reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

susel - dzięki za odpowiedź :) już myślałam ,że znowu nikt mnie nie widzi :-)
,to w sumie normalne w takim gąszczu postów czasem trudno wyłapać wszystko , myślę ,że jak już staranka pójdą pełną parą to będzie mnie więcej bo na razie to tylko podczytuję, o starankach , II , objawach ciążowych lub objawach na @ i nie mam w sumie nic do dodania więc sobie tak siedzę i się czaję ,ale mam nadzieję ,że koło 2 października @ przyjdzie i potem sobie już na spokojnie bez grzyba i innych atrakcji będziemy działać uprzedzam ,że mam tendencje do nakręcania się ,ale staram się nad tym panować :tak:

reklama
emkacafe to chyba Ty pytałaś o Oeparol. Sprawdziłam i ja w tym cyklu miałam zwykły oeparol w kapsułkach (ok 30 zł za 60 kps), na opakowaniu napisane, że jedna kapsułka zawiera 510 mg oleju z nasion wiesiołka, więc chyba ten Twój nie za dobry, bo nie ma tej informacji w składzie.
Ja też uwielbiam kalosze, mam do nich takie grube wkładki i czasem w zimie też je ubieram, bo ciepłe i nie przemakają. Super na wyjścia z psem :happy:
Takie, tylko w różową kratkę mam:
OCIEPLANE KALOSZE W KRATKĘ ROZ 39 (3546060082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Te też są super, może się skuszę na drugą parę. Ach nie mogę zaglądać na allegro ;-)
2254 KALOSZE OCIEPLANE ITALY OFICERKI BLACK r.39 (3550876631) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

benfica ja zamówiłam 6 miesięczną subskrypcję płatną z góry na stronie glossybox.pl, ale jest też 3 miesięczna i możliwość zamówienia pojedynczego pudełka, wszystkie opcje są dostępne na ich stronie lub przez fanpage na facebooku.
susel produkujemy, a jak!
mallaika gratulacje!
Malusiolka u mnie ok, temperatura wzrosła, jestem prawie pewna, że owulacja będzie lada dzień, bo wszystkie znaki na niebie i ziemi mi o tym mówią (choć testy owulacyjne wychodzą negatywne), więc staramy się z całych sił.
U mnie mąż też jest chory, dziś idzie do lekarza, na szczęście nie odbija się to na chęciach do staranek
:-)

Phoebe, witaj Kochana :* Co tam u Ciebie?

emkacafe, czasami myślałam, że będzie @, bo bolał mnie brzuch jak na nią, ale z drugiej strony byłam w cichej nadzieje, że jestem w ciąży. Ale jak dostałam plamień (dosłownie odrobinkę śluz był zabarwiony) prawie dwa tygodnie po @, to byłam pewna, że jestem w ciąży. Na początku prawie II kreseczki nie było widać, później była bardziej widoczna, a za to beta nie wyszła. Na drugi dzień i parę dni po też robiłam testy i też wychodziły, później jeden nie wyszedł. Jak tydzień minął od bety poszłam kolejny raz i w końcu wyszła.

Phoebe <przytul> nie smuć się Kochana. U mnie nawet dobrze. Dzisiaj wyjątkowo dziewczynki dają mi żyć :) Dolegliwości żadnych nie mam prócz bólu sutków.

Dziewczyny, wiecie co? Majówczki zdziwione, że już Czerwcówki się pokazały :D :-D Kochane, postarajcie się, bo sama tak długo nie mam zamiaru tutaj siedzieć :D

Ostatnia edycja:
reklama
Mychunia usciskajmy sie, moze nam sie zrobi lepiej? <tule> Najchetniej to bym sie poryczala, juz prawie czuje lzy w oczach i tak zupelnie bez powodu. Czytalam wiadomosci, szukalam pie rdol na ebayu i nagle zonk, a to dopiero 10dc.
Malusiolka to masz fajnie, relaks :) nawet sie jeszcze z muszla nie przytulalas?

Ostatnia edycja:
Do góry