reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
mychunia życzę, żeby to była fasolka &&& :tak: choć ja do braku @ od ostatniego cyklu podchodzę jak do jeża, bo się mocno rozczarowałam :no:

agamemnon u mnie dziś pokazywało 4,5st :szok: i faktycznie czuć to było w powietrzu :cool2: a jeśli chodzi o testy ouw - nie wychodzą zawsze - mnie nigdy :eek:

Witam,

Mam do sprzedania zastrzyk Ovitrelle w penie. (oferta tylko na Rzeszów, gdyż produkt musi być przechowywany w lodówce, więc w grę wchodzi jedynie odbiór osobisty)
Preparat Ovitrelle stosuje się u kobiet, które są poddawane leczeniu mającemu na celu stymulacjęjajników w celu wywołania owulacji (uwolnienia komórki jajowej przez jajniki) i wytworzenia wjajniku specjalnej struktury (ciałka żółtego), która ułatwia zajście w ciążę. Może on być stosowany ukobiet leczonych z powodu bezpłodności (techniki wspomaganego rozrodu, takie jak zapłodnienie invitro) oraz u kobiet, u których nie występuje owulacja (ich jajniki nie uwalniają komórek jajowych)lub funkcja owulacyjna jest niewystarczająca (ich jajniki rzadko uwalniają komórki jajowe).Preparat Ovitrelle jest dostępny wyłącznie na receptę.

Zainteresowanych prosze o PW.

Pozdrawiam :)

jeszcze troche posmuce sie tu z wami jak mozna, bo z nikim innym nie moge... wiecie co jest bardzo przykre w tej nadchodzacej @, ze maz mialby prezent urodzinowy a data porodu wedlug ovu bylaby na rocznice slubu:-( a do tego jeszcze teraz wychodzi na to ze po odstawieniu dupka @ dostane w piatek czyli w meza urodziny. masakra! no to sie wyzalilam, lepiej mi troszke, a teraz sprobuje was nadgonic bo wczoraj to chyba jakis rekord w pisaniu zostal pobity.

lamorela mam wielka nadzieje ze masz racje ze "starych" nickow juz nie bedzie widac na liscie w grudniu! inny pomysl na skrocenie mam taki, zeby dziewczyny w poczekalni wpisac po przecinku. a poza tym to fajne to zdjecie wrzucilas :-)

ysmena jestescie cudowni i mam nadzieje ze jak najszybciej uda wam sie dac coreczce rodzenstwo!

mamaTomeczka gratuluje takiej przyjazni, trzymaj sie jej mocno i nie puszczaj! a co do Twojej akcji wczorajszej nocy... Ty zawsze masz jakas akcje :-D mam nadzieje ze wczoraj na noc nie jadlas sliwek??
wikki a co to za usuwanie z listy? jestes z nami wiec musisz tam byc, mozemy Cie wrzucic do poczekalni najwyzej :tak: zaraz to naprawie!

zosiasamosia,agamemnon wyglada na to ze dni plodne beda w czasie gdy odwiedzaja nas rodzice wiec wyjazd nie wchodzi a pewnie i zwykle przytulanki utrudnione. odstawie hormony i zobaczymy czy natura sobie poradzi. progesteron niby nie byl az taki zly, wiec jak ma sie udac to powinno. z tego wzgledu tez bede mierzyc nadal tempke zeby widziec jak natura sobie radzi.

karola bede probowac przestawic sie na Twoj tok myslenia, oby mi sie udalo!

Cyntia za rada kupie te testy z allegro, na tych aptecznych to prawie zbankrutowalam a jeszcze mnie oszukaly, wiec oby te sie sprawdzily! tylko sie zastanawiam nad iloscia...
Grzanka jestes cudowna! do Poznania mam 6 tys. km :laugh2: ale jak kiedys bede to dam znac!

Ostatnia edycja:
Czesc Kochane!!

Ja już po teście ehh. Zawiedziona jestem jak nic.
Temperatura spadła, chyba po prostu przeziębiłam się i tyle.
Przepraszam za jakosc zdjecia ale robiłam je o 6 i myslalam ze lepiej wyszło.

Susel
kurczaki, tak czytam co napisałaś o tej niespodziance na urodziny i zasmuciłam się bo ja mam ten sam plan. Jednak trzeba wstać, otrzepać się i dalej próbować. Może własnie ta nasza chęć zrobienia niespodzianki to wszystko zablokowała, takie mam wrażenie. 25092013.jpg

Załączniki

• 25092013.jpg
    25092013.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 52
I ja sie witam z rana,
cos humory dzisiaj niezbyt dobre,

ysmena, przykro mi :(
Susełku, cierpliwości życzę i kciuki zaciskam &&&&

U mnie pojawia się delikatne krwawienie, coś za szybko...
Od czerwca (bo od wtedy zapisuję) mam @ każdego 28 dnia m-ca. A więc przyjęłam że cykle mam 31 dniowe. Wcześniej pamiętam że jeśli okres miałam np 30 to w następnym m-cu dostanę ok 27 a więc cykle musiałam mieć krótsze, ok 28 dniowe (dokładnie tego nie kontrolowałam). Może po prostu mi się coś teraz porąbało i owulkę mam wcześniej dlatego nie wychodzi?
Dodatkowo zawsze czuję mocny ból jajnika w czasie owu. A w tym m-cu tego nie było tak bardzo czuć, może ten cylk był bezowulacyjny?
I jeszcze jedno, odkąd urodziłam Mateuszka to nigdy przed okresem nie bolały mnie piersi. A od dwóch m-cy (czyli odkąd się staramy) mnie bolą :( Czemu tak jest?
Dużo mam tych pytań, niewiadomych....

Miłego dnia

Jestem. Zawiozłam syna do przedszkola, zjem z Wami śniadanie i ide coś robić.
Udało mi sie go zapisać na bezpłatny angielski-tylko 10 miejsc! :-)

benfica mi testy wychodzą tak jak trzeba na szczęście :tak: ładnie mi wskazały w tym cyklu owulację. Ale potem robiłam w 21dc i tez mi wyszeł pozytywny ale już w 22dc nie wyszedł :-pTak więc zgłupiałam do reszty

suselku żal sie ile wlezie! Przecież my tu wszystkie sie staramy więc każdą z osobna rozumiemy w tym wszystkim. Gdyby to był wątek pt wiatropylne to co innego :-p

ysmena przykro mi :-(

ysmena a może jeszcze za wcześnie?

mychunia - &&&&&&&& za fasolkę

Mauliolka jak tam?? dawaj znaka?

Susel - szkoda, że tak daleko, ale może kiedyś się wybierzesz?:):)

Może byśmy zorganizowały jakieś spotkanie co?:)

ysmena – opowiedz proszę jak to u Was było z adopcją i w ogóle. Jeśli oczywiście chcesz i możesz. :-) A Amelcia szybko się zaklimatyzowała, czy ciężko było… Naprawdę wspaniała historia.
Na linea negra chyba trochę za wcześnie, ale w ciąży rzeczywiście się pojawia. :-)

susel – staram się już przeszło 2 lata. Wytrzymuję, bo staram się jak najmniej o tym myśleć. A teraz zaczęłam bardziej żyć staraniami przyjaciółki i tak przelałam trochę emocji na nią :-).
Ja po prostu jestem przekonana i nie mam żadnych wątpliwości, że się uda. Pozostaje tylko kwestia kiedy.:-)

hania$ - super podejście. Jestem przekonana, że w jakiś sposób wszystkie będziemy. Ale oczywiście najlepiej po odbębnieniu swoich 9 miesięcy :-)

reklama
Cześć kobitki :-) GRATULUJE WSZYSTKIM CIĘŻARÓWKĄ :tak:

susel tak mi przykro, że nie ma fasolki :-( te testy ciążowe są paskudne :wściekła/y: ja to chyba bym się załamała jakbym zobaczyła 2 kreseczki, a później okazałoby się, że ciąży jednak nie ma. Człowiek się cieszy, że się w końcu udało, a tu taki psikus. Brrrr ale muszę powiedzieć, że coraz częściej słyszę, że test wychodzi pozytywnie, a ciąży nie ma :wściekła/y: suselku przytulam Cię mocno i trzymam kciuki za następny cykl :tak: w końcu się uda :tak: musi...

agniecha83 no z tymi piersiami to miałam podobnie, tylko, że mi puchły jak brałam tabletki antykoncepcyjne (w 2 fazie cyklu), a jak przestałam brać to tak jakby ręką odjął. Jestem przekonana, że zmiany spowodowane są wahaniami hormonów.

Wybaczcie mi dziewczyny, że wszystkim nie odpisuję, ale ledwo dyszę :eek: mam same nocki i jakoś nie mogę się przyzwyczaić do takiego trybu życia :no: przyjeżdżam do domu przed 7 szykuję młodego do szkoły, zawożę go i jak wracam do domu to o niczym innym nie marzę jak tylko o łóżeczku :-) no i o 12.30 pobudka bo trzeba syna odebrać ze szkoły, odrobić lekcje, coś zjeść i szczerze mówiąc mam już dość :wściekła/y: jestem niewyspana, nie przytulam się z mężem bo nie mam sił i jak tak dalej będzie to nici z dzidzi, eh jak nie urok to sr***ka, tempke mierzę o 12.30 przed wstaniem, ale nie wiem czy jest wiarygodna, kurczę wszystko się pogmatwało jestem zła :realmad: na to wszystko.

Do góry