reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Witam was kochane :)
ja dzisiaj tylko na chwile bo czekam na męża i jedziemy na zakupy...

nana7ma - łał!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszczę! - oczywiście tak pozytywnie - mi się marzą bliźniaki ale myślę, że to raczej mało prawdopodobnie bo w rodzinie nikt nie miał :( mam nadzieję, że mi się udzielą Twoje bliźniaki :)

mallaika - gratulacje z całego serca! same dobre wiadomości! może nam wszystkim udzieli się ta płodność i przeinaczymy forum staraczki na ,,zaciążone" :)

malusiolka - łapie twoje fluidy :) a jak się czujesz?

leemonca - ja wiem, że te słodycze to okropne uzależnienie... oczywiście staram się piec bardzo często sama (inny temat, że to uwielbiam) ale oczywiście a to ktoś wpadnie z czekoladkami jakimiś, albo mąż kupi jakiś smakołyk - i ciężko odmówić sobie :( ale wiem, że gdyby to potrwało trochę dłużej - taki post od słodyczy to oczywiście można

gorgusia - ja również witam. Sama jestem tu w zasadzie ,,nowa" ale zostałam cieplutko przyjęta.

mychunia - ja też jestem z tych zmarźluchów i powiem szczerze, że trudno mi by było znieść zimne mieszkanie :( ja już wczoraj tak płakałam, że zimno i mnie trzesie, że mąż rano włączył mi centralne. Ale trzeba być dobrej myśli. Może z czasem się gdzieś indziej przeniesiecie?
a apropo zbliżającej się @ to trzeba być dobrej myśli... często słyszałam od ciężarówek, że były pewne, że przyjdzie już @ a tu psikus...

Dziewczyny - miło jest, że wszystkie tu opowiadamy o naszych rozterkach i możemy się wyżalić...
Wszystkim nam życzę II

U mnie pod koniec tyg zaczyna się ovu - wiec trzymajcie kciukasy...

nana7ma super strasznie Ci gratuluję :-D
*Bąbelek* ja teraz tak mam,że czuję się jakbym cały czas chodziła posikana (sorki za wyrażenie) ale nie nastawiam się, że to ciąża :no:

Mallaika, nana7ma serdeczne gratulacje!!! :-) Ogólnie statystykę zaciążonych to mamy piękną :happy:

susel to może jak z moczu nie wchodzą jeszcze II, to spróbuj ze smarków :-D

emkacafe, dziękuję że pytasz :* Czuje się nawet dobrze :) Tylko zaczyna mnie wkurzać, to że za 2 tygodnie mam egzamin wewnętrzny na prawko i jak próbuję wykupić aktualizację pytań, aby się uczyć.. to za dużo liter dostaje w smsie aby wpisać. Zamiast 8 liter, dostaje 10. I weź się tu nie wkurz ;/ A sms taki kosztuje 11 zł. Już 3 raz mnie oszukali Qrwa mać!!!!!!!!!! ;/ Trzymam kciuki za staranka &&&&& :*

łał.. w końcu się udało ;/ Musiałam jakąś durną aplikację zainstalować. Eh.. ponad 20 zł poszło w błoto. Na szczęście jedno 11 zł dało się uratować.

Ostatnia edycja:
Leemonca - fajnie, że zdrowy styl życia staje się coraz bardziej trendy :). Mamy bzika na punkcie zdrowego żywienia i staramy się jeść produkty naturalne, nieprzetworzone no i oczywiście zero gotowców. Sama robię masło, kefiry, przetwory, piekę mięso i chleb. Cukru i soli unikamy. Nie wiem czy tez tak masz, ale ja często spotykam się z tym, że jestem postrzegana jako wariatka - szczególnie kiedy mówię, że moja córka nie jada słodyczy, danonków i innego sztucznego badziewia. Osiągnełam punkt w którym nikt mnie nie zaprasza na domowe obiadki :) W ramach rozluźnienia co drugi dzień kilka km biegiem.

Gorgusia - Witaj!!!!

Mallaika - oficjalnie już - G R A T U L A C J E -

nana7ma - Gratuluję i dziękuję za fluidki

Malusiolka - Tobie również - złapałam fluida i nie puszczę :)

Mychunia - trzymam &&&&&&&&&&

emkacafe, dziękuję że pytasz :* Czuje się nawet dobrze :) Tylko zaczyna mnie wkurzać, to że za 2 tygodnie mam egzamin wewnętrzny na prawko i jak próbuję wykupić aktualizację pytań, aby się uczyć.. to za dużo liter dostaje w smsie aby wpisać. Zamiast 8 liter, dostaje 10. I weź się tu nie wkurz ;/ A sms taki kosztuje 11 zł. Już 3 raz mnie oszukali Qrwa mać!!!!!!!!!! ;/ Trzymam kciuki za staranka &&&&& :*

łał.. w końcu się udało ;/ Musiałam jakąś durną aplikację zainstalować. Eh.. ponad 20 zł poszło w błoto. Na szczęście jedno 11 zł dało się uratować.

to miło, że wszystko ok :)
a powiedz mi tylko jakie miałaś odczucia kiedyś jeszcze nie wiedziałaś, że jesteś w ciąży a zbliżał Ci się okres?
czy myślałaś że @ normalnie przyjdzie? (może wcześniej już o tym pisałaś ale trudno mi to nadrobić)

zosiasamosia no nie moge! ale sie usmielam w pracy wlasnie :laugh2: dzieki! :-) a moze smarkne sobie dzisiaj zamiast siknac! haha, Cyntia ale nam dalas dawke humoru na kilka dni :-)

Piaska to co Ty mowisz to co Ty jesz to az tak skomplikowanie nie brzmi, tylko pewnie jajek bym rano nie zdazyla zjesc, ale mozna czyms zastapic. a kiedy robisz obiady? jak wracasz z pracy i jecie takie obiadokolacje? my jemy w pracy tylko nie ma tu za duzo zdrowych opcji.
kobietka tak naprawde to nic nie znaczy :-p to znaczy moze oznaczac ze owu byla ale nie koniecznie, ale widze ze w tym samym czasie mialas bol owulacyjny i skok tempki, wiec mysle ze juz byla.

nana7ma !!! gratulacje!!! to beda wasze pierwsze malenstwa?

Gorgusia witamy:-)
emkacafe chcielibyśmy się gdzieś wyprowadzić, ale nie mamy póki co za co kupić mieszkania ani nie mamy możliwości wzięcia kredytu na mieszkanie :no:

reklama
Do góry