reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Malusiolka - ściskam mocno i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za następny cykl !!!

Susel, Ysmena - będzie dobrze, a nawet lepiej - kwestia czasu i wiary - a każda z nas ją ma przyprawioną dużą dawką nadziei, więc na pewno wszystkim się uda !!! :)

dużo ostatnio piszecie, a ja próbuję nadrabiać... nieraz nie mam czasu się odezwać, ale jestem serduchem z Wami

mamaTomeczka, brrr85, fox dziękuje:*

Grzaneczko, dzięki :* Nie mam pojęcia czemu tak się stało. Wszystkie objawy, testy ciążowe i beta wskazywała na ciąże. Nawet miesiączka około 2 tygodni spóźniała mi się i co z tego? Same rozczarowanie.

Malusiolka, :( Ja też nie wiem co powiedzieć, tule mocno!!!!!!!!!!!

Ja właśnie przed chwilką rozmawiałam z moją kuzynką przez tel, ona jest teraz w szpitalu, czeka na swoje maleństwo :) Za kilka dni ma termin ale ma problemy z ciśnieniem dlatego ją trzymają. Jak z nią rozmawiałam to słyszałam płacz jakiegoś maleństwa, achhhhhhhhhhhh ale to piękny odgłos :)

Malusiolka trzymaj się! Też na początku nie zrozumiałam co czytam... Doczekacie sie na pewno niebawem i bodziaki będą wykorzystane :)
Ysmena to ile masz lat staruszko? ;-) Dziwię się postawie Twojej rodziny, powinni być dumni z Ciebie, tego jakim jestes człowiekiem. Aż mi się lezka w oku znowu kręci.

Malusiolka trzymaj się! Też na początku nie zrozumiałam co czytam... Doczekacie sie na pewno niebawem i bodziaki będą wykorzystane :)
Ysmena to ile masz lat staruszko? ;-) Dziwię się postawie Twojej rodziny, powinni być dumni z Ciebie, tego jakim jestes człowiekiem. Aż mi się lezka w oku znowu kręci.

w lutym skończę 30 lat. Rodziny sie nie wybiera, ja staram się po prostu życ swoim zyciem i jesteśmy szczęśliwi. Mam nadzieję, że będziemy mieć drugiego Szkrabka bo my od zawsze chcieliśmy mieć gromadkę dzieciaczków.

Malusiolka patrz na te bodziaki z nadzieją a będzie pięknie.
Szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie. Mogłybyśmy się spotkać w realu wszystkie. Może kiedyś się uda i każda z nas będzie już ze swoim wymarzonym Maleństwem :happy: innej opcji nie ma. Ja to tak widzę i tak ma być!! Czary mary :-)

Jestem. Usypałam sobie wjazd na posesję, przy okazji spojrzałam na samochód i został umyty i odkurzony. Zjadłam słodką bułkę z serem, popijam herbatą jagodową i czytam Was.......

Malusiolka kochana, ściskam Cię mocno! :-(Kurde, ja kiedyś też po odstawieniu tabsów miałam objawy ciążowe. Cycki mi urosły chyba z rozmiar większe, żygałam, miałam zgage i jeszcze zylion rzeczy. Dałabym sobie ręke uciąć , że ciąża a to się okazało, że po odstawieniu hormony zaszalały. No ale mi testy wychodziły negatywne.
Buziak wielki dla Ciebie i &&&& za dobre wyniki i kolejne starania :tak:

Conti, piękne słowa :tak: ("Chcesz rozśmieszyć Pana Boga - To powiedz mu swoje plany"). Też wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Tyle, że ja wierze mocno że moi bliscy których ze mną już nie ma w jakiś sposób pomagają mi tu. Często rozmawiam ze swoją babcią, wierze, że jest przy mnie :tak:

Piaska trzymam &&&&&&& za Twe jajo by znikło :-)

mikaaa 3 maj się ciepło! Znam ten ból (zresztą mało która z mam nie zna).

ysmena aahahaha dzięki za kawał hahaha :-D szczerze sie usmiałam
Co do UMOWY to mam taką samą z synem. Choć mój syn od kilku dni pokazuje rogi dosyć mocno. Nie wiem jak go na ziemie sprowadzić :rofl2:

mamaTomeczka, po czym Cie tak czyści?? Uważaj, żebyś jelita nie wydaliła w tych torsjach ;-) No a tak poważnie, to współczuję bo potem tak jak mówisz, kakaowe oko piecze :confused2:

reklama
ysmena to przecież Ty młoda jesteś, mam mnóstwo koleżanek, które w pierwszą ciąże zaszły wieku 30-35 i wszystko było w porządku :) ja sama ma 28 (prawie) i fakt, no nie zaszłam w ciążę tak jak np. moja mama w wieku 21, ale wydaje mi się, że teraz to się wszystko poprzesuwało i te 30 lat to teraz standard, przynajmniej u mnie w pracy jest taka tendencja :)

Do góry