reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

mamaTomeczka Jesteś prze agentka :-) A ja pewnie też za parę dni będę coraz częściej myśleć o teście, więc Ci się nie dziwie. Tym bardziej, że zakupiłam kilka sztuk i czekają w szafce... :p
Cyntia Ładny wykresik. Oby tak dalej :)

reklama
Chyba jednak owu u mnie dopiero nastąpi, bo właśnie zrobiłam teścik LH i wyszła jaśniutka druga kreseczka. A do tej pory nic a nic nie wychodziło. Zrobię jeszcze popołudniu i zobaczę czy będzie ciemniejsza, bo jak tak to muszę męża dorwać :-p

mamaTomeczka mnie też korci zrobienie testu, ale muszę się powstrzymać, bo po zastrzyku to do 10 dni może dawać wynik fałszywie dodatni; fakt dziś jest 11 dzień po zastrzyku, ale to chyba jednak za wcześnie, a nie chciałabym teraz zobaczyć 2 kresek, a potem się jeszcze bardziej rozczarować... w sumie to my jesteśmy w podobnym dniu, bo u mnie dziś 10 dpo, z tym że Ciebie chociaż głowa boli, a u mnie nic, a nic - zero jakichkolwiek anomaliów, które mogłabym "podciągnąć" pod objawy

Witam Kochane :* Ja przepraszam za to, że mało piszę, ale muszę się uczyć, a ciężko mi się ostatnio skupić. Nawet nie jestem teraz wstanie Was nadrobić. Za testujące trzymam mocno &&& żeby się udało :)

mamaTomeczka nie no jasne, oczywiście, że ból głowy to fatalna sprawa, więc oby jak najmniej takich rzeczy
ginekolog powiedziała, że jak @ nie przyjdzie do 6.10 do 7 lub 8 mogę zrobić test, bo wcześniej to nie ma sensu, choć jak tak patrzę na mój wykres to już w piątek będzie 14 dni wyższych temp. (a u mnie zawsze tyle trwa faza lutealna), więc jak @ nie będzie to chyba zrobię w niedzielę, choć nie wiem jak tak długo wytrzymam...

No dobra, zaczelam wykres, tzn jeszcze nie zaczelam, bo dopiero dzisiaj zalozylam konto, ale chce przez ten miesiac poobserwowac co sie dzieje w moim organizmie :)

Ech a wiecie na co ja już mam ochote?! W piątek w nocy będzie mąż, czy zdajecie sobie sprawę co to będzie?! :-D
Armagedon w czystej postaci :-D ło matko jak sobie pomyśle, że się w końcu do tej mojej męskiej klaty przytule to będę jak leniwiec - nie puszcze aż do rana :-D

witam staraczki! dopiero sie cykl zaczal a moja tempka juz wariuje. ladnie spadala do poziomu pierwszej fazy a tu skok do temperatur jak w drugiej fazie w 3dc! :szok: przypomni mi ktoras jaka jest prawidlowa dzienna dawka wiesiolka? bo sie pogubilam.

Cyntia fajne te filmiki! fajne podsumowanie wiedzy.
CarpeDiem dobrze Cie znow widziec! oczywiscie zycze Ci zebys zniknela do ciazowych watkow jak najszybciej ;-)

a wiecie kto nam zaginal, ailatan! gdzie jestes? odezwij sie jak nasz czytasz!
karola tak mi przykro :-:)-( psycholog to moze byc dobry pomysl, moze pomoze Ci sie rozluznic!

tamaguczi jak u Ciebie tak ladnie wszystko wyglada to ja bym od razu zabrala meza na badanie! powiem Ci ze parametry meskie nie jest az tak trudno podreperowac a moze tu jest problem.

ewka nie mierzysz tempki w tym cyklu?

agamemnon podziwiam Cie ze dajesz rade tak na odleglosc. mialam tak przez jakis czas i nie dalabym rady znow tak zyc. no ale udanego weekendu Ci zycze!;-)

reklama
Starających się: 53!!
Zaciążonych potwierdzonych: 27 !!!!

Kwietniówki 2014
7x II

Majówki 2014
17x II

Czerwcowki 2014
paulinka88
II
mycha05 II
Abezela II
___

Czekamy na potwierdzenie:
hania$ - termin @ 21.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09

Wrzesień 2013
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
benfica - termin @ 2.10
karola1986-21- termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
emkacafe - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
kontra - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
tamaguczi- termin @ 11.10
tamaguczi - termin @ 11.10
ewka358 - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Kropka10 - termin 20.10
Piaska - termin @ 21.10
susel - termin @ 23.10
agamemnon - termin @ 24.10
Agaawa - termin @ 24.10
mychunia - 24-28.10
malusiolka
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - termin @ 26.10
kobietka22 - termin @ 27.10
fox - termin @ 27.10
Ritta - termin @ 28.10
kalisia - termin @ 30.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, Mar-chew, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, emalia82, karotka, Arcala

Ostatnia edycja:
Do góry