reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Malusioka no nie, dziwna sprawa z tymi wynikami bety i objawami, przecież Ty już byłaś w naszych majówkach/czerwcówkach... przytulam bardzo, bardzo mocno, trzymaj się Kochana i tak jak Mąż mówi, tak będzie; wyniki się poprawią i wrócisz ładnie do czerwcówek lub lipcówek

reklama
ysmena mam nadzieje ze Tobie ejszcze niespodzianka sie uda.

agniecha z forum i z wlasnego doswiadczenia Ci powiem ze jak zaczyna sie starania to nagle wszystko w cyklu jest do gory nogami :sorry:
agamemnon dzieki za rozbawienie mnie przy tym srednim humorze. watek wiatropylne :laugh2: no tam to by mnie napewno nie bylo! :laugh2:
mamaTomeczka Tobie tez sie udalo mnie rozsmieszyc :-) nie ma to jak forum! a Tobie zycze zdrowka kochana bo sie zameczysz.

Grzanka juz z ewka planowalysmy wspolne swietowanie w Bydgoszczy, ale obu nam sie nie udalo wiec mozemy sie spotkac gdzies w polowie drogi i razem posmucic ;-) ja to w PL bede niestety dopiero na swieta ale wtedy jak najbardziej jestem za!

ewka kochana obys miala racje ze sie uda! jak zobaczylam II to skakalam z radosci, ale na forum jakos tak kilka dziewczyn napisalo zebym poczekala na grubsza kreske albo bete zrobila i cale szczescie szybko emocje opadly, chociaz nadal byla ogromna nadzieja ze to jednak to! a co z ta Twoja praca? normalne te nocki? bo to chyba dosyc kiepska sprawa...

Piaska mocno trzymam kciuki za brak jaja! dawaj znac od razu!
malusiolka wlasnie doczytalam i nie wierze! no po prostu nie wierze! :szok::szok: no az nie wiem co mam powiedziec! kochana jestem z Toba i juz zapominam o swoim problemie. przytulam Cie mocno na odleglosc!

Witam i ja! Dziś była strasznie ciężka noc... znowu... :/ Zuzi się ostatnio poprzestawiało coś i ani nie chce spać w dzień, ani co gorsza w nocy. Dziś zrobiła nam pobudkę o 3 w nocy i tak próbowaliśmy ją uśpić aż do 4:30... :( Ostatnio się to za często zdarza :/ A do tego w ostatnich dniach w ogóle nie ma apetytu. Je tyle co "pies napłakał"... :/ A my oczywiście padamy na twarz... :/ Czasem fizycznie wydolić jest ciężko... Musiałam się Wam trochę po żalić, bo kocham swoją córcię nad życie i bardzo chciałabym dla niej rodzeństwo, ale czasem są takie dni/noce, kiedy daje nam ostro popalić... Żywe srebro z tej naszej Zuzanny... ysmena Przykro mi! Może w nast cyklu się uda? Piaska Oby Wam się udało jak najszybciej :* Dziewczyny trzymam mocno kciukasy za Was!!!

Conti, z wyliczeń moich wychodzi, że raczej do czerwcówek się już nie dostane, ale za to lipcówką mogę zostać. Mam Was i jakoś będę musiała się postarać żeby nie myśleć. Dzięki :*

Mam prośbę żeby, któraś z dziewczyn wypisała mnie z Czerwcówek, bo źle się tam patrzy na te II kreseczki ;/

Dziewczyny i mam radę dla Was. Zobaczycie II kreseczki, to nie śpieszcie się z wieściami, bo może być tak jak ze mną lub z susel. Wizyta u ginekologa może potwierdzić w 100% ciąże. Rozczarowanie jest najgorsze :(

Ostatnia edycja:
Ja tak własnie sobie mysle, ze ja to marudzę przecież dziś owszem jest dzień @ ale skoro jej nie ma to też dobrze więc czekam cierpliwie i tyle.
Dzisiaj mam wolne i zaraz wychodzę bo obiecałam Amelce że dzisiaj zrobimy zwierzątka z krepiny i chce dotrzymać słowa. Zawsze dotrzymuje. Jak używamy słowa"umowa" to UMOWA i nie ma odwrotu.

A to dla Was dziewuszki :D

Matka przyprowadziła córkę do ginekologa, a ten stwierdził ciążę.
Matka- Ależ panie doktorze, córka nigdy nie zadawała się z mężczyzną, jest dziewicą, to niemożliwe.
Doktor stanął przy oknie i zaczął w milczeniu wpatrywać się w horyzont. Matka pyta co się stało, a
lekarz: Nic, po prostu w takich wypadkach na niebie pojawia się ogromna gwiazda a ze wschodu nadciąga trzech króli i za cholerę nie chciałbym tego przeoczyć.

malusiolka juz sie robi! podaj date kolejnej @.

Starających się: 53!!
Zaciążonych potwierdzonych: 24 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
7x II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II
kaskasiunia II
Asku II
mallaika II

Czerwcówki 2014
zosiasamosia II

Czekamy na potwierdzenie:

karotka - termin @ początek września
Arcala- termin @ 17.09
hania$ - termin @ 21.09
mychunia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
agamemnon- termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09

Wrzesień 2013
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
dzikuska - termin @ 28.09
kalisia - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Amaliee - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
karola1986-21- termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
emkacafe - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
ewka358 - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Piaska - termin @ 21.10
susel - termin @ 23.10
malusiolka

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291, Kropka10, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, Mar-chew, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, emalia82, tamaguczi

Ostatnia edycja:
ysmena, poprawiłaś mi humor tym dowcipem. Dziękuję :*

susel, dzięki :* Nie podam dokładnej daty następnej @, bo nie wiem kiedy dostane. Niech zostanie tak jak wpisałaś. W tym cyklu nie będę się nakręcać na II kreseczki, tylko będzie trzeba troszkę częściej męża po molestować.

mikaaa, dziwny jest ten świat. Nie da się tego zmienić :( Dzięki :* Smutno mi się robi jak patrze ba bodziaki, które kupiliśmy jak dowiedziałam się, że niby w ciąży jestem :(

wiikki, dzięki :* Staram się. Dobrze, że mam dziewczynki, bo inaczej załamałabym się. Ich uśmiech jest bezcenny.

Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka - Kochanie :* ja musiałam 3 razy przeczytać Twoją wiadomość, bo nie mogłam zrozumieć. Kurde jak to jest możliwe? Ale nie martw się i tak doczekasz się II kreseczek, wiem to:) dziwne to wszystko, niestety same się nakręcamy, trzeba cierpliwie odczekać od @ dłuższy czas. Jestem z Tobą <przytul> !!!:*:*:*:*

Do góry