reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Zgadzam się,książka jest super :-) Ale czytałam tylko 1 część,muszę dorwać dwie pozostałe.:-D
Obiadek wyszedł nam pyszny...Jeszcze P. poszedł do polskiego sklepu coś dobrego kupić,może na koację zrobię "awanturkę",czyli taką pastę na kanapki z twarożka,rybki i cebulki ;-)
Witam również karlę :-)

reklama
karola Mam gdzieś na kompie w wersji elektronicznej obydwie części jeśli jesteś zainteresowana.

mycha05 To niestety tylko nieoficjalny zwiastun filmu. W prawdziwym będą zupełnie inni aktorzy i cała reszta, ale ja też się nie mogę go doczekać :D A już się boję co sie będzie działo w kinie :p

karla Witaj! :)

brrr85 A to nie słyszałam o tych książkach... Ale zainteresowałaś mnie nimi :D Zapisałam i jak tylko skończę pisać pracę to od razu się za nie biorę :D

Cześć. Ale się tu pomieszało trochę. Na lipcówkach prawie cisza na sierpniówkach też :eek: więc przybyłam tutaj na staraczki 2013 :-D no właśnie też słyszałam od szwagierki, że bardzo dobre te 3 części Greya. Chyba się skuszę i przeczytam choć 1 część jak mi się spodoba to kupie pozostałe.

Ja ten cykl spisuje na starty :-( byłam w tak kiepskiej formie, że nawet w zeszłym tygodniu się nie przytulaliśmy :-( a to był okres płodny więc nici z fasolki. Tak szczerze mówiąc to chyba się załamałam tą sytuacją ze staraniami. Jakoś nam nic nie wychodzi choć się bardzo staraliśmy. Eh może wrzesień będzie tym szczęśliwym miesiącem choć już tracę wiarę w to, że dane nam będzie zostać po raz drugi rodzicami. Muszę się pozbierać bo jakoś mi ciężko z tym wszystkim... nie ogarniam już...

Karotka nie wiedziałam że pasta z rybki ( ja daje w pomidorkach z puszki...ale najlepsza z wędzonej makreli) i sera zowie się "awanturka" ???? Heeeheeeheee:-D

ewkai dziewczyny które nawiedziła @...wiem że ciężko jest nie myśleć o starankach,wiem jak ciężko przyjmuje się kolejną @ !!! Ale nie dajmy się zwariować ...wiem wiem łatwo powiedzieć. Powiem Wam że dobrze mi z tym że nie mierzę tempek, nie robię testów...jakaś spokojniejsza jestem. Wiem że i ten cykl mogę spisać na straty ale jakoś mi "lekko"...wiem że jak przyjdzie @ to nie będzie łez...choć na stówę napiszę jak @ przyjdzie !!!!!!!!!!!! Oj laseczki jakie to wszystko trudne...a najbardziej mnie szlag trafia jak słyszę że kolejna kumpela "wpadła" i ma pretensje do całego świata że akurat ją "to" spotkało :crazy::crazy::crazy:

Nowe staraczki WITAMY WITAMY ...im nas więcej tym lepiej :)

Ostatnia edycja:
fajny ten trailer, ale ze wszystkich nieoficjalnych trailerów ten jest moim ulubionym:

(polecam słuchać na słuchawkach albo normalnie tylko głośno, lepszy efekt dzwiękowy jest)

Fifty Shades Of Grey - Unofficial Trailer 2012 [HD] - YouTube

arcala kurcze, 1 cześć Greya czytałam na kompie i niestety umywa się do do czytania wersji tradycyjnej, lubię czuć książkę w ręku, przerwacać kartki itd, jesli chodzi o książki to jestem raczej tradycjonalistką :sorry:

jeśli któraś z Was ma do sprzedania tradycyjną wersję tych książek o których piszecie to napiszcie do mnie na priva, plizzz :tak:

powiem Wam w tajemnicy, że dziś przerobiliśmy jedną ze scen z Greya :-p :-p :-p :zawstydzona/y:

Kochane mam pytanko, czy możecie mi przesłać nazwę tych ziółek o. Sroki? zamierzam ich używać od następnego cyklu (jeśli takowa potrzeba będzie) a nie wiem jak ich mam szukać. A mam pytanie z innej beczki zmierzam kupić meble czy któraś z Was korzystała z usług firmy marmex? mają tam mebelki jakie mi się widzą, ale boję się w ciemno zamawiać przez neta... Będę wdzięczna za jakieś info.
Karola a powiedz mi jaki masz wynik anty tpo? u mnie tsh niby ok ale to tpo mnie niepokoi, i w sumie nie wiem o czym to świadczy..

asica antyTPO nie badałam jeszcze, Endo kazała mi zbadać po 3 miesiącach brania Letroxu (czyli to będzie ok października), gdzieś czytałam, że jak masz sporo antyTPO to może to świadczyć o Hashimoto ale nie chce krakać, może coś pokręciłam, poczytaj w necie, na pewno coś tak będzie na ten temat.

malena mnie wychodzi, że w tym miesiącu miałam szansę na chłopca a potem do końca roku już dziewczynki mi będą wychodzić :eek:

sprawdzałam wiek mojej mamy i wg tego kiedy zostałam poczęta powinnam być... chłopcem :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
asica antyTPO nie badałam jeszcze, Endo kazała mi zbadać po 3 miesiącach brania Letroxu (czyli to będzie ok października), gdzieś czytałam, że jak masz sporo antyTPO to może to świadczyć o Hashimoto ale nie chce krakać, może coś pokręciłam, poczytaj w necie, na pewno coś tak będzie na ten temat.

malena mnie wychodzi, że w tym miesiącu miałam szansę na chłopca a potem do końca roku już dziewczynki mi będą wychodzić :eek:

sprawdzałam wiek mojej mamy i wg tego kiedy zostałam poczęta powinnam być... chłopcem :sorry:

powiem Ci, że też sprawdzałam i np u mojej siostry się sprawdziło, u mojej koleżanki też :tak::tak::tak::tak:

Do góry