reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka - jak trójka pójdzie do szkoły to będzie meksyk dosłownie haha Ja mam dwójkę w szkole i też już jest ciekawie...
ale właśnie dlatego zdecydowałam się na 3 dopiero teraz :-) Poza tym jeszcze młoda jestem, to mogę ;-)

reklama
Ale mam radochę! Robiłam dziś z rana wyniki, ostatnio jak robiłam to był problem z moczem, a teraz wszystko supcio, słaba morfologia, ale prawdopodobnie to przez niedawną @, ale jestem szczęśliwa, że wszystko jest ok!:-)

Ewica Kochanie, póki nie ma @, to jest szansa. Wydaje mi się, że to wcześnie. Zobacz na moim przykładzie :) Trzymam mocne &&&&&&& :*:*

wandzia, i dlatego się obawiam. Weź to wszystko ogarnij. Teraz nie mam czasu dla siebie, a co powiedzieć za parę miesięcy :p Trzymam kciuki abyś była 2-gą potrójną mamusią :D:*

lamorelka, najważniejsze że jest dobrze <przytul>:* Ja muszę sobie badania w końcu porobić. Będąc w ciąży z Roksanką i po porodzie miałam anemie, bo podczas ciąży to co zjadłam to zwracałam do muszli. Zamiast przybierać na wadze, traciłam ją.

W środę pójdę do doktora, żeby mi leki nowe wypisał, swoją drogą dzisiejszy test owulacyjny jest bardziej negatywny niż wczorajszy ciążowy:rofl2:

Taka ciekawostka test ciążowy z wczoraj (tak wyglądał prawie od razu po zrobieniu) i owulacyjny z dzisiaj.
IMAG0564.jpg mam nadzieję, że cokolwiek widać.

Załączniki

• IMAG0564.jpg
    IMAG0564.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 64
Piaska hemoglobina wynosi 10, ale prawdopodobnie to od @ i spotęgowane przez jeden z leków które biorę (czasami pogarsza mi wyniki). Swoją drogą na gwiazdkę chcę normalny aparat, jakikolwiek normalny aparat po normalnej cenie.

Ostatnia edycja:
reklama
ja uwierze z ciążowym jak zobacze dwie grube krechy.. juz pare razy sie zawiodlam (na dowod dodalam wam ostatnio test z druga kreska .. )

Susel poczekaj do bety z nowina dla meza .. oczywiscie z calego serca zycze zeby ciemniala ta kreska :) powtorz test jeszzcze raz chociazby teraz jak bedzie znowu cos widac to napewno ciaza :)
ja mocno trzymam kciuki za ciebie :) a który masz dzień cyklu ? dawno po terminie @ jestes? :)

Do góry