reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Malusiolka - ściskam mocno i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za następny cykl !!!

Susel, Ysmena - będzie dobrze, a nawet lepiej - kwestia czasu i wiary - a każda z nas ją ma przyprawioną dużą dawką nadziei, więc na pewno wszystkim się uda !!! :)

dużo ostatnio piszecie, a ja próbuję nadrabiać... nieraz nie mam czasu się odezwać, ale jestem serduchem z Wami

mamaTomeczka, brrr85, fox dziękuje:*

Grzaneczko, dzięki :* Nie mam pojęcia czemu tak się stało. Wszystkie objawy, testy ciążowe i beta wskazywała na ciąże. Nawet miesiączka około 2 tygodni spóźniała mi się i co z tego? Same rozczarowanie.

Malusiolka, :( Ja też nie wiem co powiedzieć, tule mocno!!!!!!!!!!!

Ja właśnie przed chwilką rozmawiałam z moją kuzynką przez tel, ona jest teraz w szpitalu, czeka na swoje maleństwo :) Za kilka dni ma termin ale ma problemy z ciśnieniem dlatego ją trzymają. Jak z nią rozmawiałam to słyszałam płacz jakiegoś maleństwa, achhhhhhhhhhhh ale to piękny odgłos :)

Malusiolka trzymaj się! Też na początku nie zrozumiałam co czytam... Doczekacie sie na pewno niebawem i bodziaki będą wykorzystane :)
Ysmena to ile masz lat staruszko? ;-) Dziwię się postawie Twojej rodziny, powinni być dumni z Ciebie, tego jakim jestes człowiekiem. Aż mi się lezka w oku znowu kręci.

Malusiolka trzymaj się! Też na początku nie zrozumiałam co czytam... Doczekacie sie na pewno niebawem i bodziaki będą wykorzystane :)
Ysmena to ile masz lat staruszko? ;-) Dziwię się postawie Twojej rodziny, powinni być dumni z Ciebie, tego jakim jestes człowiekiem. Aż mi się lezka w oku znowu kręci.

w lutym skończę 30 lat. Rodziny sie nie wybiera, ja staram się po prostu życ swoim zyciem i jesteśmy szczęśliwi. Mam nadzieję, że będziemy mieć drugiego Szkrabka bo my od zawsze chcieliśmy mieć gromadkę dzieciaczków.

Malusiolka patrz na te bodziaki z nadzieją a będzie pięknie.
Szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie. Mogłybyśmy się spotkać w realu wszystkie. Może kiedyś się uda i każda z nas będzie już ze swoim wymarzonym Maleństwem :happy: innej opcji nie ma. Ja to tak widzę i tak ma być!! Czary mary :-)

Jestem. Usypałam sobie wjazd na posesję, przy okazji spojrzałam na samochód i został umyty i odkurzony. Zjadłam słodką bułkę z serem, popijam herbatą jagodową i czytam Was.......

Malusiolka kochana, ściskam Cię mocno! :-(Kurde, ja kiedyś też po odstawieniu tabsów miałam objawy ciążowe. Cycki mi urosły chyba z rozmiar większe, żygałam, miałam zgage i jeszcze zylion rzeczy. Dałabym sobie ręke uciąć , że ciąża a to się okazało, że po odstawieniu hormony zaszalały. No ale mi testy wychodziły negatywne.
Buziak wielki dla Ciebie i &&&& za dobre wyniki i kolejne starania :tak:

Conti, piękne słowa :tak: ("Chcesz rozśmieszyć Pana Boga - To powiedz mu swoje plany"). Też wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Tyle, że ja wierze mocno że moi bliscy których ze mną już nie ma w jakiś sposób pomagają mi tu. Często rozmawiam ze swoją babcią, wierze, że jest przy mnie :tak:

Piaska trzymam &&&&&&& za Twe jajo by znikło :-)

mikaaa 3 maj się ciepło! Znam ten ból (zresztą mało która z mam nie zna).

ysmena aahahaha dzięki za kawał hahaha :-D szczerze sie usmiałam
Co do UMOWY to mam taką samą z synem. Choć mój syn od kilku dni pokazuje rogi dosyć mocno. Nie wiem jak go na ziemie sprowadzić :rofl2:

mamaTomeczka, po czym Cie tak czyści?? Uważaj, żebyś jelita nie wydaliła w tych torsjach ;-) No a tak poważnie, to współczuję bo potem tak jak mówisz, kakaowe oko piecze :confused2:

reklama
ysmena to przecież Ty młoda jesteś, mam mnóstwo koleżanek, które w pierwszą ciąże zaszły wieku 30-35 i wszystko było w porządku :) ja sama ma 28 (prawie) i fakt, no nie zaszłam w ciążę tak jak np. moja mama w wieku 21, ale wydaje mi się, że teraz to się wszystko poprzesuwało i te 30 lat to teraz standard, przynajmniej u mnie w pracy jest taka tendencja :)

Do góry