reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Hi,hi.....ale super :) pierwszy raz spotykam sie zeby ktos mial urodziny razem ze mna :) Ludzie nawet nie wiedza kiedy jest "Dzień Nauczyciela" jak pytają kiedy mam urodziny ;-)

ja też pierwszy raz się spotykam :)
no to mam nadzieję że z uwagi na nasze ur w październiku musi nam się udać :)
Jejku, jak ja bym chciała żebyśmy wszystkie zobaczyły II kreseczki....

Susełku, bardzo mi przykro :(

reklama
Susel - szkoda :-( główka do góry. W końcu się na pewno uda. Ja nie lubię niektórych testów aptecznych/drogeryjnych, bo mi też już nieraz pokazywały taki cień cienia. Człowiek bezsensu się łudzi i cieszy.. Serio polecam Ci te allegrowe. Są dobre, więc będę je polecać (dobre, bo nie pokazują cienia cienia - nawet jak się patrzy tak jak ja pod światło i pod żarówkę) :-p Informacje o Użytkowniku TwojSzkrab (ze sprzedającym jakby co nie jestem związana, hihi) - sprawdziłam te paskowe o czułości 10 i owulacyjne (wykazały pik LH).
Eh.... przykro mi, ale kciuki wciąż zaciśnięte!
Pytałaś co P. na moją gimnastykę. To był jego pomysł ;-)

Malusiolka - nawet jak jutro nie będziesz plamić koniecznie idź jutro do lekarza. Przepiszę luteinkę, może coś zobaczy. Idź, Kochana..... Nie stresuj się, będzie dobrze.

lamorela - ten Twój psiak nas podczytuje, no ładnie, ładnie..

brrr85 - to bardzo dobrze, że się dowiedziałaś tylu cennych rzeczy! Super, że pęcherzyk pękł. Kiedy będziesz testować?

juz skrobie! wlasnie odebralam bete i... wszystkie kciuki poszly na nic :-( az takieggo zalamania nie ma, nie placze, a to juz cos, ale troche sie podlamalam i przyszly mysli czy kiedykolwiek sie uda :confused2: 9 miesiecy bez tabletek a tu same problemy. dziewczyny ktore staraja sie jeszcze dluzej jak wy sie trzymacie?

no i tymbardziej mi glupio ze juz mi dwa razy gratulowalyscie a tu nic z tego, juz chyba nie wierze testom. a tych ktore mi wyszly pozytywne to juz nigdy nie kupie.

Niby powinnysmy byc cały czas pełne wiary i ufności że sie uda, niby mysl jest twórcza, ale wiadomo że płynący czas wszczepia niepewnośc, strach ze sie nie uda. Nie ma złotej recepty na przetrwanie tych gorszych dni. Mi pomogło odstawienie liczenia dni płodnych, postawiłam na badania i tym zajełam swoja głowę. To mi pomogło sie uspokoic. Odstawiłam troche forum. Wstawiłam troche na luz. Susel trzymaj sie, nie daj sie.

Susel, teraz będę trzymać kciuki jeszcze mocniej :-D musi się udać! I ja też sobie postanowiłam przestać wpatrywać się w te testy... jak mam zobaczyć II to zobaczę bez patrzenia pod światło :-p

zosiasamosia - gratulacje!

Malusiolka - odpoczywaj i się nie denerwuj!

tez przypinam sie rekami i nogami ze te testy sa na prawde dobre .. nie widac zadnych cieni nic !! wiec jak pokaze w koncu 2 kreski to bede pewna ze to ciąża :)
ja kupilam 50 owulacyjnych + 15 ciążowych za 7.50 euro + 2.50 przesylka czyli kolo 43 zlotych z przesyłką :)

brrr85 - to bardzo dobrze, że się dowiedziałaś tylu cennych rzeczy! Super, że pęcherzyk pękł. Kiedy będziesz testować?

poczekam do 23 dc - niby termin @ - wypada to akurat w dzien wyjazdu na weekend do warszawy - 3 października - wiec zapewne jak @ nie przyjdzie to zatestuje dopiero w pon. 7 października. za duzo razy sie już zawiodłam więc jak będę w ciąży to będe niezależnie jak wczesnie zatestuje:-)

Malusiolka Kochanie opdoczywaj, bedzie dobrze musi byc, ale moze rzeczywiscie idz do lekarza czy masz jakos niedlugo wizyte?

Suselku Sloneczko bedzie dobrze, ja czasami tez mam juz dosc, sprobuj sie troszke zrelaksowac i nie myslec o tym tak duzo, czasami jest ciezko wiem cos o tym ale musimy sobie z tym radzic. Jesli nie masz za daleko do Poznania to przyjedz do mnie to razem sie posmucimy, poplaczemy i bedzie lzej:) a i tak wiem, ze bedziesz Mama i to cudowna! Przyjdzie na to czas.

Biedroneczko ja chce kawalek:) a u mnie zawsze slonca pod dostatkiem, nawet jak go nie ma na niebie wiec jak cos to moge podsylac:)

Chyba powinnam sie juz polozyc, ale przespalam sie po poludniu i teraz mi sie nie chce:)

Dobranoc Dziewczynki:*

Ostatnia edycja:
Susel wspieram Cie mocno wirtualnie. Wysyłam fluidki takie energetyczne i do tego z moca płodnosci!! Mam owszem taki dar:tak:
Dziekuje Wam Dziewczyny za miłe słowa, teraz już łatwo mi pisać o Amelce, wczesniej zawsze jak o tym myslalam badz mowilam plakalam. Ale Ona teraz jest szczesliwa, widze to po niej. Z reszta zawsze powtarza ze nas kocha i naprawde sama radosc ahh.

Wiecie co zauwazylam, wlasnie sie kapalam i stanelam przed lustrem i mam dziwna pionowa kreche na brzuchu, czy to cos znaczy?
A jutro rano testowanie....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry