reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Wydaje mi się, że testy płatają mi figle, a ciąża jest :D Z godzinę temu ważyłam się i znowu przytyłam 1kg i mam większy brzuch (taki zaokrąglony, ciążowy) :| Musi coś w tym być :p Nie jem przecież tak dużo :p

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dgratki, gratki !!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wczoraj umówiłam się do ginki, na nfz :sorry: termin dokładnie za miesiąc, 14-10 :eek: chyba będę na styk z tym 10 tygodniem do becikowego ;-) badania porobię i pójdę z wynikami ;-)
wczoraj znalazłam pierwsze badania z czasów ciąży Mrówka ;-) pierwsza wizyta była 16-10 :-D tyle że tydzień ciąży inny (3 tygodnie wcześniej) ;-) i wzruszyłam się oglądając pierwsze usg fasolki ;-) i resztę usg ;-)

Ostatnia edycja:
Aśku - ja własnie nie wiem, kiedy iść do lekarza - w ciągu najbliższych dwoch tygodni będę miała raczej duży problem - myślę, że za jakieś 2,5 tyg sie umówię - to byłby wtedy chyba 7 tydzień - jak sądzicie, ok?

Aśku - jak samopoczucie? Mąż już wie??

Aśku - gratuluję, super wieści :-D
Trzeba listę odświeżyć. :tak:
termin z kalkulatorów wychodzi 21-05 :tak:

Aśku - ja własnie nie wiem, kiedy iść do lekarza - w ciągu najbliższych dwoch tygodni będę miała raczej duży problem - myślę, że za jakieś 2,5 tyg sie umówię - to byłby wtedy chyba 7 tydzień - jak sądzicie, ok?
7 tydzień może być! serduszko będzie pikać :tak:

Aśku - jak samopoczucie? Mąż już wie??
no chyba nie wie ;-) rozmawiałam z nim przed chwilą, ale nie poruszył tematu testu :sorry: pewnie myślał, że go wkręcam z tym testem :-D poczekam do jutra ;-)
samopoczucie jak przy Mrówku :tak: początek rewelka ;-) zero objawów (oprócz spania, ale ja suseł z natury jestem ;-) ) zachcianek brak, aczkolwiek jak jadłam coś kwaśnego to czułam się jak w niebie :-D

Ostatnia edycja:
kaśkasiunia - świetnie!! Gratulacje!!

A propos becikowego - czy wiecie jak oblicza się dochód na osobę w tym przypadku? Czyli wlicza się w to też narodzone dziecko, na które ma przysługiwać becikowe?

reklama
Asku GRATULACJE!! a jednak sie Twoj nie mylil co do swojego krolewskiego nasienia! ale ostatnio caly czas jakies dobre wiesci! :-)

natkusia ja na Twoim tescie tez widze 3 kreski, ale skoro mowisz ze ta w miejscu testowym byla tam od poczatku to pewnie cos w tym jest :-)

wikki i Grzanka kochane moje, dzieki ze pytacie! u mnie nadal @ brak, ale mokro mi :zawstydzona/y: bylam dzisiaj u endokrynologa i moja TSH taka srednia jest wiec kazal powtorzyc i zrobic tez antyTPO i wtedy moze leki dostane, a jakby byly II to od razu kazal przyjsc wiec sie ciesze ze sie cos ruszylo.
Grzanka Twoj wykres nadal ladny, bedziesz sikac?

kaskasiunia gratuluje przyrostu bety!
malusiolka Ty juz lepiej nie sikaj tylko poczekaj na nastepna bete ;-)

Do góry