Hejka kochane dziewczynki ;-) Jak wam mija niedziela? Mi oczywiście leniwie.. Ale po 13:00 budzę P. z drzemki i robimy obiadek...Klopsiki z kurkami i pieczarkami,do tego ziemniaczki i hm...nie mam nic na sałatkę,ale obejdzie się i bez A na jutro ,dla odmiany,sznycelki. A co wy macie na obiadek dzisiaj ?? Kurde,tak za mną rosół łazi,a ilekroć jestem w sklepie,to zapominam kupić to,co trzeba...
Ok. 16:00 będę robić następny teścior owu... Licząc,że mój cykl miałby 28 dni,to TEORETYCZNIE,z kalendarzyków,owulka wychodzi 22.08. Ale wiadomo,że raczej wtedy jej nie będzie,bo mam popieprzone cykle i nigdy nie wiem ile będą trwać,więc liczę,że teściki mi pomogą.
ailatan przypomniałaś mi,że ja też mam ochotę na urlop...Najlepiej nad morzem,choćby sam weekend!! Ale,póki co,marzenia....
Ok. 16:00 będę robić następny teścior owu... Licząc,że mój cykl miałby 28 dni,to TEORETYCZNIE,z kalendarzyków,owulka wychodzi 22.08. Ale wiadomo,że raczej wtedy jej nie będzie,bo mam popieprzone cykle i nigdy nie wiem ile będą trwać,więc liczę,że teściki mi pomogą.
ailatan przypomniałaś mi,że ja też mam ochotę na urlop...Najlepiej nad morzem,choćby sam weekend!! Ale,póki co,marzenia....