lamorela
Fanka BB :)
Zrobiłam krew bo początkowo myślałam, że owu była w 8 dniu cyklu, ta jedna wyższa temperatura (6dc) jest lekko zaburzona bo spałam krócej i jak ją zaznaczałam jako zaburzoną to ovufriend mówił mi, że owulacja była w 8 dniu cyklu, ale potem po tym skoku jak odznaczyłam zaburzenie jako owu potraktowany został ten skok, test ciążowy pierwszy pozytywny wyszedł mi chyba w 17dc, więc w 18dc poszłam na betę, a ona <0,1 test zrobiłam po to żeby zobaczyć, czy tej kreski już tam nie ma i była tylko zaburzeniem testu. Dziś już zdjęć niestety nie zrobię bo właśnie zaszło słońce, a bez niego zdjęcia mi po prostu nie wychodzą.
Może w poniedziałek pójdę do ginekologa (choć on nawet jakby chciał, to teraz ciąży jeżeli jest to nie zobaczy). Przejdę się niech zobaczy, czy wszystko ok z moim jajnikiem (lewy pobolewa mnie już od paru dni, tym razem inaczej niż przy przypuszczalnej owulacji).
Może w poniedziałek pójdę do ginekologa (choć on nawet jakby chciał, to teraz ciąży jeżeli jest to nie zobaczy). Przejdę się niech zobaczy, czy wszystko ok z moim jajnikiem (lewy pobolewa mnie już od paru dni, tym razem inaczej niż przy przypuszczalnej owulacji).
Ostatnia edycja: