reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Suselku - trzymam kciuki. Patrzyłam na Twój wykres. No, dziwny. Dla pocieszenia pooglądaj na Ovufriendzie wykresy, które zakończyły się ciążą. Też bywają nietypowe :happy2:

Natkusia, Malusiolka - oczywiście, że trzymamy za Was kciuki!! Mam nadzieję, że rano jak wejdę na forum, to już będziecie obsypane gratulacjami!! :-)

reklama
Cyntia, znając mnie to ja wejdę dopiero około 9-tej :D Zawsze najpierw muszę się umyć, dzieci przebrać, nakarmić i wtedy mam czas. Chyba, że jutro uda mi się zobaczyć II kreseczki i nie wytrzymam. Wtedy wejdę na forum i napisze :p Ale dzięki za &&&& :*

maz ogladal film a ja was nadrabialam i w koncu sie udalo!

ewka
serduszek na Twoim wykresie co nie miara! chyba maz dotrzymuje slowa ;) &&&&&
Mimimoo ale Twoj wykres piekny! chyba cos z tego bedzie :-) a jak przeczytalam o bladziochu to tylko sie utwierdzilam!
celta bardzo mi przykro :-( u mnie bylo dokladnie to samo w poprzednim cyklu. mysle ze jest tu nas wiele z takimi przejsciami wiec sie nie martw. wszystkim nam sie w koncu uda!
benfica widze ze tak jak Ci przewidywalam, @ przyszla trzy dni po odstawieniu dupka ;-) super! to teraz &&&&& za owocne przytulanie! mialas jakies badania zeby sprawdzic skad ten dlugasny cykl?
Piaska :-( &&&&& zeby sytuacja w koncu posunela sie w dobrym kierunku!
malusiolka &&&&&&!!! widze ze z mezem mieliscie niezle tempo ;-) super ze juz wam sie uklada. napewno z trzecim maluchem sobie poradzicie! dzieki za te mile slowa, od razu lepiej sie robi :blink:
natkusia za Twoje testowanie tez &&&&!!!

kobietka czytalam Twoja historie ze lzami w oczach. wszystkie jestesmy tu z Toba i wspieramy Cie tu internetowo w starankach,a wyglada na to ze rodzina jest tez dla Ciebie wielkim wsparciem, wiec wszytsko bedzie juz tylko lepiej. oby jak najszybciej wam sie udalo!! !&&&&&&!!! a Twoj maz to chyba jest bohaterem dla Ciebie,co? ;-)

karola widze ze Twoj wykres tez szaleje. dziwna sprawa... u mnie tez stresy zwiazane z mezem a do tego inne czynniki zaburzajace, wiec moze to nasi panowie psuja nam wykresy :-p

Cyntia co do metod naturalnych to ja tez sie zgadzam ze jakos nie moge sobie wyobrazic ze bylaby to metoda zapobiegajaca ciazy:-p chyba by byla ciagla abstynencja!:-p od kiedy zaczelam mierzyc tempke i obserwowac cialo to widze jakie to wszystko niepewne, co chwile mi sie wydaje ze to juz moze owu... a jednak nie. myslalam na poczatku staran, ze juz nie wroce do tabletek i po ciazy (myslalam oczywiscie ze szybko uda mi sie zajsc :-p) bede probowac metody naturalnej, ale juz sama sie zniechecilam. a co do zurawiny, to tez teraz bralam, ale wyczytalam ze tylko do owu sie bierze, bo potem moze wywolac poronienie. i dzieki za pocieszenie! :blink: w tym cyklu jest wiele rzeczy, ktore mogly tempke zaburzyc, wiec jezeli to jednorazowe to jakos przezyje ;-) chociaz po cichu nadal licze na pozna owu!
Straciatella gratuluje serduszka!!! ale sie z Toba ciesze! :-)
Grzanka Twoj wykres od 3dpo mi sie podobal a widze ze pod moja nieobecnosc stal sie jeszcze piekniejszy! &&&&&&&&!!! a skad pomysl ze mialam w piatek? bo jednak dzis byl duzy spadek... jak cos to ja sobie mysle ze dzis, bo ten wczorajszy test owu pozytywny to byl taki z allegro, ktory nigdy nie wychodzil a tu nagle! jak jutro bedzie wzrost to moze jakims cudem mam racje :-p oby!

Susel dzieki:) myslisz ze cos z tego bedzie? Spojrzalam na twoj test owu pozytywny a nie widzialam tempki, ale dzisiaj to moze byc to:) wiec do roboty:) 3mam &&&&&&&

Ostatnia edycja:
Melduję że u mnie I paskudna krecha :-( ja się jednak zastanawia czy ok tego 3 września jak nagle wyszły mi testy owulkowe nie było jednak Owu.. teraz tak będę taka zawieszona i czekać niewiadomo na co.. :dry::-(

Malusiolka jak u Ciebie? Mam nadzieję, że lepiej niż u mnie.. &&&&&&&&&&&&&&&

Piaska nieźle :szok: rozumie, że testy i betkę robiłaś?

Susel ale się rozpisałaś :-p;-)

wiecie co.. smutno mi :-(

natkusia dopuki nie ma @, jest nadzieja, więc nie smutaj się!
Ja melduję się, że temperatura nie spada, a nawet powoli idzie w górę, ale czuję się jak na @, na prawdę to jest dziwne, bo piersi urosły mi o roziar:szok: do tego są tak tkliwe, że koszulka mnie drażni, a do tego brzuch boli jak podczas @. Ja już chcę wiedzieć co i jak, wolałabym tak na prawdę dostać @ i mieć spokój niż czekać.

Ostatnia edycja:
ja też robiłam test.... no i oczywiście negatywny :wściekła/y:a to już 42 dc... Jutro idę na betę, zapewne też będzie negatywna. Pisałam już do gina, ale nie odpisuje chyba jest na urlopie. Jak już odbiore wynik bety i będę wiedzieć na czym stoję będę mysleć co dalej, jak będzie negatywna to chyba pójdę do innego, żeby sprawdził co jest i dał ewentualnie coś na wywołanie.
Natkusia powtórz może test za 2 dni,
Malusiolka jak tam?

reklama
Witam Moje Kochane Kobietki :*

Specjalnie weszłam od razu po teściku i powiem tak. Wydaje mi się, że są II kreseczki, ale za wcześnie zrobiłam teścik. Kreseczka przy C nie jest aż tak mocna jak w poprzednich testach, ale za to kreseczka w T jest. Trzeba się dobrze przyjrzeć, ale jest. Może sobie wmawiam, ale wydaje mi się, że to ciąża. W poprzednich też tak wchodziły i to 5 dni po spodziewanej @ i były troszkę bardziej widoczne. Dzisiaj idę na betę i się okażę. Nie chce się rozczarować jak lamorelka :( Może to być za wcześnie i nie wyjdzie, ale nie mam wyjścia. Stres mnie tak zżera, ze brzuch mnie boli. Możliwe, że później zrobiłam, bo 2-giej siusiu poszłam, ale testu nie zrobiłam i dopiero o 7-mej teścik. Dziękuję dziewczynki za &&&&& potrzymajcie je jeszcze na betkę proszę. A poza tym śniło mi się dzisiaj, ze test nie wyszedł :p

natkusia, może za wcześnie kochana :*:* Jestem z Tobą <przytul>

susel, ciesze się, że zrobiło Ci się od razu lepiej po moich słowach. O to mi chodziło :) Trzymaj się Kochana :*

tekla, tak jak mój mąż powiedział.. "Nie ma sensu wydawać na testy tyle kasy. Lepiej iść na betę i od razu będziesz wiedzieć". U lamorelki mogła nie wyjśc, bo owu mogła mieć później i testy nie pokazywały ciąży tylko owu :) Będzie dobrze :*

Do góry