reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Lamorelko - Może coś z mierzeniem tempki? Pytam, bo ja mam elektroniczny, ale skubańca i tak muszę trzymać ok. 5 min., bo nawet jak zapika po minucie, to później jeszcze mierzy..)? Ten 7,8 dc są dziwne.. Może tu coś się działo? (Może gdzieś tu korygowałaś?). A gdzie mierzysz?
Swoją drogą nie ma co się martwić. Rotzer pisze, że według jego badań ok. 30% kobiet ma książkowe cykle. Jesteś w najlepszym wieku do zajścia w ciążę (czego Ci zazdroszczę! :-D:-D). Ale byś nam radości sprawiła, jakby się okazało, że jednak ten cykl będzie tym szczęśliwym!! Z całego serca tego Ci życzę!!
Mierzę w pochwie, codziennie o 7 (nie robiłam korekcji) przez 5 min elektrykiem (byłam na kursie z npru i kobieta właśnie mówiła, że pomimo, że piszczał trzeba 5min trzymać, włączyć jeszcze raz i teraz piknięcia będą dopiero wiarygodne). Choroby nigdzie nie było, więc nie wiem co to za zawirowania mogły być.

Misiek dzisiaj obudził mnie przed 6 :sorry2: ale padam..
Wiecie co.. boje się jutrzejszego testowania.... :-(

Aśku jesteś boska! :-D:-D i jestem Twoją fanką

Malusiolka jak tam?

Straciatella martwimy się..

Biedroneczka tulę.. niech już ta wredna @ odejdzie!

mykam zaraz do pracy..

Miłego dnia :*

Aktualizacja:

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 63!!
Zaciążonych potwierdzonych: 19 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014

Straciatella - termin @ 22.08
II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II

Czekamy na potwierdzenie:

Contia85 - termin @ 29.08

Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08
dzikuska - termin @ 2.09
DorciaM- termin @ 2.09

anuszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 4.09
labell - termin @ 6.09
mimimoo - termin @ 6.09
malusiolka - termin @ 6.09

KPe007 - termin @ 7.09
centka80 - termin @ 7.09

Wrzesień 2013

Conti - termin @ 8.09
biedroneczka - termin @ 8.09
malena100 - termin @ 9.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @ 10.09
mikaaa - termin @ 10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
susel - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
kaśkasiunia - termin @ 14-15.09

Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09

mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
lamorela
black_tea

Witajcie w sobotę z rana.
Mi ten tydzień minął bardzo szybko. Wydaje mi się, albo sobie uroiłam, że w poniedziałek/wtorek miałam bóle owu, a wczoraj strasznie bolał mnie brzuch, ale tak dziwnie że nie kojarzę takiego czegoś w ogóle, więc sobie ubzdurałam, że to musi być zagnieżdżające się jajeczko :-D:-D

Aśku - wcale się nie dziwię że Ci ślina pociekła na myśl o regionalnym winie Waszym. Moi rodzice się wybierają na cały weekend do ZG na święto wina, mam nadzieję, że coś przywiozą.. A jeszcze większą mam nadzieję, że ja nie będę mogła tego wypić ;-)

Wanda, życzę Tobie aby to było zagnieżdżenie :D :*:* Trzymam mocne &&&

natkusia :* Melduje się, że na razie nie mam @ i jest nadzieja na jutrzejsze testowanie.

Biedroneczko, bardzo daleko masz do mnie :( Jak skończyłam 19 lat to przez 2 lata mieszkałam w Sławie i do Z.G miałam blisko.

Dziewczyny, może dziwna jestem, ale wydaje mi się jak wczoraj się ważyłam, że przytyłam 2/3 Kg :szok: A poza tym nawet mój mąż zauważył zmiany na mim brzuchu (wydaje się on okrąglejszy, tak jak miałam przy dwóch ciążach). Wmawiam sobie, albo to ciąża. Zobaczymy jutro przy testach, chyba że mnie wcześniej odwiedzi ciotk@ z W@rszawy :p

Dziewczynki moje Kochane, trzymam za każda mocne &&&&& i ściskam pośladeczki, aby Wam się udało zajść w ciąże :):*

Dzien dobry. Witam z poranną kawusia:-)

Po pierwsze to GRATULUJE nowym zaciążonym!!!:-):tak:
A za wszystkie testujące trzymam &&&&!!!:tak:

U mnie dobre wieści, że na 100% Mężuś w tym mies. nie jedzie w delegacje, czyli ten miesiąc jest NASZ!:tak: Wierze w to bardzo;-) Plan jest żeby starać się co drugi dzień, a w okolicach owu codziennie;-) Trzeba to wykorzystać, że mam Małża w domku;-):tak:

Niestety nie dam rady wszystkim odpisać, ale czytam na bieżąco i wiem co tam w trawie piszczy, ale nie mam na tyle czasu żeby odpisywać, ale jestem z Wami cały czas, i cały czas 3mam mocno &&&!!

Lece robić porządki, myć okna itp. później pichcenie bo pod wieczór mamy gości. Miłego weekendu!:tak:

reklama
Grzaneczko :* Hehe zobaczymy. Nie zdziwię się jak test nie wyjdzie :p Wczoraj jak robiłam obiado/kolacje dla męża i jak odgrzewałam krokiety to od razu odrzucało mnie, a teściowa "TY może w ciąży jesteś :p?". A mój M "No będzie, ale wnuk", a teściowa "Skąd wiesz?", a on do niej "Najpierw rośnie ptaszek, a później głowa", teściowa zaczęła się śmiać :-D

Do góry