reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Nie zdążę was teraz nadrobić ale powiem wam co u was bo nie mam się z kim podzielić.

Miałam straszne bóle brzucha i zaparcia dzisiaj, potem doszło niesamowite zmęczenie i mdłości. Nie wiedzIalam co to i mimo ze to dużo za wcześnie zrobiłam test a tam po dłuższej chwili II. Niestety w tym samym czasie zauważyłam tez krew na bieliźnie. Właśnie zrobiłam bete, bardzo prosZe trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. Ból niestety nie minął...:/

reklama
Straciatella. Oczywiscie tak jak przypuszczalam nie wytrzymalam ze dlugo i zrobilam dzisiaj test ale niestety negatywny. Ale @ jeszcze nie ma wiec jest nadzieja.

susel. Plamienie z tego co do tej pory wyczytalam w necie wcale nie oznacza ze cos jest nie tak... A kiedy powinnas miec @? Trzymam mocno za Ciebie kciuki &&&& Badz dobrej mysli

susel :rofl2: ale niespodziana :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: plamienia w początkowym okresie chyba mogą się zdarzać. A możesz odwiedzić jakiegoś lekarza? Daj znać jak będziesz miała wynik :-D &&& żeby wszystko było pozytywnie

susel mocno trzymam kciuki &&&&&&& Wierzę,że wszystko będzie ok, ściskam mocno i tulę :*
dorcia no ja awanturkę właśnie też często z makrelą robię,ale jak nie ma,to kupuję szprotki i też wychodzi pycha :-)
Z tego kalendarza mi wychodzi,że do końca roku już szansa tylko na chłopca...:eek:
Właśnie kochane,co z tymi potwierdzeniami II kreseczek,hmmm????? Dawać,dawać :-D Nie bez przesady dodam,że ja się często stresuję testowaniem dziewczyn ,jakby to było moje własne....
Zgłodniałam. Nie mam jajek. A chciałam jajecznicę.:( Oooo...mrożona pizza!!!!!!!!:happy:

Susel- trzyma kciuki kochana :*

Karola- to też mój ulubiony filmik, a muzykę mam nawet w aucie,bo kocham ten utwór. Ja narazie jestem na końcówce 2 części Grejusia ale chyba skończę jak dzieci skończą wakacje :)

Co do kalendarza chińskiego to mi się moje dzieciaki potwierdzają, a teraz mi wychodzi dziewuszka choć jestem pewna ,że będzie chłopak. A jeżeli mam racje to zaciąże dopiero w grudniu :-D

susel - trzymam kciuki! Leć po wyniki bety i jeśli będzie wszystko ok, to do gina po duphaston najpewniej... :tak: Powodzenia, trzymam kciuki!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Poziomk@ - a no testuje we wtorek :confused2: to bedzie 26 dc. I tak się dziwie, że tyle wytrzymałam...
Danio straciatella? moje ulubionee :cool:

Arcala - niecierpliwa!! :rofl2: Trzymam kciuki za kolejne teściory. Ja robie we wtorek.

reklama
SUSEL kobitko nie robię kolacji...trzymam kciuki baaaardzo mocno...Dawaj znać jak tylko będziesz znać wynik !!!!!!!!!!!! TRZYTMAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Straciatella
...a ja mam wrażenie że czekolada w danio straciatella to nie czekolada...moja córka stwierdziła że to mydło ... ma dziewczyna wyobraźnie:baffled:

Do góry