reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Dziewczyny może polecicie mi jakis dobry syrop albo tabletki dla syna takie od przeziębienia? Ma równo 5 lat.
pyrosal może :tak: teściowa nam zawsze to przepisuje na przeziębienie :tak: to taka ziołówka ;-)

Malusiolka, Aśku jak się miewacie Nasze ciężaróweczki? ?
najnormalniej ;-) jeszcze :sorry: przy Mrówku ciążę poczułam dopiero w 8 tygodniu ;-) mdłości i wymioty ;-) ciekawe jak teraz będzie ;-)
a tak poza tym, to tylko spanie, spanie, spanie ... :sorry: mogłabym spać od obiadu do rana ;-)

u mnie dzisiaj spadek o 0,3 stopnia więc pewnie @ przylezie...
mi również tempa skakała ;-) generalnie utrzymywała się na poziomie 36,8 ;-)

reklama
Cześć Laski:) ja to mam dzisiaj mega ból głowy bo zasnęłam wczoraj przed tv (nie miał mnie kto obudzić i zaciągnąć do łóżka, bo mąż na wyjeździe) i obudziłam się przed 3, poszłam się umyć i spać, ale o 6 wstałam więc nie do życia jestem:) Ogólnie jakoś inną mam @, bo zawsze mega krwawienie prze 5-6 dni a dzisiaj po nocy nic pusto, nie wiem.

natkusia - 3mam &&&& żebyś została czerwcową Mamą:)

cyntia - rozwaliłaś mnie:) zamiast fochy to masz owu w nosie:)

wanda - 3mam &&&&&&

Susel - za Ciebie też bardzo mocno:) mam nadzieję, że niedługo będą II :)

Czerwcowe przyszłe Mamy atakujemy:)

No myć to może za dużo powiedziane:) mega szybki prysznic ledwo co kontaktowałam więc wiesz:) umyłam żeby i wyciągnęłam soczewki i to wszystko:) ale dzisiaj po prostu ledwo żyje przez to.. nie polecam:)

Wiem o czym mówisz, choć ja juz w sumie jestem przyzwyczajona, bo codziennie wstaje w nocy i zaglądam do syna. Budzi mnie budzik o stałej porze i ide. Potem czasem ciężko mi zasnąć, a to juz robi sie ranek i wtedy kiedy by człowiek spał to nie może :confused2:

Cyntia85 – na przeziębienie łap selen z cynkiem i probiotyk.
Na rozgrzanie organizmu jajeczniczkę z dobrych jajek na podduszonej cebulce i maśle sklarowanym.

mikaaa – fajna robota :-)

gorgusia – witamy serdecznie :-)

Cyntia85 – może bakterie ze smarków też mają dni płodne :-) :-) :-)

Piaska a moze masz jakas rade na silna alergie? moje oczy juz nie daja rady, a podobno antyhistaminowych lepiej nie brac.

dziewczyny jestem na etapie wariactw przed malpowych, wlasnie przejrzelam mase wykresow na ovu zeby sie upewnic ze 11dpo jeszcze niekoniecznie test musi wyjsc i w sumie udalo mi sie siebie pocieszyc :-)

Cześć dziewczyny :-)

susel przed wskoczeniem do wyrka pomyślałam, że będziesz czekać na info o teście i postanowiłam się szybciutko zalogować i powiedzieć, że testu nie kupiłam bo w sumie nie wiem czemu :eek: chyba się boję :eek:. A tak na poważnie to nie miałam gotówki, a moją kartę ma mój J bo kiedyś mi wypłacał i została u niego w portfelu :-( jak zrobię teścik to od razu dam Ci znać czy jest I czy II. W sumie to żadnych objawów nie mam więc szczerze mówiąc czekam na @. Teraz jak pracuję to w sumie nie mam czasu na myślenie i tak jakoś ta nadzieja gdzieś odeszła na bok.

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłego dzionka (ja na pewno go prześpię :tak: )

reklama
Do góry