doprawdy nie wiem jak on to robi ;-) ale ... przy ciąży Mrówka czytałam, że nasienie jest lepsze jak facet sporzywa dużo nabiału ;-) a ten mój Ślubny uwielbia nabiał ... 3 razy w tygodniu jeżdżę po mleko na wieś ;-) i on takie 2 litry wypija od razu ;-) może coś w tym jest a może nie jest ;-) jedno jest pewne, mimo mało intensywnego cyklu, zrobiliśmy bzykanko w najbardziej odpowiednim momencie ;-)aśku a jednak króla masz w domu chłop wiedział, co robi, a my się tu z niego podśmiewałyśmy a teraz to byśmy się zamieniły chętnie niech no zdradzi przepis na to królewskie nasienie
MALUSIOLEK mój nie wiedział, że mam test robić on generalnie nigdy nie wie kiedy mam @ ;-) zawsze jak mam to mówi - znowu? przecież niedawno miałaś ;-) fakt, że ostatni tydzien mieliśmy oboje bardzo intensywny ... M po pracy w domu robił projekty (tak do 22/23) by zdążyć z terminem ... pewnie nie myślał ;-) a ja szczerze nie wierzyłam, że może się udać
zaopatrzona w figi - mniam! przy okazji zajechałam do biedroneczki, kupiłam se cole, bo mam chcice na cole ;-) kupiłam pryncypałki (cena dnia), ale leżą w lodówce jakoś nie mam ochoty na słodkie hmmmm ... tzn. mam, ale taką mniejszą ;-) ku radości mej dupy