reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Malusiolka ja ostatnią @ miałam 3 lipca więc to już ponad 2,5 miesiąca. Test miałam pozytywny ponad miesiac temu i to wyraźne krechy, więc jeśli do tej pory nie widać dziecka tylko jajeczko to nie jest najlepiej. "Na szczęście" pęcherzyk nie urósł w stosunku do prywatnego USG więc jak dalej nie urośnie to jest szansa na mniejszy ból bo wolę farmakologicznie niż na łyżeczkowanie. To moja wina i nic innego nie da się powiedzieć. Mam unormować hormony tarczycy i tyle, a później testy owu, bo nie mam pojęcia kiedy mam dni płodne i muszę troszkę wyluzować bo mam za mocne ciśnienie na rodzeństwo.

Piaska a oddasz córcię do Irlandii? Bo my tu raczej zostajemy, za domem się rozglądamy. No ale jak Synek pójdzie w tatusia a na razie tak, to takiego męża każdej życzę ;)

emkacafe kupowałam kiedyś takie dodatki do herbaty, więc czemu by nie zrobić samej! Powiedz mi tylko jeszcze, czy po zamknięciu coś jeszcze robisz? Nie psują się? Gdzie takie śliczne słoiczki kupowałaś? Super pomysl w ogóle, bo teraz sezon herbatkowy się już na dobre rozpoczął :cool2:
Justyn_ka gratulacje :happy:

zosiasamosia - nic więcej już nie robię. Natomiast w tym cały sęk, aby nie zrobić tego za dużo - ja robię po 2-3 słoiczki max i trzymam to tylko w lodówce. Raczej długiej żywotności nie przeżyje. Ale naprawdę zachęcam do zrobienia bo przygotowanie trwa z 5 min a ile radochy i jak ktoś zawita z gości jaką furorę robi :)
co do słoiczków to musiałam je upolować i wcale nie było łatwo znaleźć. 2 miałam po zakupie filetów z sardeli a resztę zakupiłam ostatnio w realu jak robili wyprzedaż różnych szklanych rzeczy na wagę.
jak zrobisz to prześlij zdjątko :)

Justyn_ka - ja również gratuluję

gratuluję nowo zafasolkowanym i @ wyczekującym i poprawy wyników :-)
a ja tak sobie myślę, że jeśli bym miała rzeczywiście być w ciąży to do zapłodnienia doszło w zeszłym tygodniu w poniedziałek :tak: bo mnie odrzuciło od kawy, którą uwielbiam i bez wypicia której zawsze sie źle czułam, a teraz nic :-)
do tego cycki mnie bolą, że masakra ;(

Ostatnia edycja:
mychunia, możliwe że to ciąża. Moja starsza siostra miała tak, że odpychało ją od kawy i od papierosów. Po dwóch tygodniach zrobiła test i betę i okazało się, że to ciąża (starali się o maluszka). Dlatego też jeżeli nie chcesz się rozczarować i myślisz, że do zapłodnienia musiało dojść w tamtym tygodniu to poczekaj z tydzień/ dwa i zrób test lub betę. Trzymam mocno kciuki &&&& :)

galwaygirl, jestem z Tobą Kochana :*

reklama
Do góry