reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

aśku a jednak króla masz w domu :cool2::-D chłop wiedział, co robi, a my się tu z niego podśmiewałyśmy :-D a teraz to byśmy się zamieniły chętnie :-p:-p:-p niech no zdradzi przepis na to królewskie nasienie :rofl2:
doprawdy nie wiem jak on to robi ;-) ale ... przy ciąży Mrówka czytałam, że nasienie jest lepsze jak facet sporzywa dużo nabiału ;-) a ten mój Ślubny uwielbia nabiał ... 3 razy w tygodniu jeżdżę po mleko na wieś ;-) i on takie 2 litry wypija od razu ;-) może coś w tym jest :-p a może nie jest ;-) jedno jest pewne, mimo mało intensywnego cyklu, zrobiliśmy bzykanko w najbardziej odpowiednim momencie ;-)

MALUSIOLEK mój nie wiedział, że mam test robić :zawstydzona/y: on generalnie nigdy nie wie kiedy mam @ ;-) zawsze jak mam to mówi - znowu? przecież niedawno miałaś ;-) fakt, że ostatni tydzien mieliśmy oboje bardzo intensywny ... M po pracy w domu robił projekty (tak do 22/23) by zdążyć z terminem ... pewnie nie myślał ;-) a ja szczerze nie wierzyłam, że może się udać :sorry:

zaopatrzona w figi - mniam! przy okazji zajechałam do biedroneczki, kupiłam se cole, bo mam chcice na cole ;-) kupiłam pryncypałki (cena dnia), ale leżą w lodówce :cool2: jakoś nie mam ochoty na słodkie :eek: hmmmm ... tzn. mam, ale taką mniejszą ;-) ku radości mej dupy :laugh2:

reklama
hania$, nie dziwie się. Też bym tak pomyślała, jakby ktoś powiedział mi, że ma na myśli aborcję, a ja bardzo pragnę dzidziusia <przytul> :* Nie myśl o tej dziewczynie, bo bardziej się stresujesz.

Mar-chew
, fajnie. Będziesz na bieżąco z nami :)

benfica, nie smuć się Kochana, będzie dobrze <przytul> Ten cykl przecież jest Twój :* &&&&&

Grzaneczko, zrób test :D

kaśkasiunia, jest dobrze. Wyniczek pokazał, że ciąża jest :) Tylko się cieszyć.

Kochane trzymam za Was kciuki :D :*:* Nie będę Was wymieniać, bo za dużo Was jest :D &&&&&&&& Ten cykl jest dla Was. Również trzymam kciuki za naszą Kochaną cyntie, której na razie z nami nie ma, a za jakiś czas na pewno wróci :)

ja również trzymam kciuki :tak: za wszystkie, wszystkie! bez wyjątku :tak: :tak:

wstępnie z robotą obrobiona ;-) czekam aż mi reszta maili pospływa ;-) ale widzę, że coś ludzie chyba weekendują ;-)

Dzień dobry, witam się nieśmiało po przerwie, co prawda podczytywałam Was na bieżąco ale jakoś weny mi brakowało do pisania.
Aśku, serdecznie gratuluję, myślę że tak najlepiej jest jak się myśli że cykl bezowocny i człowiek się za bardzo nie nakręca a tu taka niespodzianka :)
My jesteśmy w trakcie staranek :) W sumie to juz chyba po bo @ mam miec 28 września, mam nadzieję że nie przyjdzie :)
Trzymam kcuki za testujące i oczekujące...

reklama
Do góry