reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

U mnie już dawno po terminie @ więc już testowałam ale owu tez mi się bardzo przesunęła więc to dopiero 10dpo. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

reklama
suseł pamiętaj, kciukasy za Ciebie mam mocno zacisnięte!!!

u mnie drugi dzień śluzu płodnego, wczoraj M. nie dał się zbałamucić po dobroci, dziś już mu zapowiedziałam, że trudno, że wraca o 22 z pracy, trudno, że będzie zmęczony, ma się nastawić psychicznie na bałamucenie i koniec i kropka!!! :-p :-)

miało być spontanicznie i bez wyznaczania konkretnych dni no ale lada dzień może być owulacja a nie chce sobie potem pluć w brodę, że przegapiliśmy odpowiedni moment :confused2:

(ale i tak się zapewne nie uda bo w ciągu roku to moja piąta owulacja i za każdym razem z lewego jajnika, wrrrr, z lewego się nie uda za chiny, czekam aż prawy się obudzi, może z prawego wreszcie się uda...)

Ostatnia edycja:
leemonca to fajnie, że tak pilnujecie zdrowego jedzenia :happy: u nas nie jest źle, ale mogłoby być lepiej :sorry: ja niestety nie umiem zrezygnować z gotowych słodyczy, choć i tak jem ich mało... mój A to już w ogóle :-p on ma tak, że po obiedzie musi zagryźć jakąś czekoladą, ciastkiem itp... choćby nie wiem ile zjadł :eek:

marchew chyba każda z nas ma większe lub mniejsze kryzysy :confused2: a do tego ten deszcz i zimno... chociaż ja nie powiem, lubię nawet taką pogodę :cool2::eek: jutro będzie lepiej :sorry:

karola mój A się dziś pytał jak test owu - to mu powiedziałam, że jak ma ochotę, to niech się nie pyta tylko działa :happy: no chyba, że pytał, bo chciał wiedzieć, czy będzie dziś molestowany ;-) no niestety, obserwując swój cykl tak skrupulatnie trudno czasem o spontany :happy:

malusiolka dasz radę :cool2: teraz ogarniasz, a trzecie dziecko to już będzie bułka z masłem ;-)

u mnie standardowo na teście owu druga kreska blada :confused2: dziś 14dc, nudne to :confused2: choć lekko czuję prawy jajnik :eek:

benefica ja testów owu w tym cyklu nie robiłam, nie kupiłam bo stwierdziłam, że to strata pieniędzy, wolę za tę kasę kupić sobie testy ciążowe, zresztą od jakiegoś czasu jak owu się zbliża to lewy jajnik tak mnie napierdziela, że nie sposób tego przegapić :-D pewnie gdybym je miała to bym testowała ale nie mam i mnie nie kusi :tak:

co to dzisiejszego wieczoru to trochę się boję bo M. dziś znów wróci padnięty i będzie marudził na bank, że mu się nie chce... a ja nerwus... w dodatku czuję presję, że owu się zbliża a tu seksów ni ma... jak będzie marudził to ja pewnie się nie pohamuję i zamiast przytulanek będzie kłótnia... :sorry: :zawstydzona/y:

benfica ja też z mężem uwielbiamy słodycze, ale ja się wzięłam na sposób i nie kupuję gotowych wyrobów tylko sama robię: ciasta, ciasteczka, czekoladki ;) to jest dużo mniej szkodliwe od tych rzeczy kupnych...

Ostatnia edycja:
karola w ostatnim cyklu tak naciskałam na męża, że mi stwierdził, że da mi nasienie i mogę się zapładniać jak chcę i ile razy chcę:laugh2:

reklama
mychunia, też nie lubię marznąć. Plus u mnie jest takie, że w domku palimy w piecu i mogę sobie grzejniki odkręcić. Właśnie to zrobiłam, bo zimno.. brr ;P

Dziewczyny, dziękuję za miłe słowa :*

benfica, zobaczymy czy to będzie bułka z masłem przy trójce dzieci :p

Leemoncia, ciekawy obiadek miałaś. Z chęcią skusiłabym się na niego :-)

agamemnon, szkoda. Z tego co widzę, to większość z dziewczyn ma do mnie daleko :(

susel, nie zdziwię się jak za parę dni zrobisz teścik i będą II kreseczki. Trzymam mocno kciuki :*:*

lamorelka, może to ciąża? :-) trzymam &&&& i ściskam pośladeczki :*

Cyntia, można się starać. Z tego co wiem większe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże. Współczucia przeziębienia <przytul> Mój mąż jak jest przeziębiony na noc bierze 2 tabletki gripexa, 2 tabletki witaminy C i rano jak wstaje jest zdrowy :D

Po jeździe już jestem i na nic nie ma ochoty. Na szczęście dziewczynki śpią. Roksankę mój M położył spać, a Oliwka przy mnie zasnęła. Zaraz trzeba po molestować męża aby tortille usmażył, później kąpiel i może małe co nie co :-D:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry