reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Nie zdążę was teraz nadrobić ale powiem wam co u was bo nie mam się z kim podzielić.

Miałam straszne bóle brzucha i zaparcia dzisiaj, potem doszło niesamowite zmęczenie i mdłości. Nie wiedzIalam co to i mimo ze to dużo za wcześnie zrobiłam test a tam po dłuższej chwili II. Niestety w tym samym czasie zauważyłam tez krew na bieliźnie. Właśnie zrobiłam bete, bardzo prosZe trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. Ból niestety nie minął...:/

reklama
Straciatella. Oczywiscie tak jak przypuszczalam nie wytrzymalam ze dlugo i zrobilam dzisiaj test ale niestety negatywny. Ale @ jeszcze nie ma wiec jest nadzieja.

susel. Plamienie z tego co do tej pory wyczytalam w necie wcale nie oznacza ze cos jest nie tak... A kiedy powinnas miec @? Trzymam mocno za Ciebie kciuki &&&& Badz dobrej mysli

susel :rofl2: ale niespodziana :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: plamienia w początkowym okresie chyba mogą się zdarzać. A możesz odwiedzić jakiegoś lekarza? Daj znać jak będziesz miała wynik :-D &&& żeby wszystko było pozytywnie

susel mocno trzymam kciuki &&&&&&& Wierzę,że wszystko będzie ok, ściskam mocno i tulę :*
dorcia no ja awanturkę właśnie też często z makrelą robię,ale jak nie ma,to kupuję szprotki i też wychodzi pycha :-)
Z tego kalendarza mi wychodzi,że do końca roku już szansa tylko na chłopca...:eek:
Właśnie kochane,co z tymi potwierdzeniami II kreseczek,hmmm????? Dawać,dawać :-D Nie bez przesady dodam,że ja się często stresuję testowaniem dziewczyn ,jakby to było moje własne....
Zgłodniałam. Nie mam jajek. A chciałam jajecznicę.:( Oooo...mrożona pizza!!!!!!!!:happy:

Susel- trzyma kciuki kochana :*

Karola- to też mój ulubiony filmik, a muzykę mam nawet w aucie,bo kocham ten utwór. Ja narazie jestem na końcówce 2 części Grejusia ale chyba skończę jak dzieci skończą wakacje :)

Co do kalendarza chińskiego to mi się moje dzieciaki potwierdzają, a teraz mi wychodzi dziewuszka choć jestem pewna ,że będzie chłopak. A jeżeli mam racje to zaciąże dopiero w grudniu :-D

susel - trzymam kciuki! Leć po wyniki bety i jeśli będzie wszystko ok, to do gina po duphaston najpewniej... :tak: Powodzenia, trzymam kciuki!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Poziomk@ - a no testuje we wtorek :confused2: to bedzie 26 dc. I tak się dziwie, że tyle wytrzymałam...
Danio straciatella? moje ulubionee :cool:

Arcala - niecierpliwa!! :rofl2: Trzymam kciuki za kolejne teściory. Ja robie we wtorek.

reklama
SUSEL kobitko nie robię kolacji...trzymam kciuki baaaardzo mocno...Dawaj znać jak tylko będziesz znać wynik !!!!!!!!!!!! TRZYTMAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Straciatella
...a ja mam wrażenie że czekolada w danio straciatella to nie czekolada...moja córka stwierdziła że to mydło ... ma dziewczyna wyobraźnie:baffled:

Do góry