reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Conti - trzymam kciuki za następny cykl &&&

Natkusia - test podobno około chyba 14 dpo z tego co pamiętam, ale im później tym lepiej, trzymam kciuki za II

mamaTomeczka - ale Twój wykres chyba pokazuje, że powinny wyjść II, z tego co zdążyłam się zorientować w tych wykresach, bo ja to noga jestem :-) Ale trzymam kciuki, żeby były dwie kreseczki i całkowicie Cię rozumiem jeżeli chodzi o stresa przed testowaniem...

Cyntia - nie wiem kiedy testować... nie mam pojęcia... Poczekam chyba jeszcze z dobry tydzień, jak wcześniej napisałam i później tym lepiej i tym dłużej jakaś nadzieja jest..

reklama
Dzisiaj jest taka porada dnia na Ovufriendzie:

Porada dnia
Aby gospodarka hormonalna Twojego organizmu mogła prawidłowo funkcjonować powinnaś posiadać odpowiednią ilość tkanki tłuszczowej. Do obliczenia prawidłowej masy ciała możesz posłużyć się wskaźnikiem BMI (ang. body mass index) – w tym celu podziel swoją masę ciała w kilogramach przez wzrost w metrach podniesiony do kwadratu. Idealna wartość BMI dla kobiety starającej się zajść w ciążę wynosi od 20 do 27.

Hmmmmmmm, a moje BMI wynosi 19,4.. Musiałabym jeść 2 chłopskie obiady dziennie, by w ciągu miesiąca przytyć max ze 2 kg :baffled:

Cyntia - chętnie oddam Ci kilka kilogramów, mam tak dyszkę na zbyciu, choć może nie wyglądam :cool2:

mamaTomeczka może poczekasz do terminu @? Żebyś znowu nie musiała się rozczarować..

Cyntia &&&&&&&&&&& za cykl :-) też Ci mogę z 2kg podrzucić :-D

Wanda &&&&&&&&&&&& za ten cykl :-)

Malusiolka daj znać!!

ja już mam poprasowane :-) dzisiaj mam luz z obiadem bo wybieramy się na 60. teścia więc będzie wyżerka :-D

witajcie,

ale dziś mam lenia :)

Mamusiolka ale fajnie, beta napewno wyjdzie dodatnia, trzymam kciuki :)

Natkusia póki nie ma @ jest nadzieja, także powtórz test za kilka dni

MamaTomeczka silna wola wygrała, zrób test może we wtorek?

Trzeba iść na zakupy, na spacer, korzystać z pogody bo jutro ma padać.
Miłego popołudnia

Malusiolka, po cichu gratuluję II i trzymam &&&&&&&&&&& za betę. Czekamy na wyniki:-)
natkusia, może za kilka dni pojawi się druga kreseczka, może jeszcze po prostu nie wykazuje
lamorela, poobserwuj temperaturę i objawy. Jak będzie ok, to leć pod koniec tygodnia na betę. A co do gina, to bym na razie szła tam, gdzie szybciej.

Ostatnia edycja:
Malusiolka, ale trzymasz w niepewnosci :-)

Wiecie co? Ja sie boje przed jutrzejsza beta... Raczej nie spodziewam sie pozytywnego wyniku. Ale jakas taka malutka nadzieja sie tli. Strasznie sie denerwuje.

reklama
Cześć piękne :* ;-) Co tam słychać? Ostatnio urwanie głowy miałam i baaaaardzo ograniczony dostęp do neta,w związku z czym nie miałam za bardzo jak was podczytać,ani pisać. Któraś zaciążyła??? Proszę o aktualne info i obiecuję z powrotem systematycznie się udzielać :) A w ogóle,to gdzie nasza lista? :confused: Nie mogę znaleźć albo,jak zwykle,przegapiłam...Dzisiaj mam 32dc, i wziąwszy pod uwagę moje nieregularne cykle,ale za to całkiem owocne staranka w tym cyklu...jestem podenerwowana.:-D Nie mogę znaleźć,cholera,tego mojego ostatniego testu ciążowego,jedynego,który się ostał. Na razie @ brak,mam nadzieję,że tak zostanie...P.mówi,że cycki mi urosły,ale...to chyba autosugestia z jego strony.:baffled: Jak znajdę dzisiaj teściora,to pewnie do jutra nie wytrzymam,a jak nie,to...chciałam zmienić na liście datę testowania. Zresztą...w sumie w środę mam wizytę u ginki-tej Hinduski...może powinnam poczekać?? To tylko 3 dni...:sorry2:

Do góry