Witam Was ponownie smarkająco i kichająco
Wybyczyliśmy się dzisiaj z synem w domu. Skoczyliśmy jedynie do apteki i do ogrodniczego bo pergoli potrzebuję. Nie lubie siedzieć w domu :-( W aptece chciałam kupić jakiś najczulszy test ale nie było więc kasę zaoszczędziłam ;-)
mallaika to jeszcze raz gratuluję :-) ! Dużo zdrówka dla Ciebie teraz
Leemonica bardzo podobały mi się Twoje plany na popołudnie - dobrze zjeść, poseksić się
Dobrze, że sobie i psinie podczas upadku nic nie zrobiłaś. Tez tak kiedyś pierdyknęłam ale miałam jamnika więc długie to to było i nie aż tak wielkie. Zawsze kładł się gdzieś pod nogami. Nie mówiąc ile razy pociągnął mnie gdzieś zimą i glebowałam
Malusiolka dzizes, dziś gołąbki? Adoptuj mnie i moją rodzine, bedziemy grzeczni
Auto też tak kiedyś sobie załatwiłam bo nie domknełam do końca szyby i napadało mi....no ale to nie nowe auto było i jakos tak mniejszy ból ;-) Fliudy złapane ale coś czuje, że będziesz mi je jeszcze do grudnia słać
A propo jazdy i egzaminu - nie wierze, że sobie rady nie dasz
Czytając co piszesz wnioskuję, że taka konkretna z Ciebie kobitka więc nie ma mowy, że sobie nie poradzisz
Piaska dzięki za mądre słowa!
Niby wszystko o czym tu piszecie względem zdrowego żywienia i trybu zycia jest takie oczywiscie ale jak to w życiu bywa, ciężko wprowadzić
kobietka22 niestety nie jestem w stanie Ci pomóc odnośnie pytania :-(
nana7ma super wieści! Gratuluję serdecznie :-)
zosiasamosia dzięki za linki do aukcji! Te ostatnie oficerki są git tylko bez tej wstążki
fox trzymam kciuki za synka!