reklama
Witam was kochane
ja dzisiaj tylko na chwile bo czekam na męża i jedziemy na zakupy...
nana7ma - łał!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszczę! - oczywiście tak pozytywnie - mi się marzą bliźniaki ale myślę, że to raczej mało prawdopodobnie bo w rodzinie nikt nie miał mam nadzieję, że mi się udzielą Twoje bliźniaki
mallaika - gratulacje z całego serca! same dobre wiadomości! może nam wszystkim udzieli się ta płodność i przeinaczymy forum staraczki na ,,zaciążone"
malusiolka - łapie twoje fluidy a jak się czujesz?
leemonca - ja wiem, że te słodycze to okropne uzależnienie... oczywiście staram się piec bardzo często sama (inny temat, że to uwielbiam) ale oczywiście a to ktoś wpadnie z czekoladkami jakimiś, albo mąż kupi jakiś smakołyk - i ciężko odmówić sobie ale wiem, że gdyby to potrwało trochę dłużej - taki post od słodyczy to oczywiście można
gorgusia - ja również witam. Sama jestem tu w zasadzie ,,nowa" ale zostałam cieplutko przyjęta.
mychunia - ja też jestem z tych zmarźluchów i powiem szczerze, że trudno mi by było znieść zimne mieszkanie ja już wczoraj tak płakałam, że zimno i mnie trzesie, że mąż rano włączył mi centralne. Ale trzeba być dobrej myśli. Może z czasem się gdzieś indziej przeniesiecie?
a apropo zbliżającej się @ to trzeba być dobrej myśli... często słyszałam od ciężarówek, że były pewne, że przyjdzie już @ a tu psikus...
Dziewczyny - miło jest, że wszystkie tu opowiadamy o naszych rozterkach i możemy się wyżalić...
Wszystkim nam życzę II
U mnie pod koniec tyg zaczyna się ovu - wiec trzymajcie kciukasy...
ja dzisiaj tylko na chwile bo czekam na męża i jedziemy na zakupy...
nana7ma - łał!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszczę! - oczywiście tak pozytywnie - mi się marzą bliźniaki ale myślę, że to raczej mało prawdopodobnie bo w rodzinie nikt nie miał mam nadzieję, że mi się udzielą Twoje bliźniaki
mallaika - gratulacje z całego serca! same dobre wiadomości! może nam wszystkim udzieli się ta płodność i przeinaczymy forum staraczki na ,,zaciążone"
malusiolka - łapie twoje fluidy a jak się czujesz?
leemonca - ja wiem, że te słodycze to okropne uzależnienie... oczywiście staram się piec bardzo często sama (inny temat, że to uwielbiam) ale oczywiście a to ktoś wpadnie z czekoladkami jakimiś, albo mąż kupi jakiś smakołyk - i ciężko odmówić sobie ale wiem, że gdyby to potrwało trochę dłużej - taki post od słodyczy to oczywiście można
gorgusia - ja również witam. Sama jestem tu w zasadzie ,,nowa" ale zostałam cieplutko przyjęta.
mychunia - ja też jestem z tych zmarźluchów i powiem szczerze, że trudno mi by było znieść zimne mieszkanie ja już wczoraj tak płakałam, że zimno i mnie trzesie, że mąż rano włączył mi centralne. Ale trzeba być dobrej myśli. Może z czasem się gdzieś indziej przeniesiecie?
a apropo zbliżającej się @ to trzeba być dobrej myśli... często słyszałam od ciężarówek, że były pewne, że przyjdzie już @ a tu psikus...
Dziewczyny - miło jest, że wszystkie tu opowiadamy o naszych rozterkach i możemy się wyżalić...
Wszystkim nam życzę II
U mnie pod koniec tyg zaczyna się ovu - wiec trzymajcie kciukasy...
zosiasamosia
Fanka BB :)
Mallaika, nana7ma serdeczne gratulacje!!! :-) Ogólnie statystykę zaciążonych to mamy piękną
susel to może jak z moczu nie wchodzą jeszcze II, to spróbuj ze smarków
susel to może jak z moczu nie wchodzą jeszcze II, to spróbuj ze smarków
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
emkacafe, dziękuję że pytasz :* Czuje się nawet dobrze Tylko zaczyna mnie wkurzać, to że za 2 tygodnie mam egzamin wewnętrzny na prawko i jak próbuję wykupić aktualizację pytań, aby się uczyć.. to za dużo liter dostaje w smsie aby wpisać. Zamiast 8 liter, dostaje 10. I weź się tu nie wkurz ;/ A sms taki kosztuje 11 zł. Już 3 raz mnie oszukali Qrwa mać!!!!!!!!!! ;/ Trzymam kciuki za staranka &&&&& :*
łał.. w końcu się udało ;/ Musiałam jakąś durną aplikację zainstalować. Eh.. ponad 20 zł poszło w błoto. Na szczęście jedno 11 zł dało się uratować.
łał.. w końcu się udało ;/ Musiałam jakąś durną aplikację zainstalować. Eh.. ponad 20 zł poszło w błoto. Na szczęście jedno 11 zł dało się uratować.
Ostatnia edycja:
Abezela
Fanka BB :)
Leemonca - fajnie, że zdrowy styl życia staje się coraz bardziej trendy . Mamy bzika na punkcie zdrowego żywienia i staramy się jeść produkty naturalne, nieprzetworzone no i oczywiście zero gotowców. Sama robię masło, kefiry, przetwory, piekę mięso i chleb. Cukru i soli unikamy. Nie wiem czy tez tak masz, ale ja często spotykam się z tym, że jestem postrzegana jako wariatka - szczególnie kiedy mówię, że moja córka nie jada słodyczy, danonków i innego sztucznego badziewia. Osiągnełam punkt w którym nikt mnie nie zaprasza na domowe obiadki W ramach rozluźnienia co drugi dzień kilka km biegiem.
Gorgusia - Witaj!!!!
Mallaika - oficjalnie już - G R A T U L A C J E -
nana7ma - Gratuluję i dziękuję za fluidki
Malusiolka - Tobie również - złapałam fluida i nie puszczę
Mychunia - trzymam &&&&&&&&&&
Gorgusia - Witaj!!!!
Mallaika - oficjalnie już - G R A T U L A C J E -
nana7ma - Gratuluję i dziękuję za fluidki
Malusiolka - Tobie również - złapałam fluida i nie puszczę
Mychunia - trzymam &&&&&&&&&&
emkacafe, dziękuję że pytasz :* Czuje się nawet dobrze Tylko zaczyna mnie wkurzać, to że za 2 tygodnie mam egzamin wewnętrzny na prawko i jak próbuję wykupić aktualizację pytań, aby się uczyć.. to za dużo liter dostaje w smsie aby wpisać. Zamiast 8 liter, dostaje 10. I weź się tu nie wkurz ;/ A sms taki kosztuje 11 zł. Już 3 raz mnie oszukali Qrwa mać!!!!!!!!!! ;/ Trzymam kciuki za staranka &&&&& :*
to miło, że wszystko ok
a powiedz mi tylko jakie miałaś odczucia kiedyś jeszcze nie wiedziałaś, że jesteś w ciąży a zbliżał Ci się okres?
czy myślałaś że @ normalnie przyjdzie? (może wcześniej już o tym pisałaś ale trudno mi to nadrobić)
zosiasamosia no nie moge! ale sie usmielam w pracy wlasnie dzieki! :-) a moze smarkne sobie dzisiaj zamiast siknac! haha, Cyntia ale nam dalas dawke humoru na kilka dni :-)
Piaska to co Ty mowisz to co Ty jesz to az tak skomplikowanie nie brzmi, tylko pewnie jajek bym rano nie zdazyla zjesc, ale mozna czyms zastapic. a kiedy robisz obiady? jak wracasz z pracy i jecie takie obiadokolacje? my jemy w pracy tylko nie ma tu za duzo zdrowych opcji.
kobietka tak naprawde to nic nie znaczy to znaczy moze oznaczac ze owu byla ale nie koniecznie, ale widze ze w tym samym czasie mialas bol owulacyjny i skok tempki, wiec mysle ze juz byla.
nana7ma !!! gratulacje!!! to beda wasze pierwsze malenstwa?
Piaska to co Ty mowisz to co Ty jesz to az tak skomplikowanie nie brzmi, tylko pewnie jajek bym rano nie zdazyla zjesc, ale mozna czyms zastapic. a kiedy robisz obiady? jak wracasz z pracy i jecie takie obiadokolacje? my jemy w pracy tylko nie ma tu za duzo zdrowych opcji.
kobietka tak naprawde to nic nie znaczy to znaczy moze oznaczac ze owu byla ale nie koniecznie, ale widze ze w tym samym czasie mialas bol owulacyjny i skok tempki, wiec mysle ze juz byla.
nana7ma !!! gratulacje!!! to beda wasze pierwsze malenstwa?
reklama