Malusioka no nie, dziwna sprawa z tymi wynikami bety i objawami, przecież Ty już byłaś w naszych majówkach/czerwcówkach... przytulam bardzo, bardzo mocno, trzymaj się Kochana i tak jak Mąż mówi, tak będzie; wyniki się poprawią i wrócisz ładnie do czerwcówek lub lipcówek
reklama
ysmena mam nadzieje ze Tobie ejszcze niespodzianka sie uda.
agniecha z forum i z wlasnego doswiadczenia Ci powiem ze jak zaczyna sie starania to nagle wszystko w cyklu jest do gory nogami
agamemnon dzieki za rozbawienie mnie przy tym srednim humorze. watek wiatropylne no tam to by mnie napewno nie bylo!
mamaTomeczka Tobie tez sie udalo mnie rozsmieszyc :-) nie ma to jak forum! a Tobie zycze zdrowka kochana bo sie zameczysz.
Grzanka juz z ewka planowalysmy wspolne swietowanie w Bydgoszczy, ale obu nam sie nie udalo wiec mozemy sie spotkac gdzies w polowie drogi i razem posmucic ;-) ja to w PL bede niestety dopiero na swieta ale wtedy jak najbardziej jestem za!
ewka kochana obys miala racje ze sie uda! jak zobaczylam II to skakalam z radosci, ale na forum jakos tak kilka dziewczyn napisalo zebym poczekala na grubsza kreske albo bete zrobila i cale szczescie szybko emocje opadly, chociaz nadal byla ogromna nadzieja ze to jednak to! a co z ta Twoja praca? normalne te nocki? bo to chyba dosyc kiepska sprawa...
Piaska mocno trzymam kciuki za brak jaja! dawaj znac od razu!
malusiolka wlasnie doczytalam i nie wierze! no po prostu nie wierze! no az nie wiem co mam powiedziec! kochana jestem z Toba i juz zapominam o swoim problemie. przytulam Cie mocno na odleglosc!
agniecha z forum i z wlasnego doswiadczenia Ci powiem ze jak zaczyna sie starania to nagle wszystko w cyklu jest do gory nogami
agamemnon dzieki za rozbawienie mnie przy tym srednim humorze. watek wiatropylne no tam to by mnie napewno nie bylo!
mamaTomeczka Tobie tez sie udalo mnie rozsmieszyc :-) nie ma to jak forum! a Tobie zycze zdrowka kochana bo sie zameczysz.
Grzanka juz z ewka planowalysmy wspolne swietowanie w Bydgoszczy, ale obu nam sie nie udalo wiec mozemy sie spotkac gdzies w polowie drogi i razem posmucic ;-) ja to w PL bede niestety dopiero na swieta ale wtedy jak najbardziej jestem za!
ewka kochana obys miala racje ze sie uda! jak zobaczylam II to skakalam z radosci, ale na forum jakos tak kilka dziewczyn napisalo zebym poczekala na grubsza kreske albo bete zrobila i cale szczescie szybko emocje opadly, chociaz nadal byla ogromna nadzieja ze to jednak to! a co z ta Twoja praca? normalne te nocki? bo to chyba dosyc kiepska sprawa...
Piaska mocno trzymam kciuki za brak jaja! dawaj znac od razu!
malusiolka wlasnie doczytalam i nie wierze! no po prostu nie wierze! no az nie wiem co mam powiedziec! kochana jestem z Toba i juz zapominam o swoim problemie. przytulam Cie mocno na odleglosc!
mikaaa
Fanka BB :)
Witam i ja! Dziś była strasznie ciężka noc... znowu... :/ Zuzi się ostatnio poprzestawiało coś i ani nie chce spać w dzień, ani co gorsza w nocy. Dziś zrobiła nam pobudkę o 3 w nocy i tak próbowaliśmy ją uśpić aż do 4:30... Ostatnio się to za często zdarza :/ A do tego w ostatnich dniach w ogóle nie ma apetytu. Je tyle co "pies napłakał"... :/ A my oczywiście padamy na twarz... :/ Czasem fizycznie wydolić jest ciężko... Musiałam się Wam trochę po żalić, bo kocham swoją córcię nad życie i bardzo chciałabym dla niej rodzeństwo, ale czasem są takie dni/noce, kiedy daje nam ostro popalić... Żywe srebro z tej naszej Zuzanny... ysmena Przykro mi! Może w nast cyklu się uda? Piaska Oby Wam się udało jak najszybciej :* Dziewczyny trzymam mocno kciukasy za Was!!!
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Conti, z wyliczeń moich wychodzi, że raczej do czerwcówek się już nie dostane, ale za to lipcówką mogę zostać. Mam Was i jakoś będę musiała się postarać żeby nie myśleć. Dzięki :*
Mam prośbę żeby, któraś z dziewczyn wypisała mnie z Czerwcówek, bo źle się tam patrzy na te II kreseczki ;/
Dziewczyny i mam radę dla Was. Zobaczycie II kreseczki, to nie śpieszcie się z wieściami, bo może być tak jak ze mną lub z susel. Wizyta u ginekologa może potwierdzić w 100% ciąże. Rozczarowanie jest najgorsze
Mam prośbę żeby, któraś z dziewczyn wypisała mnie z Czerwcówek, bo źle się tam patrzy na te II kreseczki ;/
Dziewczyny i mam radę dla Was. Zobaczycie II kreseczki, to nie śpieszcie się z wieściami, bo może być tak jak ze mną lub z susel. Wizyta u ginekologa może potwierdzić w 100% ciąże. Rozczarowanie jest najgorsze
Ostatnia edycja:
Ja tak własnie sobie mysle, ze ja to marudzę przecież dziś owszem jest dzień @ ale skoro jej nie ma to też dobrze więc czekam cierpliwie i tyle.
Dzisiaj mam wolne i zaraz wychodzę bo obiecałam Amelce że dzisiaj zrobimy zwierzątka z krepiny i chce dotrzymać słowa. Zawsze dotrzymuje. Jak używamy słowa"umowa" to UMOWA i nie ma odwrotu.
A to dla Was dziewuszki
Matka przyprowadziła córkę do ginekologa, a ten stwierdził ciążę.
Matka- Ależ panie doktorze, córka nigdy nie zadawała się z mężczyzną, jest dziewicą, to niemożliwe.
Doktor stanął przy oknie i zaczął w milczeniu wpatrywać się w horyzont. Matka pyta co się stało, a
lekarz: Nic, po prostu w takich wypadkach na niebie pojawia się ogromna gwiazda a ze wschodu nadciąga trzech króli i za cholerę nie chciałbym tego przeoczyć.
Dzisiaj mam wolne i zaraz wychodzę bo obiecałam Amelce że dzisiaj zrobimy zwierzątka z krepiny i chce dotrzymać słowa. Zawsze dotrzymuje. Jak używamy słowa"umowa" to UMOWA i nie ma odwrotu.
A to dla Was dziewuszki
Matka przyprowadziła córkę do ginekologa, a ten stwierdził ciążę.
Matka- Ależ panie doktorze, córka nigdy nie zadawała się z mężczyzną, jest dziewicą, to niemożliwe.
Doktor stanął przy oknie i zaczął w milczeniu wpatrywać się w horyzont. Matka pyta co się stało, a
lekarz: Nic, po prostu w takich wypadkach na niebie pojawia się ogromna gwiazda a ze wschodu nadciąga trzech króli i za cholerę nie chciałbym tego przeoczyć.
malusiolka juz sie robi! podaj date kolejnej @.
Starających się: 53!!
Zaciążonych potwierdzonych: 24 !!!!!
Potwierdzone:
Kwietniówki 2014
7x II
Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1 II
KPe007 II
kaskasiunia II
Asku II
mallaika II
Czerwcówki 2014
zosiasamosia II
hania$ - termin @ 21.09
mychunia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
agamemnon- termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
dzikuska - termin @ 28.09
kalisia - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Amaliee - termin @ 30.09
Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
karola1986-21- termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
emkacafe - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
ewka358 - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Piaska - termin @ 21.10
susel - termin @ 23.10
malusiolka
Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291, Kropka10, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, Mar-chew, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, emalia82, tamaguczi
Starających się: 53!!
Zaciążonych potwierdzonych: 24 !!!!!
Potwierdzone:
Kwietniówki 2014
7x II
Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1 II
KPe007 II
kaskasiunia II
Asku II
mallaika II
Czerwcówki 2014
zosiasamosia II
hania$ - termin @ 21.09
mychunia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
agamemnon- termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
dzikuska - termin @ 28.09
kalisia - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Amaliee - termin @ 30.09
Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
karola1986-21- termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
emkacafe - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
ewka358 - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Piaska - termin @ 21.10
susel - termin @ 23.10
malusiolka
Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291, Kropka10, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, Mar-chew, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, emalia82, tamaguczi
Ostatnia edycja:
mikaaa
Malusiolka Ja dopiero teraz doczytałam co się stało... Matko... To jest jakieś dziwne wszystko... Bardzo współczuję!!!! :* :* :*
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
ysmena, poprawiłaś mi humor tym dowcipem. Dziękuję :*
susel, dzięki :* Nie podam dokładnej daty następnej @, bo nie wiem kiedy dostane. Niech zostanie tak jak wpisałaś. W tym cyklu nie będę się nakręcać na II kreseczki, tylko będzie trzeba troszkę częściej męża po molestować.
mikaaa, dziwny jest ten świat. Nie da się tego zmienić Dzięki :* Smutno mi się robi jak patrze ba bodziaki, które kupiliśmy jak dowiedziałam się, że niby w ciąży jestem
wiikki, dzięki :* Staram się. Dobrze, że mam dziewczynki, bo inaczej załamałabym się. Ich uśmiech jest bezcenny.
susel, dzięki :* Nie podam dokładnej daty następnej @, bo nie wiem kiedy dostane. Niech zostanie tak jak wpisałaś. W tym cyklu nie będę się nakręcać na II kreseczki, tylko będzie trzeba troszkę częściej męża po molestować.
mikaaa, dziwny jest ten świat. Nie da się tego zmienić Dzięki :* Smutno mi się robi jak patrze ba bodziaki, które kupiliśmy jak dowiedziałam się, że niby w ciąży jestem
wiikki, dzięki :* Staram się. Dobrze, że mam dziewczynki, bo inaczej załamałabym się. Ich uśmiech jest bezcenny.
Ostatnia edycja:
reklama
Grzankaa
Malusiolka - Kochanie :* ja musiałam 3 razy przeczytać Twoją wiadomość, bo nie mogłam zrozumieć. Kurde jak to jest możliwe? Ale nie martw się i tak doczekasz się II kreseczek, wiem to dziwne to wszystko, niestety same się nakręcamy, trzeba cierpliwie odczekać od @ dłuższy czas. Jestem z Tobą <przytul> !!!:*:*:*:*