reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Piszę bo obiecałam. Sorki, że teraz, ale dopiero wróciliśmy. Beta nie wyszła, ale kobieta, która pobierała krew powiedziała, że za wcześnie i beta może nie wyjść. Za tydzień mam powtórzyć i wtedy będą dobre wyniki. Dziewczyny, nie chodźcie na betę w dniu @, czy przed tylko tydzień po, bo wyniki oszukują. Tak mi babka powiedziała. Nie denerwuje się, bo nie mam @ ale leci śluz i to dużo. Jestem pewna, że zaciążyłam, ale dowiem się w koleją niedziele. Trzymam kciuki za Was :*:*:*

malusiolka
w tym układzie bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki!!!! &&&&&
I masz rację z tą betką,że oszukuje...W pierwszej ciąży,zrobiłam jakoś 4 dni po terminie @,i nic nie wyszło, dopiero niecały tydzień później okazało się,że jednak jestem w ciąży!!! Wiadomo,to nie jest reguła,niektórym kobitkom wychodzi praktycznie od razu,ale to jest uzależnione m.in. od naszych organizmów,cyklów itp.:sorry2:

karotka00 - ale mnie zaskoczyłaś, że beta 4 dni po terminie @ nie wyszła. Normalnie szok, a ja byłam pewna, że to mega wiarygodne badanie już w pierwszym dniu spodziewanej @.

Dziękuję Kochane jesteście :* Jeszcze raz sprawdziłam teścik i on wyszedł, a beta może za wcześnie. Jestem pewna, że to musi być ciąża :p Mam objawy ciążowe więc nie wymyślam :)

lamorelka, uważam, że za wcześnie zrobiłaś betę i masz szansę na ciąże. Tak jak natkusia, KPe007, tekla i reszta z Was Kobitki Kochane. Przepraszam, ze nie wymieniłam Was, ale cały czas o Was wszystkich myślę :)

Leżę i umieram. Nospa nie działa, a brzuch boli jak na @ (nigdy nie bolał mnie wcześniej niż pierwszego dnia @), do tego leżę bez biustonosza w najpóźniejszej koszulce, bo tak bolesnych sutków w życiu nie miałam, a w gratisie dostałam tonę pryszczy na twarzy! Witajcie hormony!

Lamorela wydaje mi się że masz duże szanse :)
Malusiolka powodzenia . trzymam z calych sił kciuki za Ciebie . powtórz może test jutro z pierwszego sikanca ? albo pojutrze kreska powinna jeszcze troche sciemniec :D :)

reklama
Zgłupiałam :baffled::baffled:

Mój okres jest dziwny - nie ma w nim skrzepów, ale że wiem po sobie, że mam zdolność do przyglądania się swoim objawom i podkręcania się, to podchodzę do tego z dystansem (mam zdolność do autosugestii, jeśli chodzi o objawy ciążowe). Kupiłam test Pepino (znam parę przykładów, gdzie po krwawieniu okazywało się, że laska jest w ciąży, dlatego testuję z raz po miesiączce..) i wykonałam. I mam gruby cień cienia :confused:
Zrobię rano drugi - jak będzie, nawet taka słaba krecha znowu, to lecę na betę i we wtorek do gina. Ale się zdziwiłam. Pepino mi tak nigdy nie zrobił.. Tempka jeszcze mi do końca nie spadła, ale nie jest za wysoka - 36,7 'C. A może to jednak kreska testowa uwidoczniona. No zgłupiałam :baffled:

Do góry