reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Testy są wiarygodne! Z wody, mojego siku i siku męża wyszły negatywne. Po godzinie widać cień, cienia.:-) Znaczy bez obaw można kupować Pepino paskowe po 3,14zł za sztukę!
Cenna informacja. Czyli mój cień cienia mógł oznaczać, że coś próbowało się zadziać..
Lamorela - w tym cyklu obie szczęśliwie zaciążymy i obie przeniesiemy się razem z innymi staraczkami na czerwcowe mamy! Zobaczysz!

reklama
Może jestem panikarą z tą betą, ale po niej się uspokoiłam - Malusiolka - idź na betę, może masz małe stężenie w moczu...
Lamorela, Cyntia85 wierzę że się Wam uda - Wam i wszystkim Staraczkom. Dziękuję za wsparcie, trzymam kciuki i ślę swoje fluidki ;)

benfica, zobaczymy jaki kawalarz :p Pamiętam jak z Oliwką chodziłam w ciąży i ginekolog robił USG, aby sprawdzić płeć. Oliwka nie krępowała się, jak modelka. Nogi miała za każdym razem rozkraczone :D A jak z Roksanką chodziłam i ginekolog próbował sprawdzić jaka płeć, to ta za każdym razem pupa się odwracała, ale około 26 tygodnia może później (już nie pamiętam) zobaczyliśmy, że to dziewczynka. Musiała wtedy spać :D

Aśku, mój mąż jak się dowiedział, że dzisiaj mam test robić, to pół nocy nie spał i prawie do pracy zaspał :D

kaśkasiunia, gratuluję betki :) Mogę mieć małe stężenie, bo jak robiłam 1 betę, to musiało być zaledwie 7 dni od zapłodnienia, a jak jutro pójdę to około 2 tygodni. Jak jutro nie wyjdzie, to pójdę jeszcze za tydzień, a później do lekarza na badania :p

KPe007, u mnie może być. Niedawno zupkę chińską zjadłam, bo miałam wielką ochotę na nią, a teraz mdli mnie po niej ;/ Musiałam za dużo zjeść :szok:

lamorelka, dzięki za teścik :D

mikaaa, dziękuję Kochana za miłe słowa :*

aureolcia, nie można Kochana zazdrościć. Niedługo Ty też zobaczysz swoje upragnione II kreseczki. Za co trzymam mocno &&&& i ściskam pośladeczki :):*

susel, mój mąż już się denerwuje za te testy. Wydaje na nie majątek :p I jestem z Tobą. Mam nadzieje, że w tym cyklu zobaczysz II kreseczki :*&&&&&

lamorelka, dzisiaj robiłam, a jutro nie robię już testów, ale dzięki za &&& :*:*:* Jutro mam zamiar na betę jechać, bo przez testy zbankrutujemy :D Zgaga dobry znak :)

A mi smutno, bo mąż dzisiaj od samego rana do jutra 3/4 w pracy siedzi :(

Grzaneczko, zrób jeden test, bo chce zobaczyć Twoje dwie piękne II kreseczki :D :* Jak teraz nie wyjdzie, to powtórzysz za parę dni :) Trzymam &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Wrrr :ninja2: mój dzisiejszy test owu pokazał drugą kreskę, ale bledszą niż wczoraj - słowem baaardzo bladą :confused2: dobrze się zapowiada :no2: a to już 11dc...

Wow, Jeden dzień mnie nie było, ale tyle się tutaj działo. Gratuluję Wszystkim zafasolowanym:-) mam nadzieję, że niedługo wszystkie będziemy:laugh2:
Powiem szczerze, że mam dzisiaj lekkiego doła, aż pokłóciłam się z moim M, dowiedziałam się, że moja dobra koleżanka jest w drugiej ciąży ( nieplanowanej) i wiedząc jak bardzo chcę dziecka oznajmiła mi, że zastanawiała się przez chwile nad aborcją. Myślałam, że ją uduszę:wściekła/y:

reklama
Benfica mi tez dzis test owu pokazal druga blada kreske zreszta 3 dzien z rzedu a u mnie juz 17 dc nie wiem czy ta owulacja bedzie czy juz nie. Trzymam kciuki za Ciebie

Kaskasiunia ale super ze beta wzrasta :-)

Susel nie ma @ jest nadzieja a po wykresie widze ze moze cos sie swieci :-) oby

Mikaa super ze lepszy humor jest :-) to najwazniejsze :-)

Malusiolka oby jutrzejsza beta wyszla pozytywna czekamy jutro na relacje

Do góry