reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
suseł pamiętaj, kciukasy za Ciebie mam mocno zacisnięte!!!
u mnie drugi dzień śluzu płodnego, wczoraj M. nie dał się zbałamucić po dobroci, dziś już mu zapowiedziałam, że trudno, że wraca o 22 z pracy, trudno, że będzie zmęczony, ma się nastawić psychicznie na bałamucenie i koniec i kropka!!! :-)
miało być spontanicznie i bez wyznaczania konkretnych dni no ale lada dzień może być owulacja a nie chce sobie potem pluć w brodę, że przegapiliśmy odpowiedni moment
(ale i tak się zapewne nie uda bo w ciągu roku to moja piąta owulacja i za każdym razem z lewego jajnika, wrrrr, z lewego się nie uda za chiny, czekam aż prawy się obudzi, może z prawego wreszcie się uda...)
u mnie drugi dzień śluzu płodnego, wczoraj M. nie dał się zbałamucić po dobroci, dziś już mu zapowiedziałam, że trudno, że wraca o 22 z pracy, trudno, że będzie zmęczony, ma się nastawić psychicznie na bałamucenie i koniec i kropka!!! :-)
miało być spontanicznie i bez wyznaczania konkretnych dni no ale lada dzień może być owulacja a nie chce sobie potem pluć w brodę, że przegapiliśmy odpowiedni moment
(ale i tak się zapewne nie uda bo w ciągu roku to moja piąta owulacja i za każdym razem z lewego jajnika, wrrrr, z lewego się nie uda za chiny, czekam aż prawy się obudzi, może z prawego wreszcie się uda...)
Ostatnia edycja:
karola1986-21
kalisia nie pomogę, ja brałam Pharmaton Matruelle a teraz biorę VitaMin Plus Mama.
leemonca to fajnie, że tak pilnujecie zdrowego jedzenia u nas nie jest źle, ale mogłoby być lepiej ja niestety nie umiem zrezygnować z gotowych słodyczy, choć i tak jem ich mało... mój A to już w ogóle on ma tak, że po obiedzie musi zagryźć jakąś czekoladą, ciastkiem itp... choćby nie wiem ile zjadł
marchew chyba każda z nas ma większe lub mniejsze kryzysy a do tego ten deszcz i zimno... chociaż ja nie powiem, lubię nawet taką pogodę jutro będzie lepiej
karola mój A się dziś pytał jak test owu - to mu powiedziałam, że jak ma ochotę, to niech się nie pyta tylko działa no chyba, że pytał, bo chciał wiedzieć, czy będzie dziś molestowany ;-) no niestety, obserwując swój cykl tak skrupulatnie trudno czasem o spontany
malusiolka dasz radę teraz ogarniasz, a trzecie dziecko to już będzie bułka z masłem ;-)
u mnie standardowo na teście owu druga kreska blada dziś 14dc, nudne to choć lekko czuję prawy jajnik
marchew chyba każda z nas ma większe lub mniejsze kryzysy a do tego ten deszcz i zimno... chociaż ja nie powiem, lubię nawet taką pogodę jutro będzie lepiej
karola mój A się dziś pytał jak test owu - to mu powiedziałam, że jak ma ochotę, to niech się nie pyta tylko działa no chyba, że pytał, bo chciał wiedzieć, czy będzie dziś molestowany ;-) no niestety, obserwując swój cykl tak skrupulatnie trudno czasem o spontany
malusiolka dasz radę teraz ogarniasz, a trzecie dziecko to już będzie bułka z masłem ;-)
u mnie standardowo na teście owu druga kreska blada dziś 14dc, nudne to choć lekko czuję prawy jajnik
karola1986-21
benefica ja testów owu w tym cyklu nie robiłam, nie kupiłam bo stwierdziłam, że to strata pieniędzy, wolę za tę kasę kupić sobie testy ciążowe, zresztą od jakiegoś czasu jak owu się zbliża to lewy jajnik tak mnie napierdziela, że nie sposób tego przegapić pewnie gdybym je miała to bym testowała ale nie mam i mnie nie kusi
co to dzisiejszego wieczoru to trochę się boję bo M. dziś znów wróci padnięty i będzie marudził na bank, że mu się nie chce... a ja nerwus... w dodatku czuję presję, że owu się zbliża a tu seksów ni ma... jak będzie marudził to ja pewnie się nie pohamuję i zamiast przytulanek będzie kłótnia...
co to dzisiejszego wieczoru to trochę się boję bo M. dziś znów wróci padnięty i będzie marudził na bank, że mu się nie chce... a ja nerwus... w dodatku czuję presję, że owu się zbliża a tu seksów ni ma... jak będzie marudził to ja pewnie się nie pohamuję i zamiast przytulanek będzie kłótnia...
benfica ja też z mężem uwielbiamy słodycze, ale ja się wzięłam na sposób i nie kupuję gotowych wyrobów tylko sama robię: ciasta, ciasteczka, czekoladki to jest dużo mniej szkodliwe od tych rzeczy kupnych...
Ostatnia edycja:
mikaaa
Fanka BB :)
Wieczór miło spędzony. Zumba zaliczona A teraz mnie czeka wieczór z projektowaniem mebli... :/ Także uciekam i do jutra Miłej nocki :* susel Kciuki mocno zaciskam! Zresztą jak za Was wszystkie.
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
mychunia, też nie lubię marznąć. Plus u mnie jest takie, że w domku palimy w piecu i mogę sobie grzejniki odkręcić. Właśnie to zrobiłam, bo zimno.. brr ;P
Dziewczyny, dziękuję za miłe słowa :*
benfica, zobaczymy czy to będzie bułka z masłem przy trójce dzieci
Leemoncia, ciekawy obiadek miałaś. Z chęcią skusiłabym się na niego :-)
agamemnon, szkoda. Z tego co widzę, to większość z dziewczyn ma do mnie daleko
susel, nie zdziwię się jak za parę dni zrobisz teścik i będą II kreseczki. Trzymam mocno kciuki :*:*
lamorelka, może to ciąża? :-) trzymam &&&& i ściskam pośladeczki :*
Cyntia, można się starać. Z tego co wiem większe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże. Współczucia przeziębienia <przytul> Mój mąż jak jest przeziębiony na noc bierze 2 tabletki gripexa, 2 tabletki witaminy C i rano jak wstaje jest zdrowy
Po jeździe już jestem i na nic nie ma ochoty. Na szczęście dziewczynki śpią. Roksankę mój M położył spać, a Oliwka przy mnie zasnęła. Zaraz trzeba po molestować męża aby tortille usmażył, później kąpiel i może małe co nie co
Dziewczyny, dziękuję za miłe słowa :*
benfica, zobaczymy czy to będzie bułka z masłem przy trójce dzieci
Leemoncia, ciekawy obiadek miałaś. Z chęcią skusiłabym się na niego :-)
agamemnon, szkoda. Z tego co widzę, to większość z dziewczyn ma do mnie daleko
susel, nie zdziwię się jak za parę dni zrobisz teścik i będą II kreseczki. Trzymam mocno kciuki :*:*
lamorelka, może to ciąża? :-) trzymam &&&& i ściskam pośladeczki :*
Cyntia, można się starać. Z tego co wiem większe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże. Współczucia przeziębienia <przytul> Mój mąż jak jest przeziębiony na noc bierze 2 tabletki gripexa, 2 tabletki witaminy C i rano jak wstaje jest zdrowy
Po jeździe już jestem i na nic nie ma ochoty. Na szczęście dziewczynki śpią. Roksankę mój M położył spać, a Oliwka przy mnie zasnęła. Zaraz trzeba po molestować męża aby tortille usmażył, później kąpiel i może małe co nie co
Ostatnia edycja: