reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Zrobiłam krew bo początkowo myślałam, że owu była w 8 dniu cyklu, ta jedna wyższa temperatura (6dc) jest lekko zaburzona bo spałam krócej i jak ją zaznaczałam jako zaburzoną to ovufriend mówił mi, że owulacja była w 8 dniu cyklu, ale potem po tym skoku jak odznaczyłam zaburzenie jako owu potraktowany został ten skok, test ciążowy pierwszy pozytywny wyszedł mi chyba w 17dc, więc w 18dc poszłam na betę, a ona <0,1 test zrobiłam po to żeby zobaczyć, czy tej kreski już tam nie ma i była tylko zaburzeniem testu. Dziś już zdjęć niestety nie zrobię bo właśnie zaszło słońce, a bez niego zdjęcia mi po prostu nie wychodzą.

Może w poniedziałek pójdę do ginekologa (choć on nawet jakby chciał, to teraz ciąży jeżeli jest to nie zobaczy). Przejdę się niech zobaczy, czy wszystko ok z moim jajnikiem (lewy pobolewa mnie już od paru dni, tym razem inaczej niż przy przypuszczalnej owulacji).

Ostatnia edycja:
reklama
hej wszystkim :-) na początku gratki dla świeżo upieczonych zaciążonych :tak::tak::tak::tak::tak:
u mnie bez zmian, miewam gorsze i lepsze dni. moja @ raczej przybędzie lada dzień :angry::angry: no cóż, bywa :no:
czytam forum codziennie, a bynajmniej się staram :-) uwielbiam czytać co u Was dziewczyny :-):-) życzę Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania i trzymam kciukasy :tak::tak::tak::tak::tak:

Malusiolka,Natkusia-widzę,że o mnie zapomniałyście,że miałyśmy razem testować:-(,ale mi i tak nic z tego nie wyjdzie,bo nie kupiłam dziś testu..także będę testowac dopiero w poniedziałek jeżeli oczywiście @ nie zawita.. Lamorela-no nie wierze,to super;-)może było rzeczywiscie za wczesnie na tą bete?&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Malena-a co to za pesymizm?może jednak @nie przyjdzie? a u mnie zadnych objawów @,ale ciążowych też nie..w poniedziałek zrobie test,a może odczekam jeszcze pare dni,żeby był ,pewny..sama nie wiem..:confused:

Ja tak naprawdę sama nie wierzę w to, że mogłabym być w ciąży, więc rozczarowania w razie @ nie będzie, a bardziej zaskoczenia w razie ciąży.

KPe007, nie zapomniałyśmy Kochana :* Myślałam, że zmieniłaś zdanie dlatego o Tobie nie wspominałam z tym testem. Cały czas trzymam kciuki za Ciebie bardzo, bardzo mocno :*:* Nie ważne, czy jutro z nami zrobisz, czy w poniedziałek, ale jestem z Tobą :*
lamorelka <przytul> Trochę cierpliwości Kochana i daj nam screena z teścikiem :D

Ja właśnie po kolacji. Jadłam sałatkę z zupki chińskiej <mniam> z teściową zrobiłyśmy. Wykąpana jestem, dzieci śpią i tylko pozostało mi czekać na męża, który 3/4 rano wróci.

Dziewczyny, martwię się jutrem. Jutro jest 28 cykl i trochę brzuch boli jak na miesiączkę i czasami pobolewa podbrzusze, sutki bolą i przytyłam 3 kg :szok: A jak test nie wyjdzie? I tak pójdę na betę, ale boje się, że ona też nie wyjdzie :(

My już wróciliśmy.. Misiek śpi a ja luz blues :-)

Malusiolka Mysiu Pysiu będzie dobrze :-) ja Ci to mówię! Ja jutro jak tylko wstanę zrobię test i dam znać.. dzizis ale się boję :shocked2:

Kpe kurcze szkoda, że nie będziesz z nami testować.. no to &&&&&&&&&&&&& na poniedziałek :*

Lamorela moim zdaniem jak testy wychodzą to ewidentnie ciąża :tak: ale poczekaj do terminu @.. :***

Crystal &&&&&&&&&&& żeby wredota nie przychodziłą :-)

Cyntia oby już poszła wredna ciotka..

Grzanka moim zdaniem 31dc na betę jest jak najbardziej ok :tak: &&&&&&&&&&&&&&&

Czesc dziewczyny! przez chwile mnie tu z wami nie bylo bo mialam malego dolka i mam do nadrobienia 40 stron!!! zaraz postaram sie was nadrobic. przepraszam ze tak sie nie odzywalam, ale przez trzy dni nie bylo serduszka na moim wykresie, klocilam sie z mezem, do tego moj wykres jakis szalony i owulki nie mozna sie dopatrzec plus kolejne wiadomosci o przypadkowych niechcianych ciazach znajomych i pytania kiedy u nas bedzie dzidzius... no jakos mnie sytuacja przerosla... :-(
ale wczoraj pogadzilam sie z mezem, doszlo serduszko na wykresie i humor tez sie troche poprawil. jak ten okres ma byc bezowulacyjny to mam nadzieje ze szybko sie skonczy!

Susel kurcze.. dobrze, że wszystko się już ułożyło i jest Ci lepiej :tak: i &&&&&&&&&&&& za ten cykl, a nóż.. ;-)

Kpe też mi się trochę przytyło.. no no ;-):-D

Nieśmiało proszę o trzymanie jutro mocno kciuków za mnie i Malusiolkę :-)

Ja idę poczytać i spać.. Dobranoc :*

reklama
susel, nie smuć się Kochana. Będzie dobrze. Niedługo zobaczysz na teście swoje wymarzone II kreseczki. Z całego serca Tobie tego życzę. Zasłużyłaś na to, aby zostać mamusią :*:* Musisz być dobrej myśli, a marzenie spełni się. Nic nie szkodzi, że się nie odzywałaś. Rozumiemy, że mało czasu. Wiele z nas mało co bywa teraz na forum. Buziaki i trzymaj się Kochana :*

Natkusia <denerwuje_się> Trzymam mocne kciuki &&&&&&& :* Nie siusiaj do rana, to stężenie będzie większe :-D

Do góry