Cyntia85
Fanka BB :)
tamaguczi - niektóre problemy mogą nie być tak oczywiste do zobaczenia, jeśli nie jest się lekarzem. Z resztą nawet lekarz na oko, bez badań niewiele powie :-( Twój partner badał nasienie? Może tu warto sprawdzić? Na Ovufriendzie była kiedyś taka porada, że najlepiej wpierw sprawdzić właśnie nasienie mężczyzny, a dopiero później badać kobietę. Bo można oszczędzić bardzo dużo czasu - badania kobiety są czasochłonne, nierzadko (np w przypadku badań hormonów) wymagają określonego dnia cyklu.
Miałaś kiedyś monitoring cyklu (monitoring jedynie na 100 % potwierdzi owu) lub jakieś badania hormonów (TSH i inne tarczycowe, progesteron, estradiol, prolaktyna, FSH)?
Może warto zrobić podstawowe badanie nasienia, tzw spermogram. Ja jestem umówiona z narzeczonym, że jeśli do lutego nie uda nam się stworzyć człowieczka, to rozpoczynamy badania i zaczynamy wpierw od tego badania, a później badamy mnie.
Miałaś kiedyś monitoring cyklu (monitoring jedynie na 100 % potwierdzi owu) lub jakieś badania hormonów (TSH i inne tarczycowe, progesteron, estradiol, prolaktyna, FSH)?
Może warto zrobić podstawowe badanie nasienia, tzw spermogram. Ja jestem umówiona z narzeczonym, że jeśli do lutego nie uda nam się stworzyć człowieczka, to rozpoczynamy badania i zaczynamy wpierw od tego badania, a później badamy mnie.