reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Cześć dziewczyny :-) stare i nowe :-) no ja jak na razie się trzymam bez kataru, ale kaszelek już jest :-(

co do grzyba to ja miałam okropnego grzyba w całym domu :szok: masakra. Ściany były przemrożone :baffled: i grzyb na grzybie się tworzył. Rok temu ociepliliśmy dom, a 2 lata temu była wymiana okien i szczerze powiem, że pozbyłam się dziadostwa w większości, ale jeszcze w 1 pokoju jest, ale akurat ten pokój do remontu więc za chwilę też się go pozbędę :tak:

kalisia temperaturę mierzymy od 1 dc o tej samej porze w tym samym miejscu (np. w pochwie) jeśli masz ochotę to zapraszam do rejestracji na ovufriend

OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!
bezpłatny program i fajny :tak: gdyby któraś z dziewczyn chciała się zarejestrować to zapraszam do rejestracji przez mój link. Zbieram punkty na pakiet premium ;-)

mam takie pytanko: jestem w okresie około owulacyjnym i zgłupiałam :baffled: szyjka zamiast się unosić i być wysoko jest nisko, a śluz typowo bezpłodny, gęsty, biały jak po owu. Czy możliwe, że owulka była przed 10dc (były dni, że miałam mokro, ale typowo śluzu płodnego nie zauważyłam :sorry2:)? Wczoraj strasznie bolały mnie sutki dziś jakby ręką odjął. Czy któraś z Was miała lub ma objaw "bolących sutków" przed lub po owulacji?? Kurczaki, dziewczyny niby wiem co i jak, ale takie figle mi organizm płata, że już nie wiem o co mu chodzi i czego chce :baffled:

reklama
Witam i ja!. Nie wyspana jak nie wiem. Zuzka nam zrobiła pobudkę o 5 i już nie zasnęła, więc pewnie ok 9 padnie. Moja temp spadła, więc teraz nie wiem, czy dopiero owu będzie czy co.... :baffled:
benfica, agamemnon U mnie tak samo. Zuzia ok 20 zasypia i zamiast położyć się spać to my mamy mnóstwo rzeczy do zrobienia.... Ech... A potem człowiek nie przytomny przez resztę dnia :no:

Wczoraj Amelinda padla o 19 a my tacy juppuiii szczesliwi, ale bylo tyle do zrobienia ze poszlismy spac o 1 :D ale okazalo sie w nocy ze mala ma katar i niestety nie spala bo ja meczyl. I tak to noc minela tak szybko, a my prawie nie spalismy wiec dzisiaj poniedzialek pod znakiem - oczy na zapalki i mocna kawa :D

Hej
Mychunia, Ysmena zdrówka :)
Kobietka -
Fajnie, że @ przyszła. Trzymam kciuki za ten cykl :)
Wikkii - Też mi się data podoba :) To dzień urodzin mojej starszej siostry :) Będzie ciotka miała prezent :)
Cyntia - Nie chcę Cię nakręcać, ale u mnie po owu pojawił się ból głowy i trwa nadal :(. Trzymam kciuki, żeby był objawem fasolki :)

Rano zrobiłam test, tak dla pewności i wyszły piękne 2 krechy. Dzisiaj dzwonię do mojego gina i umówie się na wizytę za jakieś dwa tygodnie :)
Nie pamiętam, która chciała fluidków to wysyłam wszystkim Wam i trzymam mocno &&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miłego dnia

Hej
Mychunia, Ysmena zdrówka :)
Kobietka -
Fajnie, że @ przyszła. Trzymam kciuki za ten cykl :)
Wikkii - Też mi się data podoba :) To dzień urodzin mojej starszej siostry :) Będzie ciotka miała prezent :)
Cyntia - Nie chcę Cię nakręcać, ale u mnie po owu pojawił się ból głowy i trwa nadal :(. Trzymam kciuki, żeby był objawem fasolki :)

Rano zrobiłam test, tak dla pewności i wyszły piękne 2 krechy. Dzisiaj dzwonię do mojego gina i umówie się na wizytę za jakieś dwa tygodnie :)
Nie pamiętam, która chciała fluidków to wysyłam wszystkim Wam i trzymam mocno &&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miłego dnia

Ja tez chcialam zaciazyc w tym cyklu to akurat termin porodu bylby na czerwiec a 03.06 ma imieniny moj Mąż ale coz, @ nie ma i kresek dwoch tez :D - stres robi swoje.

Dzieki za fluidy:D a ja trzymam kciuki, żeby maluszek rósł zdrowo:)

cześć kobietki :)

ciągle nadrabiam, nie było mnie cały dzień wczoraj i mam spooore zaległości...

U mnie @ nadeszła z wczoraj z opóźnieniem lekkim, więc kolejny termin wpiszcie 27.10 - choć mam nadzieję, że nie przyjdzie... nastrój w sobotę miałam podły, nawet się z na mojego obraziłam bo coś głupiego powiedział...

znowu zaczynam łykać wiesiołka i pić zioła

wszystkim II gratuluję, za testujące trzymam &&& a resztę ściskam i życzę owocnych cykli

[guote] Nie boli mocno tylko tak muli za to moja głowa czuje się wtedy jak penis we wzwodzie. Krew mi do łba napływa i tak buzia strasznie piecze, że aż oczy łzawią - (zupełnie jak przy mega wysokiej gorączce).[/guote]

mamoTomeczka, zaraz padne na klate normalnie :-D

hahahaha

nie moge!!!!!!!!!!!!! hahahaha :D
pytanie tylko, skad Twoja glowa wie jak czuje sie penis?? :p

a tak w ogóle, to Mamuśka masz piekny wykres :D

cześć Kobitki :)

ale mam dobry humorek z rana, kolega z pracy uświadomił mi, że pewne konkursy, które miały być ogłaszane z grudniu, zgodnie z harmonogramem będą dopiero w marcu 2014 r., a to bardzo dużo zmienia w mojej pracy; okazuje się, że mam 3 miesiące więcej czasu na ogarnięcie projektu itp. - a ja głupia cały weekend się zamartwiałam, że to już październik a ja jestem z pracą w czarnej d.... , a tu wystarczyło spojrzeć w harmonogram na stronie; jejku ale ja czasem jestem nieogarnięta:)
no, ale przynajmniej dzięki temu poprawił mi się bardzo humorek:) a to takie rzadkie w poniedziałek:)

rano też humorek w miarę, bo temp. skoczyła do 37,00, oby tak dalej
po sobotnim łaskotaniu, drganiu ani śladu i nie wiem czy to dobry czy zły znak, trochę piersi pobolewają, szczególnie rano po przebudzeniu, ale wyglądają normalnie i w ogóle jakoś żadnych objawów nie widzę... więc coś kiepsko to widzę... a dziś 10 dzień po ovu

reklama
ABEZELA - mnie głowa nie boli. To mameTomeczka :-D

mamaTomeczka - tak jak opisujesz ten ból, to brzmi jak od wysokiego ciśnienia. Może lyknij magnez, a zamiast kawki melise dziś?

Do góry