reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka - jak trójka pójdzie do szkoły to będzie meksyk dosłownie haha Ja mam dwójkę w szkole i też już jest ciekawie...
ale właśnie dlatego zdecydowałam się na 3 dopiero teraz :-) Poza tym jeszcze młoda jestem, to mogę ;-)

reklama
Ale mam radochę! Robiłam dziś z rana wyniki, ostatnio jak robiłam to był problem z moczem, a teraz wszystko supcio, słaba morfologia, ale prawdopodobnie to przez niedawną @, ale jestem szczęśliwa, że wszystko jest ok!:-)

Ewica Kochanie, póki nie ma @, to jest szansa. Wydaje mi się, że to wcześnie. Zobacz na moim przykładzie :) Trzymam mocne &&&&&&& :*:*

wandzia, i dlatego się obawiam. Weź to wszystko ogarnij. Teraz nie mam czasu dla siebie, a co powiedzieć za parę miesięcy :p Trzymam kciuki abyś była 2-gą potrójną mamusią :D:*

lamorelka, najważniejsze że jest dobrze <przytul>:* Ja muszę sobie badania w końcu porobić. Będąc w ciąży z Roksanką i po porodzie miałam anemie, bo podczas ciąży to co zjadłam to zwracałam do muszli. Zamiast przybierać na wadze, traciłam ją.

W środę pójdę do doktora, żeby mi leki nowe wypisał, swoją drogą dzisiejszy test owulacyjny jest bardziej negatywny niż wczorajszy ciążowy:rofl2:

Taka ciekawostka test ciążowy z wczoraj (tak wyglądał prawie od razu po zrobieniu) i owulacyjny z dzisiaj.
IMAG0564.jpg mam nadzieję, że cokolwiek widać.

Załączniki

• IMAG0564.jpg
    IMAG0564.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 67
Piaska hemoglobina wynosi 10, ale prawdopodobnie to od @ i spotęgowane przez jeden z leków które biorę (czasami pogarsza mi wyniki). Swoją drogą na gwiazdkę chcę normalny aparat, jakikolwiek normalny aparat po normalnej cenie.

Ostatnia edycja:
reklama
ja uwierze z ciążowym jak zobacze dwie grube krechy.. juz pare razy sie zawiodlam (na dowod dodalam wam ostatnio test z druga kreska .. )

Susel poczekaj do bety z nowina dla meza .. oczywiscie z calego serca zycze zeby ciemniala ta kreska :) powtorz test jeszzcze raz chociazby teraz jak bedzie znowu cos widac to napewno ciaza :)
ja mocno trzymam kciuki za ciebie :) a który masz dzień cyklu ? dawno po terminie @ jestes? :)

Do góry