reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam i ja. Dziś już znacznie lepszy humor, bo przyszła ta wredota... Tak więc zaczynamy od tego cyklu. No i zaczynam też mierzyć temp. natkusia jak tam?

reklama
Witam o poranku! Malusiolka dziwne to, trzymam &&&&& żeby wszystko było ok, a to była ciąża. U mnie dziś temperatura znowu skoczyła i jest zdecydowanie za wysoka jak na pierwszą fazę, więc nie wiem o co chodzi.

Ejj dziewczyny jak się załącza ten wykres z ovufriend?????? Ps. U mnie jest aktualnie bardzo ciężko obliczyć termin następnej @, ale wyliczając ze średniej, następna @ powinna pojawić się ok. 16 października, więc możecie mnie przepisać. watpliwosci
Moze uda nam się w tym cyklu :*

malusiola - taki całkiem negatyw wyszedł czy jakiś bladzioch?

głowa do góry. czekamy razem - jeśli znasz swój organizm i on Ci coś podpowiada to lepiej słuchać organizmu niż testów ;)

Kinia - zainstaluj nową wersję. Coś było ze starą wersją. Co chwilę mnie wyrzucało. Przedwczoraj aktualizowałam do nowej wersji i śmiga idealnie :-)

Malusiolka - pewno jakiś trefny test albo mocz bardzo rozcieńczony.

mikaaa - W Ovufriendzie klikasz pod wykresem w "Udostępnij wykres". W czwartej zakładce "Link" są 2 linki. Kopiujesz ten drugi ("Link na forum"). Wklejasz go tu (czyli w sygnaturę) https://www.babyboom.pl/forum/profile.php?do=editsignature Finito :-)

kaśkasiunia, Cyntia, na tym teście widać cień cienia, ale czy jest dobrze to okaże się jutro po becie. Pojadę na krew przed jazdą i wracając około 14-tej będę mieć wyniki. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Nawet słoik mi dzisiaj spadł i się potłukł, a ponoć szkło, to szczęście :D

reklama
Do góry