reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam słonecznie, sobotnio i...krwawo :-(

Kolejny miesiąc mogę spisać na starty. Rankiem zaczęła się regularna @ ze wszystkimi niedogodnościami, nastrojem do du...py, bólem brzucha, zachciankami jedzeniowymi... Mężuś dziś musiał iść wcześniej do pracy, dzień spędzę w moją mamą i moją 5-letnią chrześnicą.

Nic mi się nie chce, ale musiałam się zmobilizować i jak większość z nas, zebrałam się i ogarnęłam dom, nastawiłam i rozwiesiłam 2 prania, wyprałam ręcznie 2 spódnice maxi i nowo nabytą kurteczkę z SH. Miałam wczoraj szczęście i w malutkim SH znalazłam świetne ciuszki z 30% rabatem - kupiłam jasną katankę/płaszczyk, budrysówkę i długi cienki sweterek ( w sam raz do rurek i kaloszy;-))

Życzę wszystkim spokojnego, słonecznego i owocnego weekendu.

Centka80 - odezwij się czasem i wracaj szybko do nas.

Aśku - pewnie, że teraz przydałaby się dziewczynka - musisz jakoś przechytrzyć królewskie nasienie....może niech ślubny założy podwiązki :-D.
Znajomy ojciec dwóch chłopców doradzał mojemu, że syna to się w trampkach robi, więc może na dziewczynkę trzeba jakiś żeńskich atrybutów :confused:

Ja zawsze marzyłam o córeczce - Wiktorii lub Zosi, ale.....aby było zdrowe :-D....najważniejsze żeby się pojawiło:tak:
Ja złożyłam zamówienie u emigrujących bocianów - mają mi na wiosnę przynieść dzieciątko :-D

Uaktualniam się na liście :baffled:

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 63!!
Zaciążonych potwierdzonych: 19 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014

Straciatella - termin @ 22.08
II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II

Czekamy na potwierdzenie:

Contia85 - termin @ 29.08

Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08
dzikuska - termin @ 2.09
DorciaM- termin @ 2.09

anuszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 4.09
labell - termin @ 6.09
mimimoo - termin @ 6.09
malusiolka - termin @ 6.09

KPe007 - termin @ 7.09
centka80 - termin @ 7.09

Wrzesień 2013

Conti - termin @ 8.09
biedroneczka - termin @ 8.09
malena100 - termin @ 9.09
emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @ 10.09
mikaaa - termin @ 10.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
susel - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
kaśkasiunia - termin @ 14-15.09

Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09

mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
lamorela
black_tea

reklama
Cześć lasencje..

Już się melduje. U mnie mdlości bez przerwy. Pomaga łyk coli co jakiś czas wtedy naprawdę się poprawia! :-)

Wczoraj miałam jakies niewielkie plamienie.. Pojechałam do ginka. Okazało się, że mam małego krwiaka nad miejscem zagnieżdżenia. Brać duphaston 2x1 i powinno być dobrze.
Ale strachu się najdłam co niemiara. Za to zobaczyłam maleńką PIKAWKE! Serduszko pika dzielnie 168/min.
Poproszę o kciuki, żeby było wszystko ok :-)

A czy są jakieś nowe zaciążone? Któraś testuje?
Nie dam rady was nadrobić...

Kobietka22 - życzę miłego dnia. Zapowiada się ciekawie...

Straciatella - trzymam &&&&&&&&&, musi być dobrze, ale stresu się najadłaś co nie miara. To musi być cudowne uczucie - zobaczyć serduszko :-)

aśku - pewnie, że teraz przydałaby się dziewczynka - musisz jakoś przechytrzyć królewskie nasienie....może niech ślubny założy podwiązki :-d.
Znajomy ojciec dwóch chłopców doradzał mojemu, że syna to się w trampkach robi, więc może na dziewczynkę trzeba jakiś żeńskich atrybutów :confused:
mi tam chłopaki nie przeszkadzają ;-) specjalnie nie planuję córeczki ;-) jakoś preferuję siusiaki :tak:
w obecnej chwili nie ważne co, ważne by było zdrowe ;-)​

ślubny już bliziutko ZG :tak: a Mrówek wpadł, wyżłopał picie, przebrał się w strój Barcy, wziął piłkę i tyle go widziała ;-)

Straciatella, będzie dobrze. Ciesze się razem z Tobą z wiadomości o tym, że serduszko bije :* I trzymam mocno kciuki za bezpieczne rozwiązanie :)

Co do testowania, to jutro z natkusią umówiłyśmy się na ranne testowanie :D Trzymajcie dziewczyny mocne kciuki za nas :-D

Straciatella, będzie dobrze. Ciesze się razem z Tobą z wiadomości o tym, że serduszko bije :* I trzymam mocno kciuki za bezpieczne rozwiązanie :)

Co do testowania, to jutro z natkusią umówiłyśmy się na ranne testowanie :D Trzymajcie dziewczyny mocne kciuki za nas :-D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry