reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mamusiolka trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie i czuję że ujrzysz II :))

A u nas weekendowo cisza, bo mężowy wyjechał wróci jutro w nocy, zmęczony więc tez nic z tego nie bedzie a owulacja coraz bliżej. Tak się cieszę, że mam już córcię, że nawet teraz jak szybko nam się nie uda to chociaż mam ją, moje szczęście.
I pomyśleć, że jeszcze z 2 lata temu byłam taka "niedzieciowa" haha a teraz oddałabym życie za mojego szkraba :)

A pogoda taka piękna, posprzątam i pójdę na spacerek szkoda dnia na siedzenie w domu.

reklama
wiikki, podziwiam Ciebie dziewczyno:* Ja tak szybko nie odważyłabym się na drugie, czy trzecie dziecko. Tak do co najmniej do pół roku myślę jeszcze o porodzie :p Trzymam &&&&& :*

Malusiolka 3mam &&&&& za testowanie. Twój M to jest model:)

A mnie dzisiaj tak mocno w dole boli, jakby takie skurcze.. nie wiem

Piękna pogoda dzisiaj u nas - a jak u Was?

tekla mam nieregularne cykle między 28, a 35 dni, a wszystko przez to, że wystarczy mi odrobina stresu i wszystko się przesuwa.

Temperatura znowu wzrosła! Nieznacznie, to nie znaczne, ale byle w górę.;-)

Na podwórku słońce, a na termometrze 15 stopni, więc upału nie ma, ale znośnie.

Ostatnia edycja:
centka :* Ciesze się, że @ już przyszła i po powrocie możecie się starać o dzidziusia :) Życzę Wam z całego serca żeby się udało :* Jak zrobisz badania i będziesz siedzieć jeszcze w Polsce to daj znać czy wszystko dobrze.

Grzaneczko, mój mąż ma bardzo duże poczucie humoru, przy nim nie da się nudzić :-D

hej dziewczynki :blink:

u nas piękna pogoda :-) wykorzystuję ją ;-) pranie jedno na balkonie, drugie załadowane ;-) niech schnie póki słoneczko świeci ;-) jak przyjdą niskie temperatury pozostanie suszenie mechaniczne, a to już nie to samo ;-) przede wszystkim nie ten zapach :-p

Mrówek wstał dzisiaj o 7 :wściekła/y: ja poszłam spać o 1 :zawstydzona/y: więc jak przez mgłę kojarzę jego wstanie ;-) sam się obsłużył z pierwszym posiłkiem (wciana z rano serek danio) i dał mi pospać do 10 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: poleciałam od razu do biedroneczki po rzeczy na śniadanko, Mrówek w biegu jadł, bo przecież trzeba iść na dwór ;-) zjadł śniadanko, przynajmniej wiem, że z głodu nie padnie ;-) alarm w zegarku ma ustawiony na 15 ;-) więc do tej godziny mam względny spokój :tak: oprócz osługi domofonu (rzuć 2 zł, otwórz, bo się zesikam itp. ;-) )

WANDA winko z Górzykowa od Krojcigów polecam :tak: cena za butelkę ok. 50/60 zł, ale ... białe piłam, rewelka (przynajmniej dla nas) ... lekkie bąbelki, nie za słodkie - czysta przyjemność ;-) sama całą butelkę wciągnęłam :blink::shocked2:

może wyciągnę chłopaków wieczorem na winobranie ;-) pogoda cudniasta, przejdziemy się i popróbujemy ;-) a nie, nie wyciągnę ... Grand Prix dzisiaj w Krsko :dry: Mrówek nie odpuści żużla :sorry2: mam małego fanatyka Falubazu ;-) chociaż fanatyk to i tak za lekko powiedziane ;-)

coś czuję, że od poniedziałku nasze normalne policyjne akcje "trzeźwy poranek" będą łapały imprezowiczów winobraniowych ;-)

testującym jutro życzę powodzenia :tak: starającym owocnych strzałów ;-) ja zbliżam się do @, więc owocnie już nie będzie :-(
a wiecie, teściowa mi opowiadała, że jak starali się o mojego męża, to przez kilka cyklów bzykali się przed owu i po, by mieć dziewczynkę ;-) i nic im nie wychodziło ;-) a jak raz dopuściła męża w owu - strzał w 10tkę :-D może królewskie nasienie mojego ślubnego tylko w chłopaków celuje? ;-) tak sobie to tłumaczę ;-) będę się martwić później ;-)

reklama
cześć dziewczyny ja tak na szybkości będę miała gości więc sprzątam , gotuję i latam po domu myśląc co jeszcze zrobić nawet włosy już wyprostowałam bo wczoraj się wypluskałam i poszłam spać ,a dziś jakby piorun w miotłę strzelił tak wyglądałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i co jeszcze miałam napisać aha z praniem czekam na męża zaraz będzie to wstawię potem zjemy obiad on jedzie po naszych gości i idziemy w miasto do wesołego miasteczka i ogólnie połazić bo jest imprezka na mieście ,ale to już chyba pisałam no i wrócę jak jutro jak w miarę wcześnie to dam znać ,a jak nie to może w poniedziałek z rana zanim pojadę do taty trzymajcie się i korzystajcie z pogody papa buziaki sto dwa :*

Do góry