reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Susel - o kurka ja też widzę :-) no to po cichutku gratki i powtórz test lub idź na betkę :)

ja dziś zostałam obudzona przez kuzynkę bo rano wpadła ,a miałam piękny sen ,że jestem w ciąży i kompletuję wyprawkę dla dziecka kto wie może ten sen się w końcu ziści bo jak nie leki to teraz grzyb paskudnik się przyplątał i ciągle coś ehhh powinnam dostać medal za cierpliwość :-D:-D:-D:-D już tylko 2 czopki mi zostały ,a mąż to już wytrzymać nie może i pytał wczoraj czy nie skrócę leczenia tymi czopkami bo wiadomo co , no ,ale lekarz kazał wszystkie wybrać to wybiorę wszystkie i kropka ,a w przyszłym cyklu będziemy szaleć sobie :-)

susel - śle MEGA GRATULACJE! wczoraj jak się kładłam spać to myślałam o Tobie... miło przeczytać z rana takie dobre wieści :)
Ja to myślę dziewczyny, że na każdego przychodzi odpowiedni czas :) oczywiście my byśmy chciały już, teraz ale na górze jest wszystko zaplanowane w najbardziej odpowiednim momencie :)
i więc przyjdzie i czas na pozostałe! a na razie się musimy wspierać i czasem pomarudzić....

Piaska - fajnie, że wszystko powoli wraca do normy u Ciebie :)

Dziewczyny a jak to jest? czy podczas okresu płodnego powinien/pobolewa tylko jeden jajnik np. lewy lub prawy - czy może to być jednego dnia inny a drugiego też inny?

miłego dzionka dla tych czekających na II i dla tych które już je mają.

Na dobry początek dnia zapraszam do mnie na rozgrzewającą herbatkę z cytrynką i miodem własnej roboty i imbirkiem...
IMG_20130911_124957.jpg

Załączniki

• IMG_20130911_124957.jpg
    IMG_20130911_124957.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 38
Piaska bo to jest ten miesiąc kiedy zajdę w ciążę :-p a jak nie to zostawiam temat aż do stycznia...

Suseł - ja też widze cień! trzymam kciuki aby to szło w dobrym kierunku - ale bym się ucieszyła &&

reklama
Malusiolka a no czasem są takie noce, że człowiek oka nie domknie porządnie a tu słychać "mamooo" :eek:

emkacafe przepysznie wyglądają te Twoje przetwory! Daj przepis :-)

Mar-chew a wiec &&&&&&& za nowy udany cykl :tak:;-)

Prześlijcie mi dzisiaj telepatycznie dużo sił witalnych i psychicznych :-(

Do góry