reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

karola, a 14.10, masz wolne?

dzieci mają wolne, wg zaleceń naszej ''kochanej'' pani dyrektor, wszyscy mamy być w pracy, pewnie jakaś rada pedagogiczna będzie... ale wali mnie to, jak tylko mój gin będzie tego dnia w szpitalu to biorę l4 i niech mnie gryźnie... trudno, i tak mi dupę obrabiają i tak to niech przynajmniej mają powód, że nie chce mi się przychodzić do pracy i sobie długi weekend zrobiłam :dry:

tak, to będzie najlepszy pomysł, lekcji nie ma, więc dzieci nie będą stratne, że mnie nie będzie :tak:

Więc może to owulacja, ale żeby w 32 dc?

wiki luknij sobie na mój wykres z maja, miałam owulację w 33 dc tak więc nie ma rzeczy niemożliwych :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
kalisia ja mierzę od pierwszego dnia nowego cyklu, ale wiem, że nie wszystkim może odpowiadać mierzenie w pochwie podczas @, można zacząć od 5dc mierzenie.
agamemnon masz 100% racji z nakręcaniem się. Chciałam zrezygnować z forum właśnie żeby się od tego odciąć, ale po prostu lubię z wami pisać. Ja dokładniej się obserwuję bo muszę od początku wiedzieć o ciąży żeby popędzić wtedy do doktora i od razu robić wszystkie badania i brać leki (jestem w grupie podwyższonego ryzyka poronieniem).
karolato dzwoń jutro do doktora i niech rezerwuje sobie termin;-)a tyłek obrabiały, obrabiają i obrabiać będą bo taka specyfika pracy (moi rodzice są nauczycielami, więc nie jedną historię słyszałam).

Ostatnia edycja:
lamorela właśnie policzyłam, że jeśli @ przyjdzie w środę to 14.10 będzie mój 13 dc, kurde, chyba za późno na hsg, wątpię bym miała owulację książkowo 14 dc ale gin czasem może kręcić nosem, że za późno :baffled:

mikaa - teraz zrozumiałam o co Ci chodzi. Mam nawet taką znajomą, co ma 41 lat, która ciągle baluje, zmienia facetów jak rękawiczki i całkiem niedawno mówiła do naszej wspólnej znajomej, która ma 35 lat "Ty to jeszcze masz czas na dziecko".

Mnie forum akurat póki co odstresowuje.
Czułam prawy jajnik, teraz czuję oba. Jak długo się nie przytulamy, a później mamy się przytulać, to czuję podobnie ;)

Jestem bardzo ciekawa co moja jutrzejsza temp pokaże, bo w mojej teorii przeważnie miewałam owulację w 16-17dc, więc dziś lub jutro.... Nie mógłby ten czas szybciej lecieć? :p

agamemnon Masz 1005 rację. :) Ale bez forum jakoś tak... Głupio... Lubię się z Wami dzielić różnymi informacjami i obserwować co tam u Was. I tak samo jak Ty, jak widzę u kogoś II krechy to sama pragnę ich jeszcze bardziej, ale co zrobić... Jak to któraś z dziewczyn stwierdziła i tak prędzej czy później wszystkie zaciążymy. Damy radę. ;)
cyntia Cieszę się :) Ciężko coś czasem wytłumaczyć, zwłaszcza w tak "drażliwych" tematach...

Przytulanko już było, więc trzeba się zbierać do spania, bo Zuzia pewnie znowu nie da po spać... :p

Dzięki dziewczyny , że mi się nie oberwało od Was :tak:
Mi też tutaj dobrze i nie mam zamiaru odchodzić :happy2:
Spokojnej nocki i do jutra!

Czesc dziewczyny. Ja już w pracy :( co wy uciekac chcecie? Nakrecac to się niestety mozna w kazdej sytuacji. Mnie dzisiaj już zlapal charakterystyczny bol m@lpy. Teoretycz,ile wedlug ovufriend jeszcze 6 dni, a wg moich wyliczen to jeszcze dni 11. Na dodatek po wczorajszych slodkosciach dzisiaj cierpie i jest mi niedobrze, na jedzenie patrzec nie mogę :(

reklama
Do góry