reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

NATKUSIA-nie smutaj..moze to za wczesnie?za pare dni powtorzysz i moze bedzie o.k:-) MALUSIOLKA- co z Toba? odzywaj sie tu szybciutko:-)

reklama
KPe007, zawsze jest nadzieja :) U mnie jest tak, że jest mi strasznie niedobrze, bo jeszcze nie jadłam (mdli mnie), ale zaraz uciekam jeść. Muszę być w ciąży, bo normalnie czegoś takiego u mnie nie ma ;/

lamorelka, na pewno Tobie powie co jest narzeczy <przytul> :*

Natuś Kochanie <przytul> Nie martw się. Wiem, że łatwo mi mówić, ale nie chce abyś się smuciła, bo mi smutno jest :(

Myślicie, że mogę iść do jakiegokolwiek ginekologa (kiedyś do niego chodziłam) bo on przyjmie tego samego dnia, czy czeka na wizytę u mojego za ponad miesiąc?

reklama
Grzanka oby oby! tempka taka nijak ale moze powoli bedzie rosnac. ciagle mam nadzieje. a Twoj wykres mi zniknal z sygnaturki. usunelas?
natkusia rozpisalam rozpisalam bo strasznie duzo przegapilam! ale teraz juz bede na biezaca :tak:

Malusiolka a Ty nadal trzymasz nas w niepewnosci! o ktorej wyniki bety?

Do góry