reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

watpliwosci3 ja też w test uwierzę dopiero jak zobaczę dwie grube krechy;-) kiedyś miałam przygodę z testami, wszystkie wychodziły pozytywne, a ciąży niet. Lecę robić obiad:-)

reklama
Witam dziewczyny
Natkusiu tulę i trzymam kciuki na październik, ja już niemal pewna byłam że jednak... no ale widocznie masz być letnią Mamusią :)
Malusiolka GRATULACJE!!! Ty to jesteś robo-mama. Ugotowane, posprzątane, masz czas na forum i trzecie w drodze, więc teoretycznie powinnaś być śpiąca albo masz bezproblemowe dzieci, które dają Ci pospać w nocy, w dzień się ładnie bawią i sprzątają po sobie, a Ty w tym czasie masz czas na kompa i gotowanie albo Twoja doba jest dłuższa :) zazdraszczam
Wszystkim zafasolkowanym gratuluję, a (nie)oczekującym na @ życzę by za 1,5 roku najwcześniej się pojawiła, a staraczkom wysokiej płodności.

Ja dalej w "ciąży", muszę czekać na drugie "oficjalne" USG w szpitalu by potwierdzili że na 200% nic się nie rozwija i dostać tabletki na poronienie. Miałam w sobotę do PL lecieć ale lekarz wręcz zabronił, tzn bardzo bardzo odradzał na wypadek jakby samo coś się zaczęło dziać. Więc ani dziecka, ani spotkania z rodziną, ehhh.
na szczęście ten mężczyzna trzyma mnie w kupie, no i byle do stycznia, wtedy na nowo zaczynamy staranka.
Ja bym bardzo chciała Was czytać ale pracując, zajmując się dzieckiem i jeszcze jedno forum to się nie da

galwaygirl, witaj Kochana :* Ślicznego synka masz, a jaki on już duży jest :D A co do mnie i dzieci, to ja sprzątam po wszystkich. Czasami zdarzy się, że Oliwcia po sobie posprząta, ale to już musi być święto :p Dziewczynki, to dwie łobuzice, ale jakoś daje radę. Wstaje rano, przebieram i karmię dzieci. Zaraz ogarniam dom i przygotowuje obiad. Aż tak zmęczona nie jestem, bo się przyzwyczaiłam. Zmęczenie najbardziej odczuwam około 18-tej/19-tej jak wiem, że zaraz dziewczynki muszę nakarmić/wykapać i położyć spać. Później chwilką dla mnie, albo zdarza się, że nie mam czasu dla siebie, bo mąż wraca z pracy i trzeba dać mu obiadokolacje :p Po tym idziemy się myć i spać (czasami małe co nieco :p).

galwaygirl, trzymam za Ciebie kciuki Kochana &&&&&& :* Aby wszystko było w porządku. A powiedz, są jeszcze szanse, że jednak dzieciaczek może się rozwijać? Moja siostra dwa razy tak miała, ale przy drugiej ciąży lekarze się powstrzymali i okazało się, że jednak dzieciaczek rośnie. <przytul> :* Lekarze potrafią się mylić.

Justyn_ka, gratuluję :) Dlaczego chcesz nas opuścić? Nie musisz. Ja też jestem w ciąży i zostaje z dziewczynkami, aby trzymać za nie Kciuki :D

emkacafe kupowałam kiedyś takie dodatki do herbaty, więc czemu by nie zrobić samej! Powiedz mi tylko jeszcze, czy po zamknięciu coś jeszcze robisz? Nie psują się? Gdzie takie śliczne słoiczki kupowałaś? Super pomysl w ogóle, bo teraz sezon herbatkowy się już na dobre rozpoczął :cool2:
Justyn_ka gratulacje :happy:

reklama
lamorelka, widzę właśnie. Z tego co pamiętam zanim wyjechała, to też miała niektóre posty tak pousuwane. Nie wiem co się dzieje. Pisała, że wróci do nas. Chyba, że coś się stało ;/ Oby nie.

Do góry