reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Malusiolka tego mój mąż się właśnie tego boi najbardziej. Mam co raz większe mdłości z dnia na dzień. Najpierw po prostu było mi niedobrze, a teraz ląduję przed kibelkiem i powoli odganiam je i nie zawsze mi się udaje.

Lamorela no haha to by było smieszne, jakby mąż zaciążyl :)

Malusiola ojoj dziwne sprawy z testami, ale wszystkie znaki na ziemi wskazują na ciąże. Trzymam kciuki za jutrzejszą bete.

Wątpliwosci, Mikaa przykro mi :( nastepnym razem się uda

Susel, Karotka co u Was ? ? ?

U mnie sobotnie, mężowy wybył na trening, pierworodna śpi a mnie przydałoby się posprzątać, obiad zrobić ;) dziś spaghetii bolognese

Cześć Kobitki:)

U mnie bez zmian - tempka w górze, cycki bolą i są wielkie, trochę boli mnie brzuch, @brak

Malusiolka - będzie dobrze, 3mam kciuki za fasolkę:):)

Susel- jak tam?

Lamorela czekamy na wyniki eksperymentu:):)

&&&&&&& dla wszystkich:)

Aha - black tea jak tam odezwij się:) Poziomka, Straciatella co u Was?

Co do mobilnej wersji forum - jeśli przez przeglądarkę to lepiej na chromie chodzi niż na operze, ale ja za radą którejś z dziewczyn zaktualizowałam aplikację forum i teraz działa super:)

Ostatnia edycja:
Lamorela - dobry pomysł (sama tak robiłam z Pink testami), jeśli wyjdzie Tobie, mężowi i wodzie to daj znać - KONIECZNIE :-) - bo mi teraz, tzn 2dc, właśnie ten z Auchana (Pepino) pokazał cień kreski. Róbcie w tym samym czasie. Ale jestem ciekawa!

Cyntia, mi łaśnie też pokazał cień i nie wiem, czy one tak po prostu fabrycznie nie mają. Jak są dobre, to możnaby kupować bo tanie i podobno czułe.

Lamorela - zrobiłam jeden wieczorem i pokazał od razu gruby cień cienia, ale zrobiłam drugi z rana i nic nie pokazał. Wcześniej robiłam już te testy i nie wprowadziły takiego zamętu, więc albo coś się zmieniło w produkcji.. albo - albo to Castagnus. No wydaje mi się to niemożliwe (no na logikę niemożliwe przecież..), ale może jednak to to ziółko takie zamieszanie robi. Sama nie wiem. Susel napisała, że mogła to być wczesna ciąża biochemiczna - tylko tak jak Ty nie miałam w ogóle skrzepów.. Bierzesz dalej Castagnus?

Ja wczoraj piłam pierwszy raz siemię lniane. Zalałam 2 łyżki ziarenek siemienia lnianego ciepłą (nie gorącą) wodą, odczekałam ponad pół godziny i wypiłam. Nie jest złe w smaku ;-) Idę zalać kolejną porcję.
Smacznego obiadu lamorela!

Cyntia dziękuję:) no mi one też nigdy wcześniej nie mieszały nic, a ostatnio wychodzic zaczela mi na nich druga kreska prawie od razu.

reklama
Do góry