Kinia1
Wrześniowa mama '10
Lamorela to dobrze
uszczelki dobra rzecz, ja tak przez dlugi czas radzilam sobie z zimnem, aż w koncu okna wymienilismy i ... Sa tak szczelne i blok tak cudowny, że zaczal wylazxic grzyb jak reszcie sasiadow :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zazdroszcze w takim razie braku problemu. U nas grzyb w calym bloku, a spoldzielnia ma na to wyrabane ...
Mam to samo! Hubert już od 20 leży w łóżku i zamiast też się kłaść to zylion rzeczy robie i jest 23. Najgorzej jak M jest w domu, wtedy każda chwila na wage złota i po 24 spać, a po 6 syn wstaje i wtedy oczy sa jak na zapałkęA ja jestem taaaka sennamuszę zarządzić wcześniejsze chodzenie spać
niby Królewicz po 20 już śpi, ale zanim my się położymy, to jest tysiąc rzeczy do zrobienia i i tak kładziemy się ok. 24
a tu nie ma zmiłuj, o 6 trzeba wstać
![]()