reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
to kiedy planujesz robic?

u mnie, jestem zadowolona z mojej tempki i musze wyznac ze za to ja dzisiaj siknelam. niby to kilka dpo, ale 2 po spodziewanej @. poza tym endo mi mowil, ze jakbym miala II to od razu do niego po leki. dzisiaj do niego ide i jakby sie dalo to wolalabym wiedziec przed wizyta. no a co do wyniku to oczywiscie negatywny, ale tak jak kilka innych dziewczyn dojrzalam kreske gdzie testowa powinna sie pokazac.

Grzanka mysle ze to nie cien tylko miejsce gdzie cien powinien byc;-) a na zdjeciu to nic a nic, wiec jeszcze czekam. tak patrzylam na Twoj wykres i 13dpo mialas spadek wiec moze dopiero wtedy byla implantacja wiec jeszcze spokojnie.

Grzanka - zrób sikańca, babo jedna!! :-D:-D

Malusiolka - jestem, jestem. Codziennie coś skrobię. Może moje posty zagubiły się w gąszczu;-)

Dziewczyny używające testów owulacyjnych - o której godzinie testujecie? Poszperałam w internecie i znalazłam sprzeczne informacje. Ponoć na instrukcjach od angielskich testów piszą, że z porannego moczu, a na tych od polskich odradzają z pierwszego moczu. I bądź tu mądry. Jak robicie? U mnie 10 dc, kreska ciemnieje :-)

reklama
Witajcie kobietki!!!:-D:-) Nawet jak znikam na kilka godzin to cały czas jestem myślami z Wami. Wczoraj miałam ręce zajęte więc u nóg kciuki zaciskałam:-):-D:tak: Praacowaliśmy do nocy ale nareszcie skończyliśmy tą naszą sypialnię ( no prawie jeszcze tylko okna muszę umyć, oświetlenie zamontować i karnisze i można meble wnosić i może w nowym ładnym pokoiku uda się zmajstrować:-):-D:-D:-D:-D Teraz można zaczynać kolejny pokój robić ( duży salon podzielić na 2 pokoje dla dzieci i regipsy, podłogi... dużo pracy i nerwów) ale jak efekt będzie jak w sypialni naszej to warto się powku.wiać trochę:-D:-) O 12 mam dzwonić do dealera quadów we wrocku (jest opcja że otwierają salon w niedzielę dla takich zapracowanych ludzi jak my) i jak się dogadamy na otwarcie to jesziemy młodemu zabaweczkę kupić. Już się nie mogą doczekać chłopaki-no normalnie nie wiem któremu badziej się buzia cieszy:-):-D:tak::-D Stwierdziliśmy, że nie ma co takiego maleńkiego kupować lepiej dołożyć 8 stówek i już kupić taki na którym i my poszalejemy ( jest do 80 kg więc jeszcze się łapię):-)

Ostatnia edycja:
Do góry