu szkoleniowego (związanego z moją pracą) dzięki któremu będę mogła pojechać na kilka wyjazdów studyjnych za granicę, w sumie to rozmowa nie powinna być straszna, ale w składzie są sami prof. więc jednak trochę się denerwuję, trzymajcie kciuki

Piaska To nie ciekawy weekend miałaś :/ Ale mam nadzieję, że teraz już ok?
Mój ovufriend też mnie wkurza, bo znowu mi zaznaczył wczesniejszą owu... Ech... Nie wiem czy w przyszłym cyklu będę mierzyć temp bo mnie to tylko wkurza i nakręca nie potrzebnie... :/

Mychunia a badał się pod kątem alergii?

Piaska u mnie gin wczoraj tego samego zwrotu użyła, że rozpulchniona :)

Agamemnon czuję się bardzo dobrze. Ciąża na razie bardziej w głowie niż tak realnie. Dumam, kiedy rodzicom powiedziec, wczoraj do męża mówie, że może już w ten weekend, a on na to, że w weekend ma szkołę i zebym mu nie dokładała. Ma szczescie, że mnie do teatru zabiera, bo byłaby sprzeczka.

A no właśnie.....
lamorela GRATULACJE dla męża! :-)

Conti trzymam kciuki, będzie dobrze! :tak:

Piaska, o kurcze to miałas przeboje :szok: Dobrze, że juz wszystko ok.

zosiasamosia to dobrze, że czujesz sie dobrze :tak: Na jaką sztukę idziecie do teatru?

piaska to zdrówka i szybkiego dojścia do siebie :-D

conti to &&& :-D

A ja się napaliłam na te zioła o. Sroki, ale w mieście nie mogę ich dostać :dry: a zanim przyjdą zamówione, to ja już będę w trakcie @ :dry: ciągle coś...

reklama
Do góry