reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
no więc dzwoniłam do labo i wynik byłby prawdopodobnie dzisiaj, tylko Pani laborantka powiedziała mi, że trzeba być na czczo :szok: tzn. "jeżeli to bardzo wczesna ciąża ok. tydzień po zapłodnieniu to lepiej być na czczo, a jak już późniejsza to nie trzeba" i masz tu babo placek... co prawda nic nie jadłam, ale kawę już wypiłam... nie wiem co robić, czy jechac czy czekać do poniedeziałku

tekla jeśli wiesz, kiedy była owu i wiesz, że sporo już minęło - jedź, jak nie jesteś pewna to faktycznie jak malusiolka radzi - poczekaj, bo zrobisz betę i możesz nadal nie wiedzieć ;-)

mamaTomeczka coś nam smutki dopadają :baffled: przesyłam Ci trochę słoneczka :-)

Witam Was
mamaTomeczka nie jestem babcią, nie mam dużego cyca ale przytulam Cię. ;-)

tekla poczekaj lepiej do ppniedziałku, zawsze zyskasz tych kilka dni w razie czego będzie większe stężenie hormonu :-)

Piaska, zaraz podpisze petycje, dziwne w przedszkolu u mojego zajęcia dodatkowe nadal są. Tylko miała zniknąć rytmika, ale przedszkole zmieniło nazwe tych zajęć i jest w programie nauczania.

Ja też czekam do poniedziałku, a może nawet do wtorku :-p.

reklama
Do góry