reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

natkusia druga kreska jest zdecydowanie za blisko pierwszej. Czy to pink test? One tak robią już po 30min (zostawiłam sobie kiedyś z ciekawości, czy wyjdzie po czasie druga kreska). Poczekaj spokojnie, bo ten test niestety jest negatywny.

reklama
Natkusia - a to co innego :-):-):-):-) Jeśli z rana tam była od razu kreska to co innego :D

To jest świetna lecznica, na bardzo wysokim poziomie, ale u tego lekarza byliśmy po raz pierwszy - chyba jest jakiś nowy. Mają ogólnie świetnych lekarzy i sprzęt. Jako jedyni u nas przed sterylką robią USG serca u kotków - gdyby nie to nie wiedziałabym o poważnej wadzie serca drugiej kotki i na pewno by nie przeżyła operacji. Jutro też jesteśmy zapisani do tego kolesia (chyba młodszy ode mnie) i zamierzam z rana zadzwonić i spytać czy nie ma miejsca u innego lekarza..

natkusia - coś musi być na rzeczy :)

dlatego żeby nie wariować z testami pojechałam dzisiaj po skierowanie na poniedziałkową betę ;)

czy strzałka przy wyniku bety ma jakieś znaczenie? jakie?

Lamorela to o czym piszesz to jest różowy zaciek natomiast ten cień cienia jest w prawidłowym miejscu :-)

Jednak dopiero jak zobaczę II tłuste krechy to będzie dla mnie :-)

Buzka

susel Ciężko określić ile mi się spóźnia, bo to mój 3 cykl po porodzie i skończeniu karmienia. 1 cykl trwał 32 dni, 2 cykl 30 dni, a temu cyklowi mija dziś 35 dzień. Temp niestety nie mierzyłam, ale chyba zacznę... :/ (przed porodem cykle trwały 30-31 dni). Natomiast raczej nie miałam żadnych stresowych sytuacji, więc odpada.... Przeglądam wątek wstecz i widzę że było kilka sytuacji takich jak moja... Ale wolę się nie nakręcać znowu... :/ Tylko strasznie ciężko to w praktyce zrobić.... :/ zobaczymy co przyniesie jutro....

Kinia ja też zainstalowałam na tel aplikację i też co jakiś czas mi pokazuje, że błąd i nie chce się włączyć, wtedy też wchodzę przez chroma normalnie. Nie wiem dlaczego tak jest.

No ja nie wiem, może spróbuję z chroma, bo mam jakąś operę mini i nie chce prawie wcale chodzić ;/

Dziewczyny dzisiaj przeglądałam na doz.pl (moja ulubiona poddomowa apteka :p) stronki w poszukiwaniu kwasu foliowego. PAmiętam, że przy pierwszym staranku brałam folik, a teraz widzę 50 innych nazw. Jaki Wy polecacie?

witam z rana :-D i co nocka była owocna? Kinia1 ja teraz biorę folik, bo taki lek mi poleciła moja pani ginekolog. Jakie plany na dziś? Ja muszę ogarnąć mieszkanie, bo ostatnio trochę czasu nie miałam :eek:

Cześć laski...

szukałam testów na allegro, bo muszę uzupełnić zapas na przyszły cykl i natknęłam się na testy ....... KTÓRE ZAWSZE WYCHODZĄ POZYTYWNIE :eek: Takie testy - zmyłki. No masakra jakaś!!! czego to ludzie nie wymyślą!!!
Nowy test ciążowy - wynik zawsze POZYTYWNY ! (3537299642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
NOWY TEST CIĄŻOWY WYNIK ZAWSZE POZYTYWNY+GRATIS! (3542344961) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Kinia1 ja w tej chwili biorę najzwyklejszy jaki był w aptece :) Kupiłam w takim ala słoiczku 250 tabletek za ok. 20 zł. łykam już od lutego, wiedziałam, że starania o dziecko nie rozpoczną się prędzej niż od wakacji dlatego kupiłam z taką pojemniejszą wersję :)

Co do BB w telefonie - ja po prostu wlazłam na forum przez wyszukiwarkę i wszystko samo mi się ładnie dopasowało do mobilnej wersji, wrzuciłam sobie zakładkę na pulpit i mam szybki dostęp do forum jak jestem gdzieś poza domem ;)

reklama
susel, dziękuję :*

natkusia, trzymam mocno &&&&& :*

Dziewczyny, ze mną coś nie tak chyba jest ;/ Dzisiaj robiłam test chyba z drugiego sikania jak wlicza się siusiu po 2-giej w nocy i wyszła jedna kreska ;/ Nie wiem co się ze mną dzieje. Raz wychodzą, a drugi raz nie wychodzą. Jutro lecę na betę, jeżeli ona nie wyjdzie to zamiast ciąży jest jakaś choroba ;/ To nie możliwe żeby testy aż tak się myliły ;/ Jest dzisiaj 34 dc i nie ma nadal @ a czuje się jak w ciąży. Dzisiaj nawet z rana rzygałam jak kot, bo poczułam parówki z serem, które mąż sobie na śniadanie zrobił ;/ Trzymajcie za mnie kciuki, bo to dla mnie ważne :( Popłakałam się jak powiedziałam dla męża, że dzisiaj test nie wyszedł :(

Do góry