reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
susel - szansa jest zawsze, bo nawet tak zły wynik, tego nie przekreśla. Zależy to oczywiście też w dużej mierze od jej wieku i zdrowia. Jednak nie ma co się czarować, ten wynik jest bardzo zły i powinna jak najszybciej rozpocząć procedurę InVitro. (A jeśli jest bardzo młoda, i jej partner nie ma problemów z płodnością, to jeszcze może z 2 cykle IUI spróbować, ale tylko wtedy, jak ma problem z podejściem do InVitro, ale na pewno jej zegar już bije na alarm).
No i ja również na 2 i 3 widzę cień, dość słabiutki, ale na pewno jutro będzie o wiele mocniejszy. A jakiej czułości jest ten test?

karola1986-21 – świetnie Cię rozumiem. Powiedz, jakie masz najbliższe plany, jak zamierzasz postępować. Pamiętaj, że w naszym mieście jest też jeden z lepszych specjalistów ds. niepłodności. Jak siedzę u niego i się nasłucham, jakie przypadki prowadzi, to chciałabym każdej z tych par dać medal za męstwo i niestrudzone wysiłki.

zosiasamosia – doskonale powiedziane z tym kwasem foliowym. Pozwolę sobie tu poreklamować wątek „poradnik dietetyczny inny niż wszystkie” na naszym forum, bo tam właśnie szerzej piszę o kwasie foliowym i ile kosztuje proste badanie, które ustala jego poziom.

Hej Dziewczynki jak tam dzisiaj??

Susel - !!! ja sobie tak przeglądam strony co od wczoraj napisane i kliknęłam Twój wykres na nową zakładkę żeby zobaczyć, patrzę a tam zielono:):):) jejku 3mam mocno &&&&&&&&&& będzie dobrze!!!!

Wszystkim życzę II kreseczek!!:):):)

suseł no no no, co ja paczę :-D

strasznie mocno Ci kibicuję kochana!!!!! powtórzy teściorka i na pewno będą już niedługo dwie grube krechy!!!

piaska plany mam takie, żeby dać sobie z tym wszytskim spokój!

dziś rano mówię mężowi smutnym głosem, że tempka mi skoczyła a ten: w ciąży jesteś? na co wycedziłam przez zęby, chyba bym musiała być kurde wiatropylna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i kolejny cykl poszedł na straty :-( :no:

Mam dobre wieści !!!
Może nie tak dobre, jak gdybym zobaczyła na teście ciążowym II grube krechy, ale zawsze.:-)
Po 58 dniach mam wreszcie dziś @ :-) :-) :-)
Bardzo się z tego cieszę, lecę za tydzień sprawdzić czy mój niepęknięty pęcherzyk się wchłonął i znowu wracam do gry. :-)

Piaska dobre wieści :tak:

Dobrze, że nie znam się wcale na mierzeniu tempki i wykresach. Pewnie bym ześwirowała już całkiem :eek:
Ech jak sobie przypomnę jaka to jest radośc jak się ujrzy dwie krechy, normalnie jakby coś wewnętrznie chciało z tej radości rozerwać serducho i usta same krzyczą "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" :-D

Dziewczyny, nie chcę tu im robić reklamy, ale wczoraj byłam w aptece i mają promocję, testy ciążowe super czułe Bobo-Test strumieniowe i płytkowe za połowę ceny, czyli po 7,49 zł.
Jest to sieć aptek COSMEDICA.

reklama
Grzanko moja kochana no wlasnie sie zastanwialam czy zaznaczyc na ovu ale czuje sie w ciazy i to nie od dzisiejszego testu tylko od kilku dni! malusiolka wiem co czulas :-) a gdyby co (oby nic sie nie dzialo) to odznacze...

Piaska no wlasnie odmowili jej ostatnio IUI i IVF :no: ale mam nadzieje ze znajdzie kogos kto sie podejmie. ma 28 lat wiec jest mloda. a moj test to wlasnie nie moglam sie dopatrzec jakiej czulosci :confused2: ale z tutejszej apteki a one z reguly sa 25. no i sie ciesze razem z Toba z Twojej @!! oby ten cykl byl udany :-)

karola DZIEKI WIELKIE! licze na to, ale zrobie bete dzisiaj bo nie wytrzymam i ciagle sie zastanawiam kiedy mezowi powiedziec, a do tego za tydzien jego urodziny! a Ty swojego cyklu nie spisuj na straty! z tego co pamietam to zolnierzyki meza sa w niezlej formie wiec te 2/3 dni mogly poczekac!
agamemnon to jest dokladnie to uczucie! i jak ja mam pracowac? :-p i chyba tez z tego wzgledu nie wytrzymam utrzymac tajemnicy przed mezem.

Ostatnia edycja:
Do góry