reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Fajnie, że powstała głupa zamknięta :)

Leemoncia, chodzi o to, że większość z nas nadal chce mieć ze sobą kontakt. Nie ważne w ciąży, czy nie :) A poza tym nowe, których w ogóle nie znamy nie będziemy zapraszać, bo przecież grupa zamknięta jest dla tych, którzy się w jakimś stopniu poznali :)

Paulinko, gratuluję :*

natkusia, nie robiłam. Poczekam do wizyty u ginekologa, którą mam we wtorek :)

Melduje, że jak na razie pusto u mnie :szok: Po 2 dniach nic nie ma :szok: Przeważnie przez 7/8 dni leciało. Ale za to kawałek kabanosa zjadłam od męża i pół nocy nie mojej ;/ Piersi mnie bolą, gdzie nigdy przed miesiączką ani podczas niej nie bolały ;/ Nie chce się znowu nakręcać :(

reklama
spoko dziewczyny. Jak mówiłam, to moje zdanie na temat grupy. Ja i tak mam mnóstwo zajęć i zaglądam to co dwa, trzy dni, więc nie czuję się tak zasymilowana z większością jak niektóre z Was. Przecież do Waszej grupy dołączą Te które zaprosicie, ;-)

Malusiolka - ja właśnie nie lubię się zamykać. Jestem mocno otwarta na nowe kontakty, więc dlatego czuję jakiś wewnętrzny opór przed dołączaniem do zamkniętych grup. I rozumiem, że chcecie utrzymywać ze sobą kontakt. Jak wyżej - nie mam tyle czasu co Wy i nie siedzę na forum na tyle długo aby poczuć to co Wy...dlatego mam odmienne zdanie. Lamorela pytała co myślimy, więc się wypowiedziałam.
Ja zostaję tutaj i w miarę możliwości będę witać nowo przybyłe...

Ostatnia edycja:
Podpatrzyłam tę grupę i tam jest opcja dołącz czyli każdy może dołączyć??? czy jak się kliknie dołącz to potem jeszcze trzeba zostać akceptowanym przez założycielkę grupy?

Hejka :-) wpadłam się przywitać :-) dzień doberek

Paulinko gratuluję II kreseczek :tak:

mamatomeczka
ty jesteś the best normalnie Twoje historie są prześmieszne jak nam tutaj opowiadasz to ja leże i płaczę ze śmiechu, a z tą zupą jest po prostu extra :-D

a tak w ogóle to nie kumam tej zamkniętej grupy :baffled: po co mamy się zamykać?? Żeby oglądać swoje zdjęcia?

Kobietka, tylko jak dostaniesz zaproszenie to wybierasz opcje "Dołącz", albo "Odrzuć" dokładnie nie pamiętam tej drugiej opcji :)

Grzaneczko, witaj :* Jak się czujesz Kochanie? W każdej chwili można pisać jeżeli dostałaś zaproszenie.

Leemoncia, rozumiem. Każda ma prawo wypowiedzieć się na ten temat :) A poza tym my nie zrezygnujemy z tego wątku :)

mycha, pisz do lamorelki.

mamaTomeczka, hahaha! Ten Twój mąż to cudak :D Ja zawsze na mięsku gotuję zupki. Dzisiaj akurat coś mnie wzięło na szczawiową <mniam> na żeberkach gotowaną :D A do tego zapiekanka z ziemniakami, cebulką, kiełbaską i serem :D:D Palce lizać.

ewka
, witaj :) Nie chodzi tylko o zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Malusiolka Słońce dobrze się czuję, mąż wrócił więc nie siedzę już sama:) chociaż dzisiaj coś mi się w głowie kręci, naschylałam się trochę od rana w pracy i musiałam usiąść, nie wiem czy to przez ciśnienie. A Ty jak się czujesz? No właśnie ja wchodzę w grupę, ale nie mam żadnej opcji żeby coś napisać, Lamorela chyba musi nas zaakceptować jako moderator..

A no chciała coś napisać w grupie i wyskoczyło mi: Invalid Dyskusje Grupy specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

mamaTomeczka - faceci są okropni. Jak nie wiedział to mu smakowało...ehhhh, oszukuj go dalej...

Malusiolka - dzięki za zrozumienie :-)

ewka - nie bój nic- ja n pewno tu zostanę, bo nie lubię zamkniętych grup. Bez względu na cel w jakim powstają.

reklama
Witam dziewczyny.
Chciałabym dołączyć do waszego grona staraczek.
Mam 31 lat i prawie 8 letnią córkę. Jutro powinna pojawić się @ i zaczynamy pierwszy cykl.

Pozdrawiam :)

Do góry