reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Hejka

Melduję, że u mnie @ zawitała pełną gębą :sorry::-( chyba zaraz umrę... ale + jest tego, że wiem na czym stoję i zaczynam nowy cykl :-) Proszę przepisać mnie na 15.10 :tak:

dziewczyny jakie polecacie testy owulkowe z allegro?? Chodzi mi o sprawdzone

Malusiolka poradzisz sobie, jestem tego pewna :tak: :*

Tekla witaj znowu :-) październik będzie nasz!

Susel &&&&&& mocno zaciśnięte!

Benfica pewnie owu się zbliża i działać działać! ;-)

Lamorela padłam przez tekst Twojego męża :-D to co plemniczki do lodówki i codzienne zapładnianie? :-D;-)

Lemonca mhmm.. mniam! Ja niestety odkąd zaczęłam pracować strasznie się posiłkuję.. śmieciowo i szybko :confused2:

ale dzisiaj jestem padnięta.. a mężuś robi pizze mhmmmmm :-D

Ostatnia edycja:
reklama
karola czasami sie nie da po dobroci z naszymi panami wiec dobrze ze stawiasz sprawe jasno :tak: tylko sie nie kloc, na spokojnie go podejdz a jak mu sie nie chce to ladnie popros. lepiej ublagac niz potem jeszcze bardziej sie zloscic z wyrzutami. a widze ze ostatnio i tak mieliscie duzo spontanicznych serduszek czyli juz chyba napiecia miedzy wami minely, co? :-) i nie spisuj tego swojego lewego jajnika na straty, stara sie i mu sie w koncu uda! jestesmy na liscie w ten sam dzien ale cos czuje ze Twoje testowanie sie troche przesunie...
benfica oj to ja bym sie z Twoim mezem dogadala :tak: przeciez po obiedzie trzeba zmienic smak w ustach na cos slodkiego :-) mam nadzieje ze Twoj maz popytal popytal ale w koncu zadzialal bo testy owu to nie jest wyrocznia!

mikaa kochana, wieczor z projektowaniem mebli? a powiedz cos wiecej? to taka praca fajna?
malusiolka obys miala tak dobre przeczucia do mnie jak mialas do siebie! :tak::-)
natkusia przykro mi ze @ Cie dopadla :-( ale tyle usmieszkow w tej Twojej wiadomosci, ze chyba az tak sie nie smucisz, co? &&&&&& za nastepny cykl! a to link do moich testow. najpierw sie na nie wkurzalam bo nic nie pokazywaly jak apteczne pokazywaly, ale ostatecznie okazaly sie bardziej wiarygodne bo kiedy trzeba to pieknie wyszedl.
Testy OWULACYJNE owulacyjny 30szt+ 3 test ciążowy (3447233957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Malusiolka chciałabym, ale temperatura za niska, to raczej początki owulacji. natkusia dokładnie! Codziennie rano,otwierasz lodówkę i zamiast sera widzisz spermę, mało apetyczne.

Kochane, ja uciekam spać, bo padam. Słodkich i owocnych snów życzę i samych II kreseczek. Jak m@łpa będzie chciała przyjść, to pogońcie ją kijem. centka miała ode mnie takiego kija, więc można od niej pożyczyć :-D Nie poddawać się dziewczyny, tylko działać :D Jestem z Wami :* Dobranoc :*

Statystyka:

Starających się: 59!!
Zaciążonych potwierdzonych: 23 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II
kaskasiunia II
Asku II

Czerwcówki 2014
Malusiolka II

Czekamy na potwierdzenie:

an
uszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
emalia82 - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09

Wrzesień 2013
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
susel - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09
hania$ - termin @ 21.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
agamemnon- termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
kalisia - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
dzikuska - termin @ 28.09
kalisia - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Amaliee - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
emkacafe - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
black_tea
centka80
labell
Dominikak86
brrr85
celta
DorciaM

Ostatnia edycja:
susel u watpliwosci3, z tego co pamiętam @ przyszła i prosiła o przepisanie na, chyba 14.10 i ją chyba widzę w tym terminie na liście.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka a Ty w końcu jesteś na majówkach czy czerwcówkach? 2 lata temu zobaczyłam II kreski w październiku więc może ten miesiąc szczęśliwy będzie :-)

Susel pewnie, że miałam nadzieją choć i tak wiedziałam, że cykl będzie spalony.. mój ginek doradził żebyśmy odczekali przynajmniej jeden cykl od dostawienia tabsów no i dosyć późno zaczęłam łykać kw. foliowy więc można powiedzieć że nic się nie stało. Ale od tego cyklu już działamy :-)

Lamorela dzizis.. wyobraziłam to sobie :szok::-D to po co byliby nam faceci?? Eeeee.. jakby nie było potrzebni są! :-)

Mykam zaraz do wyrka..

dobranoc :*

Do góry