reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

witam :-) po udanych zakupach (kupiłam sobie nową torebkę) zrobiłam rosołek i upiekłam kołacz ze śliwkami mniam szkoda, że dopiero wyciągnięty z piekarnika, bo już mam na niego ochotę :-) owocnego weekendu dziewczyny ;*

reklama
Żyję laski żyję...chyba nawet nikt tu za mną nie tęsknił...buuuuuuuuuuu

natkusia malusiolka już dzisiaj trzymam &&& za poranne sikacze !!!

Straciatella często się słyszy o takich krwiaczkach. Dobrze że pobiegłaś do gina bo miałabyś niezłą nerwówkę !!! Trzymaj się ciężarówko i oby mdłości minęły !!!!!!!!

Za wszystkie "dwupaki" i jednopaki &&&&&&&&&&&&&& co by już niedługo zafasolkowały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja wizytkę u nowego gina mam w poniedziałek- ciekawe czy zrobi usg ??? Może podglądnie czy miałam w ogóle owulkę ???

Miłego łikendziku !!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczyny:) I ja do was dołączę :) Myślałąm, a raczej miałam nadzieję ze będe majówką 2013 ale raczej nic z tego. cykle mam co 31 dni( miesiąc w miesiąc koło 10ego lub 11-ego). Choć Ostatni okres małam 08,08, wiec cykl trwał 28 dni. Wczoraj zrobiłam test i nic z tego. Zrobiłam nawet 4 testy. I kazdy pokazywał 1 kreskę:( wiec wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie, choc okres powinnam dostac jutro. Łudziłam sie ze cos z tego będzie bo od owulacji bolało mnie podbrzusze ale ze 3 dni temu przestało. Nie mam też żadnych objaw nadchodzącego okresu. Ba!!! nawet czuje sie rewelacyjnie.A zawsze tydzień przed @ byłam nie do zniesienia. Za to mam dośc dużo białego śluzu dośc ciągnącego. To mój pierwszy cykl starania. Mam juz jednego synka :)

Hejka :-)

wróciłam z pracy i poszłam na chwilę w kimono.. teraz jesteśmy po obiedzie i zaraz spadamy bo u nas są dni miasta i mega festyn :-)

stresuje się co do jutrzejszego testu.. i zastanawiam się czy go robić :sorry2:

Malusiolka nie wiem jak Ty ale ja ciągle myślę o jutrzejszym testowaniu :-D

Straciatella mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! Będzie dobrze :*

mamaTomeczka pewnie za wcześnie zrobiłaś ;-)

Dorcia jak to nie.. bywaj częściej u nas :*

Mychunia zakupy najlepsze na poprawę humoru ;-)

ok lecim.. wieczorem Was nadrobię..

Buziaki :*

Witaj Crystal w naszym wesołym gronie!
CENTKA - no szkoda, ze @ przyszła. A tak trzymałam za Ciebie kciuki, krajanko. Następnym razem będę trzymać pięty, o! Koniecznie daj znać jak wyniki badań.
MALUSIOLKA - trzymam kciuki za jutrzejszy tescik!
LEEMONCA - no co za wredota. Nikt jej nie zapraszał, a ona przylazla. U mnie też siedzi drugi dzień już. Ze ona ma jeszcze czelność, by tak się wypraszać!

A ja siedzę sobie na ławeczce. Zapomniałam kluczy, a P. będzie w domu po 20! Udało mi się dodzwonić do taty P. i jedzie do mnie z końca miasta z jakiejś imprezy imieninowej. A ze on jeździ powolutku, to sobie poczekam..
Kurcze, drugi dzień okresu mam przeważnie ujowy i to na tyle ujowy, ze muszę zamawiać rano takse, by mnie wiozla do pracy. Jutro już będzie ok.

reklama
Cyntia, współczuje Tobie taką m@łpe <przytul>

natkusia, ja non stop o teście myślę. Stres jest taki ogromny, aż strach, że jutro I kreskę zobaczę.

Crystal, ból może być mylący. Możliwe, że owulacje miałaś później. Jeżeli jutro nie przyjdzie b@bsztyl, to poczekaj do tygodnia i spróbuj zrobić test sikany, albo betę. Trzymam mocne kciuki :*&&&& A poza tym Majówka 2014, a nie 2013 :p

Do góry