reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Cześć dziewczyny :-)

u mnie ciąg dalszy dużo wodnego śluzu więc chyba dni płodne tak jak OvuFriend mówi :-D myślicie żeby już robić testy owulkowe?

Susel tulę.. przykro mi :-( głupie testy zrobiły Ci tylko nadzieję.. &&&& za kolejny cykl!

Ysmena naprawdę wzruszająca historia i podziwiam :tak: teraz życzę szybkiego rodzeństwa dla Amelki :*

Malusiolka dobrze, że już lepiej ;-)

Karola zdrówka!

Hania cudowna jest Twoja upartość.. i ja wiem, że Ty będziesz mamą, życzę Ci tego :*

Lamorela ale porządeczki :-D

Brrr to teraz mocno &&&&&&&&&&&& :tak:

reklama
susel, przykro mi <przytul> :* Kochana, gdzieś w necie czytałam, że nie wszystkie testy mówią prawdę. Wiele dziewczyn widziało I kreskę, albo beta beta była <0,1, a okazywało się, że ciąża jednak jest. Nie załamuj się <przytul>

Ja znowu plamienie mam ;/ wzięłam no-spe, bo brzuch mnie boli jak na @.

natkusia, dzięki :* Też mam nadzieje, ale na razie idę odpoczywać. Dlatego też trochę forum odpuściłam, bo się strasznie denerwuje. Weszłam na chwilkę dowiedzieć się jak susel się czuje. Wejdę jutro, mam nadzieje że lepiej będzie. Dobranoc Kochane :*

a ja piekę właśnie placek ze śliwkami :) komu kawałek ??? :-):-):-)

agamemnon
- jak to 29dc to rano wynik bedzie wiarygodniejszy ze względu na stezenie b-hcg w moczu :) w ciągu dnia moze test nie wykazac pomimo fasolki :) takze testuj Kochana rano :)

ysmena :) stosujemy wode morska :) ale ten katar jest jakis dziwny wodnisty :-p juz sie zastanawiam czy to nie alergia albo sezon grzewczy....i suche powietrze :( 39szt maluszków - Ty to masz trening ;-) Własnie doczytalam :) Ty to jestes kobieta the best :) super :) teraz musi byc rodeństwo dla Amelci

grzaneczko - słoneczko dotarło :tak: co prawda na chilke ale zawsze cos :) dziekujemy :)

agniecha :) nic sie nie martw lipiec to super termin na poród :) wiec ten cykl bedzie Twój :) tez jestem w pazdzierniku rodzona - 14.10 :)

Aśku, mikaaa - jestescie potwierdzeniem tezy, że jak ma być fasolka to będzie i 1 raz wystarczy :)

mamaTomeczka
- tylko matka potrafi robić 5 rzeczy na raz :)

mallaika - teoretycznie w 5 tyg powinno byc widac ale wszystko zalezy kiedy doszlo do zaplodnienia bo moze sie okazac, że dzidzia ma dopiero 2 tyg (5tyg to termin od miesiaczki nie od zapl)

wiikki
- u nas pierwsze zeby wyszly wlasnie w 4 miesiacu i do 15mies były juz wszystkie 25szt....ale co sie nameczylysmy to nasze

suselku - przykro mi z powodu bety, ale cieszy bardzo nastawienie :) zuch dziewczyna :)

Malusiolka - nospa i lezec Kochana :) uwazaj na siebie, wiem ze przy malych dzieciach ciezko ;) Bedzie dobrze :)
Ja przy Gabi dostalam krwotoku, a dzis jest z nami :) cala ciaza pozniej ksiazkowo :) i nie denerwuj sie!!! :)

A u mnie 20dc i mam dziwne bóle jak na @ brzuch i plecy..... :wściekła/y: nie wiem o co chodzi....................

Ostatnia edycja:
Biedroneczka, ja też 14 październik :) To będziemy razem świętować:) U mnie plamień ciag dalszy wiec juz na pewno @ zawita :( trochę mam dola no ale nie ma co się załamywać.

Ostatnia edycja:
Hi,hi.....ale super :) pierwszy raz spotykam sie zeby ktos mial urodziny razem ze mna :) Ludzie nawet nie wiedza kiedy jest "Dzień Nauczyciela" jak pytają kiedy mam urodziny ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
nie martw się Suseł wiem co przeżywasz bo mnie też testy zawiodly i juz sie cieszylam i bylam pewna ze to ciaza a tu test innej firmy byl negatywny ..
dlatego mowie dla mnie dopiero dwie rowne krechy beda równały się ciąży ...
główka do góry :*
ja staram się od listopada ale od czerwca dopiero mieszkam z moim facetem w niemczech wiec dopiero 3 cykl .. ale od 10 miesiecy przeżywam każdą porażkę strasznie ..
W KONCU SIĘ UDA trzymaj się :*

Lamorela Ty chyba też młodziutka jesteś co ?? :)

Do góry