no właśnie ja się przymierzam, żeby iść na rower tylko czekam aż się Młody obudzi, a on na złość już 2 godz śpi i nie wiem, czy będzie chciał iść, to druga sprawa a ja muszę, bo mnie nosi coś ostatnio mnie ciągle nosi - znak, że @ będzie lody też dziś zaliczyłam - rożka waniliowo-truskawkowego :-)
reklama
malena100
Fanka BB :)
malena żałuj!!
Na rowerze było dziś super, zresztą jest super za każdym razem. Najgorzej podnieść tyłek z fotela, a później jakoś idzie i człowiek się pozytywnie zmęczy. I jeszcze jest szansa! ;-) Ciemno zrobi się za kilka godzin - możesz je jeszcze fajnie wykorzystać.
dziś nie jestem sobą - niestety nie mam ani siły ani ochoty na nic obżarłam się i tak zakończę niedzielę :-(
no właśnie ja się przymierzam, żeby iść na rower tylko czekam aż się Młody obudzi, a on na złość już 2 godz śpi i nie wiem, czy będzie chciał iść, to druga sprawa a ja muszę, bo mnie nosi coś ostatnio mnie ciągle nosi - znak, że @ będzie lody też dziś zaliczyłam - rożka waniliowo-truskawkowego :-)
normalnie to już bym ponad godzinkę jeździła uwielbiam wycieczki rowerowe ale nie dziś :-( nie wiem co tak na mnie wpłynęło
karla_91
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny! Ja też zaczęłam staranka w 2013 pełną parą. Miałam robione wszystkie badanka hormonalne, HSG - wyszły zrosty, skończyło sie na histeroskopii, to moj 3 cykl po niej. Cały czas biorę bromergon na noc, luteinke, clo.. W tym cyklu mam tkliwe piersi już od 14 dnia cyklu i czuje ciągniecie w podbrzuszu. dziś 26 dc myślicie że to może być jakiś objaw ciąży? Sutki zawsze mnie bolały tydzień przed @ i potem ból odpuszczał, a teraz mam nadzieję na fasolke...
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i że nie bedziemy musiały czakac dlugo na fasolki
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i że nie bedziemy musiały czakac dlugo na fasolki
malena100
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Ja też zaczęłam staranka w 2013 pełną parą. Miałam robione wszystkie badanka hormonalne, HSG - wyszły zrosty, skończyło sie na histeroskopii, to moj 3 cykl po niej. Cały czas biorę bromergon na noc, luteinke, clo.. W tym cyklu mam tkliwe piersi już od 14 dnia cyklu i czuje ciągniecie w podbrzuszu. dziś 26 dc myślicie że to może być jakiś objaw ciąży? Sutki zawsze mnie bolały tydzień przed @ i potem ból odpuszczał, a teraz mam nadzieję na fasolke...
witaj karla_91 :-) by Twoje słowa się spełniły ".. i że nie bedziemy musiały czakac dlugo na fasolki" czego Tobie również życzę
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
A czytała może któraś z Was 50 twarzy Greya? Ja właśnie skończyłam pierwszą część i musze zamówić dwie kolejne, bo super jest.
mycha ja mam 2 i 3 część Greya, kupiłam nowe, przeczytałam, są w stanie idealnym, mogę Ci odsprzedać, jeśli chcesz! odezwij się na prv jeśli jesteś zainteresowana.
ps. uwielbiam Greya, jestem jego fanką!
arcala a masz może do sprzedania tą książę "facet na telefon"?
Ostatnia edycja:
mycha05
Cudzie trwaj!
karola Ja tez, ksiązka jest genialna!:-)
Fifty Shades of Grey - [Redband] Unofficial Trailer 2013 - YouTube To jest zwiastun filmu o Szarym Już sie nie moge doczekac, a ta muzyka doprowadza, mnie do ciar na całym ciele. Ale wydaje mi się ze film nie pobije książki...
Fifty Shades of Grey - [Redband] Unofficial Trailer 2013 - YouTube To jest zwiastun filmu o Szarym Już sie nie moge doczekac, a ta muzyka doprowadza, mnie do ciar na całym ciele. Ale wydaje mi się ze film nie pobije książki...
B
brrr85
Gość
Polecam rowniez 3 czesci trylogii Sylvi Day: Dotyk Crossa, Promień Crossa i Wyznanie Crossa :-) Wciagnęła mnie tak samo mocno jak 50 Twarzy Greya:-)A czytała może któraś z Was 50 twarzy Greya? Ja właśnie skończyłam pierwszą część i musze zamówić dwie kolejne, bo super jest.
reklama
Ale mój cykl wariuje w tym miesiącu. Zupełnie nie rozumiem, co się dzieje. Oby do @ i mam nadzieję, że następny będzie logiczniejszy.
Dziewczyn, muszę Was rozczarować, ale to nie jest oryginalny zwiastun, ponieważ ten film jeszcze nie powstał. To zwiastun tzw.FanMade. Ale jest naprawdę niezły.
Dziewczyn, muszę Was rozczarować, ale to nie jest oryginalny zwiastun, ponieważ ten film jeszcze nie powstał. To zwiastun tzw.FanMade. Ale jest naprawdę niezły.
Ostatnia edycja: