reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

bluecaat a pewnie,że możesz,witaj :-) Napisz coś o sobie :)
Dobra,laski,naprawdę spadam budzić P. i zabieramy się za ten obiad...:-D

reklama
witam się niedzielnie i upalnie!
wanda trzymam &&&&
basik za Ciebie też trzymam &&&& małpiszon wredny :angry: na pewno 8. cykl będzie szczęśliwy &
susel jesteś super przygotowana! a może jednak ten cykl okaże się tym szczęśliwym? trzymam też &&&
ailatan i za Ciebie też &&&&&& ściskam mocno!

u mnie na obiad tradycyjnie rosół, tak było w moim rodzinnym domu i tak było u męża w domu, więc jest i u nas. drugie danie ok 14-15, ale punkt 12:00 mąż rozsiada się przy stole i czeka na rosołek :-D szogunka siada obok i razem wciągają makaron :-D a na drugie roladki w sosie i kluski śląskie.
Arcala tak z ciekawości, jaki masz temat pracy mgr? dla Ciebie & za fasolkę i & za pisanie :-D
Asica fajnie, że jesteś! z tymi objawami to reguły nie ma. Pamiętam jak dziś z poprzedniej ciąży, jak cieszyłam się, że mdłości mnie ominęły.. i od razu pożałowałam ;-)

a jeszcze tak co do tych kurczaków, to taka znajoma pani ma córeczkę, teraz już starsza, ale wtedy miała 3 lata i kurczaki wcinała na potęgę. drobna dziewczynka, zwiewna sukienka, a piersi jak u nastolatki.. tak zadziałały kurczaki.

bluecaat pewnie, że możesz, co za pytanie! witamy ;-)

Dzięki za przyjęcie :) Mam na imię Karolina i mam 24 lata. Mieszkam z narzeczonym w Szczecinie. W 2011 straciłam Dzieciątko 10 tydzień. I od roku staramy się znowu. Ale z marnym skutkiem. Mój N zrobił badanie nasienia i z tego co tam wyczytaliśmy to nie za dobrą ma morfologię, ale jeszcze nie byliśmy u lekarza. U mnie wszystkie wyniki są w normie.

Poziomk@ Temat pracy to " Fuzje i przejęcia przedsiębiorstw" . I dziękuję za &&&&&

bluecaat
Witaj :)

Ja też uciekam robić obiadek bo mi tu taki jeden jęczy nad uchem, że głodny jest :)

Arcala z racji tego, że dziedzina całkiem odmienna od mojej, to tym bardziej trzymam &&&& ;-)

bluecaat witamy w naszym gronie! przykro z powodu straty, my niektóre też to przeżyłyśmy. Zaciskam kciuki za powodzenie w staraniach &&&

Karotka wbijaj do mnie ja mam rosołek ... wyszedł wyjątkowo smaczny !!! Do wyboru z makaronem lub z kwadracikami grysikowymi ...Twój wybór !!! :-D

A tymczasem wybywam nad wodę...wracam wieczorkiem :cool2::cool2::cool2:

Miłej niedzielki kochanieńkie !!!!!!!!

tez slyszalam o tych kurczakach z hormonami ale jakos nie chcialo mi sie w to wierzyc, przeciez kurczaka to akurat wiekszosc ludzi je a tez wiekszosc dziewczynek nie ma biustu doroslej kobiety... no nie wiem, ale chyba nie ma co panikowac.

ale mi smaka z tymi obiadkami zrobilyscie! tak siedze teraz i mysle co by tu dzisiaj zjesc...

Poziomka dzieki! no moze... nadzieja jeszcze jest oczywiscie.

dziewczyny a myslicie ze implantacja moze byc juz 4dpo? bo mialam niewielkie plamienie w (wedlug ovufriend) 4dpo i tak oczywiscie sie zastanawiam...

Z tymi kurczakami to słyszłam to w kontekście dziewczyny, która nie mogła zajść w ciążę z powodu rozregulowanych hormonów. Lekarz zakazał jej jeść kurczaki przez jakiś czas bo dowiedział się, że są one głównym składnikiem jej diety i po tym czasie nie jedzenia okazało się, że wyniki się poprawiły.
Słyszałam też, że własnie dlatego lekarze każą ograniczać je małym dziewczynkom.

susel Jak czytałam o plamieniu to było napisane, że pojawia się od 6 do 12 dni po owu. Ale może na przykład owu była wcześniej... Czy to możliwe?

reklama
Witam niedzielnie:-)

U mnie dziś rosołek z indyka, a na drugie ziemniaczki indyk w panierce i mizeria, uwielbiam:tak: A na deserek bedzie szarlotka, którą miałam zrobić wczoraj, ale jednak będzie dzisiaj;-)
Już wiem, że małż wraca jutro- w końcu :-):-) Mała skakała z radości jak się dowiedziała;-)
Z filmów, to ja akurat wczoraj oglądałam "Wyszłam za mąż, zaraz wracam", nawet fajny, dobry jest też "Lot" i "Zamiana ciał" super komedia :tak:
A czytała może któraś z Was 50 twarzy Greya? Ja właśnie skończyłam pierwszą część i musze zamówić dwie kolejne, bo super jest. :tak:

Do góry