reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Paulina88 Gratulacje!!!:-) Super wieści :tak:

Lamorela Poprosze o dołączenie mnie do grupy prywatnej. Również jestem za watkiem prywatnym!:tak:

Narazie tylko tyle, bo musze uciekac zawieźć małą do przedszkola, a ja do szkoły, na szczęście już piątunio:-):-) Odezwe się wieczorkiem.:tak:

reklama
lamorela – ja miałam zniszczone włosy farbami. Mam ogólnie puszyste i kręcone. Jak zrobiłam sobie kurację keratynową, to była masakra…
Włosy mi się wyprostowały, te łuski pozamykały i wyglądało, jakbym w ogóle włosów nie miała. Zrobiły się takie cieniutkie, klapnięte, jakbym miała ¼ swoich włosów. Straszny widok.
Polecam taką kurację tylko osobom, które mają grube włosy, proste i najlepiej ciemne. Wtedy efekt jest niezły.

paulinka88 – super wieści od rana :-)

Hej dziewczyny,
Super pomysł z grupą zamknietą. Identyczną miałam będąc w ciązy z synem. Forum istnieje do tej pory, mielismy spotkań juz kilka grupowych ale ja w grupie niestety od dwóch lat nie jestem. Miałam spięcia z dwoma laskami i po prostu się wypisałam. No i jeszcze mam prośbę, nie decydujmy o zaproszeniu dla każdej nowo pojawiającej się dziewczyny. Tutaj tez bedziemy pisać, a tamta grupa będzie dla nas-dla będących tutaj i piszących codziennie ok? Bo wtedy z zamknietej grupy zrobi nam się znów zbiorowisko, a jeśli faktycznie mam dac jakieś zdjęcia czy ujawnić troszke wiecej ze swojego życia to dobrze by było, zeby pół Polski tego nie widziało, ok? Bo to będzie nasza grupa, nawet jak każda z nas zobaczy te II. Zgadzacie sie??

Paulinka gratki za II! :-)

lamorela - fajna z Ciebie kobitka :tak: Pasowałaby Ci ukośna grzywka.

ysmena przykro mi :-( Ten cykl będzie owocny, zobaczysz :tak:

kinia udanej imprezki i pochwal się tortem :-)

mychunia również udanego dnia!

Wiecie, wzięły mnie jakieś wątpliwości :-( Czy ja sobie sama dam rade z 2 dzieci + dom. Czy sie miedzy mną, a M nie popsuje (wiadomo, przyjezdza raz na jakis czas i wtedy chce spędzac z nim jak najwiecej czasu, każdą chwilkę no i nie wiem czy to bedzie mozliwe). Czy będę w stanie wszystko ogarnąć, czy mnie to nie przytłoczy? Teraz już wszystko takie ustabilizowane, syn duzy, bezproblemowy w utrzymaniu. Rozmawiałam o tym wczoraj z M, mówi ze za dużo myśle, ze co będzie to będzie. No ale jemu łatwo mówić, nie ma go tutaj ze mną :-( Nie wiem, na prawde nie wiem. To nie jest jednak prosta decyzja mimo wszystko. Tak bardzo bym chciała, a tak bardzo się boję. Sorki ze się tu tak wynaturzyłam ale musiałam :-(

cześć :) Miłego dnia zyczę
ysmena, przykro mi....
agamemnon, dobrze Cię rozumiem, ja też sie tego obawiam, jak synek miał ok roczku to kiepsko między nami było, dużo rzeczy się na to złozyło, a czasu dla siebie prawie wcale żeby to naprawiać, trwało to dość długo, myślałam że to już koniec (a jesteśmy razem już 13 lat) ale niby prawdziwa miłość przetrwa wszystko :)
Paulinka, wielkie gratulacje :)

agniecha83 a ja właśnie dostałam wredną @. a więc zaczynam kolejny cykl :( Dziewczyny pisze:
widziałyście moje wczorajsze pytanie? Proszę o pomoc bo nie wiem jak teraz liczyć...

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

u mnie 11dc, niby okres płodny a Ovufriend wskazuje na pojutrze.. testy na razie nie wychodzą i ciekawe czy wyjdą:sorry2:

Fox
mój Michasiek też jest z lipca (2012) :-D

Malusiolka a robiłaś jeszcze test?

Lamorela dobry pomysł z gr zamkniętą :tak:

kurcze muszę lecieć bo mój synuś domaga się ostatnio mamy.. (cały dniami w pracy siedzę :-()

Dodam że porób w lipcu jest fajny :-)

Buziaki

Ja tak szybciutko - chciałam zabrać głos w sprawie zamkniętej grupy.

Moim zdaniem to nie jest dobry pomysł.
Nie ukrywajmy, że w starczkach każda chce być jak najkrócej, więc te które zafasolkują będą uciekać z grupy na cieżaróweczki, więc w końcu w grupie zostaną tylko długoterminowe staraczki, świezynki nie będą dołączać. Zobaczcie ile zaciążonych pozostało z nami ????
I to jak najbardziej zrozumiałe - cieżarówki i starczki mają zupełnie inne problemy. Mnie np. bardzo drażniło kiedy zafasolkowane wymieniały się zdjęciami wózków, i rozmowami o przypadłościach w ciąży.
Ja zostanę tutaj, mam nadzieję, że to forum nie umrze.
A na wymianę zdjęć i innych prywatnych rzeczy, są inne sposoby.

mamaTomeczka - myślę, że nie masz się czym martwić. Być może to implantacyjny spadek tempki. I na następnym teściku będą II. Trzymam kciuki aby tak było. A skok miałaś 0,4 a nie 4...

Leemonca ale ta grupa jest po to, żeby np wstawiać tam zdjęcia. Wszystko inne pisać będziemy tutaj. Niektórzy wolą być anonimowi, bo na forum wejść może każdy, a wrzucać zdjęcia możemy właśnie tam

Paulinka gratulacje ;)

Mamatomeczka to dobry znak, że tempka tak rośnie, testuj niedługo :)

Cześć Wszystkim

wpadłam się tylko pochwalić, że byłam wczoraj na USG i pęcherzyk pękł :) teraz muszę czekać i 7/8 października mam zrobić test jak @ nie przyjdzie - oby nie przyszła:)

lamorelka też poprosze o dołączenie mnie do grupy
paulinka gratulacje

no nic uciekam, bo mam mnóstwo praca, papapa

reklama
hej laseczki

co do grupy to ja do kilku należę , i sama mam jedną no i chodzi o to aby nasze prywatne informacje czy też zdjęcia nie były zbyt dostępne aby nie było właśnie tak ,że każda nowa osoba jest przyjmowana bo ja absolutnie nikogo nie osądzam i nie spotkałam się z taką osobą jeszcze na forum ,ale zdarzają się trolle na forum i mogą potem dane wykorzystywać więc jeśli założycielka nie jest pewna czy aby wszystko gra to lepiej nie zapraszać ,ale to tylko moje skromne zdanie.

Paulinko - gratki :D

Do góry