reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Witam z rana :happy:

mychunia ja Ci wierzę, że może być zimno, bo pomieszczenia otaczające, jeśli w nich jest grzane, naprawdę dużo dają :sorry: a okna macie chociaż wymienione?

cyntia wow :eek: to ja już tak bezgranicznie nie będę ufać testom ovu :szok: ile razy dziennie pijesz siemię? Wypijasz z ziarenkami czy nie? Ja też piję, ale mało systematycznie :confused2:

lamorela lubię sobie przeglądać blogi i Twój też obserwuję :-D powiedz mi, jak Ty zamawiasz te GlossyBoxy? Bo wiem, że są też inne... trzeba się zapisać do jakiegoś programu i zamawiać je co miesiąc? Ten ostatni, o którym napisałaś jest ciekawy :tak:

ja od wczoraj czuję prawy jajnik :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry!

U mnie bez zmian @ brak,a testy negatywne, nie czuje sie na @, ale tez nie czuje sie jak w zeszlym cyklu gdy byly II, wiec juz nic nie wiem. moze przyjdzie po cichu i jutro mnie krew zaleje.

lamorela to szybko tworzcie serduszka na wykres! :-)
benfica testujesz dalej,czy juz nie? u mnie tez prawy w tym cyklu dzialal i chyba calkiem mu to wyszlo z ta owu, tym razem chyba zolnierzyki nie daly rady.

Witajcie!
cyntia haha rozbawiłas mnie z rana! Ale i doszłam do wniosku, że nie kupuje testów owu w takim razie już wcale :tak:

mychunia współczuję tego zimna. Ja z tych ciepłolubnych. Od 1,5 roku mieszkam we własnym domu i mam luzik bo kiedy mi sie tylko chce to rozpalam piec i mam ciepło ale jak mieszkalismy w bloku to zanim zaczał sie sezon i włączali kaloryfery to albo chodzilismy poubierani w 3 pary skarpet albo grzałam farelką. Masakra. Jeszcze ja z M to pół biedy ale jak juz był synu to katastrofa.
A to co raz zimniej sie robi, dzisiaj z rana u mnie na termometrze +5,5 jedynie.

susel, arcala trzymam &&&&&&&&&&& ! Za inne testujące również.

My dzisiaj z synem w domu. I ja się przeziębiłam i on :/ Ja to pół biedy, wiadomo ale na co on ?? Chociaz z tego co słysze to wokoło wszyscy chorzy. Dodatkowo dzisiaj pulsuje mi prawy jajnik i sluz taki lipny więc pewnie @ zbliża się nieubłaganie :-(
Dziewczyny może polecicie mi jakis dobry syrop albo tabletki dla syna takie od przeziębienia? Ma równo 5 lat.

Witajcie.
Piszecie tak dużo że nie ma opcji żeby nadrobić. Zawsze cofam się kilka stron do tyłu, ale całości chyba nigdy nie nadrobię....

wanda a Ty gdzie sie podziewasz w terminie testowania?

Susel - dzięki za pamięć. Testowałam wczoraj i niestety jedna kreska.
Ale jeszcze nie tracę nadziei, póki nie ma @ jeszcze może się pokazać druga kreska. Chociaż zaczynam wątpić :cool:

Trzymam &&&& za wszystkie i życzę ll :-)

Witajcie,

Benfica, no to owu za pasem, do dzieła :) A testom faktycznie nie ma co wierzyć, ja wczoraj rano zrobiłam to byly dwie widoczne kreski, zrobiłam drugi popołudniu ok 16.00 to druga była prawie niewidoczna, niedługo zrobię i zobaczę jak dziś.

Mychunia ja Ci wierzę, sama kiedyś mieszkałam w kamienicy jak soie pomyślę o przebytej tam zimie to mi zęby szczękaja. A na dodatek pewnie amsz ogrzewanie na gaz to rachunki niczym z kosmosu. Choć w praktyce ogrzewanie na gaz jest tańsze od centralnego, bo za centralne płacimy caly rok w czynszu a gazowe tylko w zimnych miesiącach ale mimo wszystko wtedy najmocniej się to odczuwa.

Ewa- jak test? Mam nadzieję, że II sie pokazały :)

Gorgusia - witaj

Cyntia haha rozwaliłaś mnie :)

Leemonca- ale pyszności mam powklejałaś, my też się zdrowo odżywiamy, nie solimy, nie smażymy praktycznie, ja matka karmiąca więc dbam by było zdrowe jedzenie, aczkolwiek nie mam fioła, żeby np nie jeść kapusty. Jak pizze to własnej roboty, ciasta też.

Malusiolka, Aśku jak się miewacie Nasze ciężaróweczki? ?

Susel &&& by Cie krew nie zalała ;)

okna są nowe i owszem, ale pod nimi wieje i od nich ciągnie ( są źle zamontowane ) :wściekła/y: nie ogrzewanie nie mam na gaz ale centralne (tylko płacę od metra) więc czy sąsiad grzeje czy nie ja i tak muszę płacić a jest jeden wspólny licznik na 5 mieszkań i klatkę schodową...

Agamemnon - ​polecam kurację witaminową, ale taką dawką większą niż zalecają. Do tego jeśli jest katar to jakiś spray do nosa i ew. syrop na kaszel - ją kupię prawoślazowy najczęściej. Możesz też jeśli mocne przeziębienie pyrosal - on taki bardziej naturalny jest na ogólne przeziębienie.

susel nie wiem czy będę testować :cool2: bo od kilku dni mówię, że następny dzień odpuszczam, a i tak w końcu testuję :-p:sorry: dziś mam 15dc, zostały mi chyba 2-3 testy, więc pewnie je zużyję :sorry: a jak do tego 17dc nic nie pokażą, to nie kupię nowych :confused2:

reklama
wanda no to jestesmy w podobnej sytuacji. &&&& zeby w koncu Ci sie te II pokazaly! testujesz jutro?

ewka czekamy na Twoj test! &&&&!

benfica dobry plan! ja bym pewnie zrobila tak samo.

Marchew ale widze ze tempka zaburzona...?

Do góry