reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

GRZANKA-wytrzymasz,wytrzymasz:-) lepiej cierpliwie poczekac niz niepotrzebnie sie rozczarowywac,bo za wczesnie..trzymam kciuki za przyszly piatek w takim razie&&&&&&&&&&&&&

reklama
Fox ja oczywiście jeszcze nie wiem czy w tym jest problem, bo monitoring cyklu przede mną, ale to w sumie mogłoby wyjaśniać czemu mam ładne cykle ze skokiem, a od prawie 2 lat ciąży brak; oczywiście nie przesądzam, bo mogą być jeszcze inne czynniki, ale ten niepęknięty pęcherzyk na wczorajszym USG mnie zastanowił i Panią Doktor też; hormony, o których piszesz miałam robione i wszystko jest w jak najlepszym porządku, więc teraz czekam tylko na @ i umawiam się na monitoring, no i jeszcze muszę zrobić te posiewy bakteryjne....
a mnie też od tygodnia tak kłuje w okolicy jajników, że masakra; być może to ten cholerny pęcherzyk tak mi się daje we znaki...

dziewczyny mam kilka pytań technicznych koleżanka z forum wysłała mi testy owulacyjne bo jej zostały, jeżeli ja miałam rozjechane cykle wcześniej ,a ostatni 31 dni trwał to od kiedy te testy robić ????
drugie pytanie po czym poznać na podstawie mierzenia temperatury ,że owulacja wystąpiła?
No i jak zauważyć ,że jest druga faza cyklu poznam to po wyższych temperaturach ?

Conti - tak, to może być ten pęcherzyk, mnie też ciągnęło i bolało - a torbielka (czynnościowa, bo tak ją nazywają) miała trochę ponad 2 x 2 cm, więc niezbyt wielka

KPe - niestety zafasolkowanie niemożliwe :( , właśnie skończyłam obfitą @, a beta też wyszła mi mniej niż 0,2

na badaniu lekarz powiedział jedną niepokojącą mnie rzecz - że jajnik się dziwnie ułożył niesymetrycznie, że trzeba go naciskać, żeby zobaczyć na USG, a tak nie miałam nigdy wcześniej - on się tym nie przejął, ale jak mnie tak boli, to może coś się tam złego dzieje - szukam przychodni z USG na cito, ale jakaś masakra...

KPe007 - nie stresuj się, bo to tylko pogarsza wszystko. Razem damy radę:) 3mam &&&&& za Twoje testowanie i życzę II :) Cieszę się, że trafiłam na to forum i mogę porozmawiać z osobami w takiej samej sytuacji jak ja:) Dziewczyny damy radę!!!:-)

Straciatella - jak tam u Ciebie?

Black tea - daj znaka czy wszystko ok.

reklama
MALUSIOLKA, GRZANKA-dzieki dziewczyny,myslalam,ze tylko ja tak mam..niby chce zatestowac,ale z drugiej strony sie waham, bo boje sie,ze znowu zobacze ta cholerna jedna kreche..no nic,ale sprawdzic trzeba..byle do niedzieli..

Do góry