reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Susel nie wiem wlasnie chyba poczekam jeszcze, termin @ mam dzisiaj, zobacze co bedzie dalej. Dzisiaj caly czas drzemie co jakis czas:) a i jakas placzliwa jestem, co cos obejrze to placze:)

Ostatnia edycja:
reklama
watpliwosci3 jezeli jestes pewna ze to @ to daj znac kiedy nastepna to zmienimy.

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 55!!
Zaciążonych potwierdzonych: 23 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II
malusiolka II
kaskasiunia II
Asku II

Czekamy na potwierdzenie:

DorciaM- termin @ 2.09
an
uszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 4.09
emalia82 - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09

Wrzesień 2013
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
watpliwosci3 - termin @ 18.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
susel - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09
hania$ - termin @ 21.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
dzikuska - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
black_tea
centka80
labell
Dominikak86
brrr85

Ostatnia edycja:
Asku GRATULACJE!! a jednak sie Twoj nie mylil co do swojego krolewskiego nasienia! ale ostatnio caly czas jakies dobre wiesci! :-)
dokładnie :-D normalnie pęknie z dumy ;-) już widzę jak będzie bić sie w klatę i ogłaszał ;-)

jadę do teściów :-D właśnie wracają z Chorwacji ;-) i wiozą mi świeżutkie figi :tak: już się zaśliniłam na samą myśl ;-) mniam, mniam :tak:

20 już a mi się spać chceeee :eek: i pomyśleć, że jutro od 6:30 praca przy kompie :sorry:

kaśka, aśku :-D:-D:-D:-D:-D super, super, super !!!

aśku a jednak króla masz w domu :cool2::-D chłop wiedział, co robi, a my się tu z niego podśmiewałyśmy :-D a teraz to byśmy się zamieniły chętnie :-p:-p:-p niech no zdradzi przepis na to królewskie nasienie :rofl2:

malusiolka chyba znasz swój organizm, więc jeśli wiesz, że jesteś w ciąży, to pewnie jesteś :cool2: od samego początku z dzidziusia kawalarz - to co będzie potem? :rofl2:

u nas dziś zakupowo i wizytowo było :happy: i po sobocie :confused2:

na 99.99999999 to @ ale podam termin nastepnej jak to sie skonczy bo cos mi chyba organizm sie rozstroil bo nigdy nie mialam okresu 3-4 dni szybciej ;/
wiec nie wiem ile ta @ bedzie trwala . :)

smetnie cos dzisiaj u mnie oj smetnie :| i sie troche martwie tym krwawieniem ktore mialam 3 dni temu :( co to za cholerstwo moglo byc .. bo nigdy wczesniej tak nie mialam ;| :eek::eek:

i jak tam Lamorela ​twoje testowe doswiadczenie ? :)

Testy są wiarygodne! Z wody, mojego siku i siku męża wyszły negatywne. Po godzinie widać cień, cienia.:-) Znaczy bez obaw można kupować Pepino paskowe po 3,14zł za sztukę!

A my dziś w odwiedzinach u mojej psiapsiółki ze studiów i jej męża. :) Także bardzo miło spędzony dzionek :) A i drineczek na odstres z mężusiem sobie pijemy :D Cyntia Dziękuję za wskazówki w związku z ovufriendem :* wiki Dziękuję! Mnie na szczęście już wszystkie czarne myśli odeszły i jestem pozytywnie nastawiona do tego cyklu :) Aśku, kaśkasiunia Wielkie GRATULACJE!!!! :D Malusiolka Na pewno to jest ciąża! Nie wkręcaj się! Nie może być inaczej! :*

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry